Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 414.
-
μιλησα με merimobiles και δεν γινεται μου ειπαν..οποτε περιμενουμε την αρση αν γινει ποτε των καπιταλ κοντρολ!!(πρωτη φορα αριστερα) το mi3 το πηρα με western union γτ της eurobank δεν δουλευε η καρτα στο vickmall η στα αλλα μαγαζια της κινας.μονο ελλαδα και ebay aliexpress..εσυ ποια καρτα προτεινεις να χρησημοποιησω μελλοντικα στο paypal που να δουλευει με paypal και σε κινεζικα μαγαζια?
-
παιδια περσυ ειχα παρει απο vickmall ενα κινητο mi3.φετος θελω να παρω αλλο αλλα χωρις να πληρωσω παλι με western union.. να πω πως ειχα μια πιστωτικη(prepaid eurobank τωρα εχει λειξει) την ειχα συνδεση με paypal αλλα δεν μπορουσα να κανω αγορα μου εβγαζε σφαλμα συνεχεια και ουτε στην τραπεζα ηξεραν γιατι γινοταν αυτο.ετσι εβγαλα τα χρηματα και εκανα αγορα με western union..τωρα λοιπον δεν θελω ξανα να κανω αγορα μεσω union η paypal.. ποια καρτα να προτιμησω για απευθειας αγορα? visa?mastercard?…
-
Παράθεση από annonnaki: “Η 6.4 μια χαρά αλλά νομίζω πως τρώει πολύ μπαταρία σε σχέση με την 6.3. Θα την παρακολουθήσω και θα ενημερώσω.” όχι μόνο πολύ.. Πάρα πολύ.. 2 φορές το φορτίζω ενώ η 6.3 πολύ λιγότερο.. Το μόνο μείον της 6.4
-
Antutu score από τα xiaomi
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαXiaomi mi3 stable 6.4.0 Ελληνική (και με 57% μπαταρία)
-
Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από mass22: “Εμένα η λειτουργία με το ένα χέρι πάει μια χαρά πάντως στην 6.4.0 stable.” Δεν εγγραψα οτι εχω Mi4. Εσυ φιλε μου πιο εχεις? Καποιος αλλος που να εχει Mi4 να μας επιβεβαιωσει αν λειτουργει η "Λειτουργια με ενα χερι"..” Έχω mi3
-
Εμένα η λειτουργία με το ένα χέρι πάει μια χαρά πάντως στην 6.4.0 stable.
-
επισης παιδια οταν την εβαλα την νεα stable μου εβγαλε γιατι για root/su δεν θυμαμαι τα υπολοιπα και ειχε επιλογες yes no και πατησα no .. επρεπε να πατησω yes?οσο για ota updater? πως θα περνουμε αναβαθμισεις απο εκει αφου δεν υπαρχει εικονειδιο ota updater?
-
Και με τα μηνύματα τι γίνεται; θα βγει τπτ; ούτε μνμ δεν μπορούμε και μας το χρεώνει διπλό
-
εβαλα την 5,1,0 stable σε mi3 ..γιατι δεν εχει updater? πατσακι για τα μυνηματα ποτε θα βγει?
-
Η νεα stable rom και αυτη!οπως η προηγουμενη, απλα τα σπαει..τελεια μνημη...τελεια διαχειρηση μπαταριας...δεν κρασαρει πουθενα..και το σφαλμα με το mail που εβγαζε η προηγουμενη stable..διορθωθηκε!! ολα τελεια!!!!!!!!!
-
Την έβαλα και την νέα stable όλα καλά εκτός από τι fc που εμφανιζε και η προηγούμενη με το mail... Δεν φτιάχνει με τπτ δεν με νοιάζει κιόλας όμως... Έχω πατήσει αναφορά και αν εμφανιστεί ξανά πατάω οκ και τέλος...
-
Έχω την stable και δεν την αλλάζω... Δεν έχει κανένα πρόβλημα απολύτως.. Η διαχείριση συνέχεια στα 800 η μνήμη με τόσα πρόγραμματα και επίσης η μπαταρία κρατάει ποιο πολύ. Ότι καλύτερο έχω βάλει ως τώρα
-
Σκέφτομαι να αλλάξω κινητό σε κανένα μήνα που θα έχω κάποια χρήματα.... Τώρα εχω xiaomi mi3 αλλά θέλω κατι με ποιο μεγάλη οθόνη είμαι ανάμεσα σε meizu mxpro4 και xiaomi mi note το τελευταίο μοντέλο.. Οι γνώμεςσας; και πόσο μα πουλήσω την δική μου συσκευή καθώς είναι στην πένα με γυαλί στην οθόνη θήκη και σιδερενια θήκη
-
Παράθεση από arisgkogkas: “Παράθεση από mass22: “Τώρα πως μπορώ μέσα από το σύστημα όχι από τον browser.. Nα κανω προεπιλεγμενο τον dolphin?” ρυθμισεις-εφαρμογες- προεπιλεγμενες ρυθμισεις εφαρμογων ( τερμα κατω ειναι) -πλοηγος και επιλεγεις οποιον θελεις.” Ευχαριστω πολυ!
-
Τώρα πως μπορώ μέσα από το σύστημα όχι από τον browser.. Nα κανω προεπιλεγμενο τον dolphin?