Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 414.
-
Κατέβασα dolphin browser με flash player (δική μου απόφαση το flash) και παίζει μια χαρά.. Άρα το θέμα είναι του browser του κινητού φαντάζομαι..
-
Η 5.2.6 έχει θέμα σε μένα.. Πάω από πλοηγο η από YouTube να δω βίντεο και εχω αυτό το θέμα.. Και δεν μπορώ να δω τπτ. Έκανα επανεκκίνηση καθαρισμό κτλ.. Αλλά τπτ..
-
Fix θα βγει για την 5.1.30; η απλα περιμένουμε update στην επόμενη ρομ;
-
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα στην 5. 1.30 όλα λειτουργούν άψογα στο mi3 εκτός από τον πλοηγο και τα κινέζικα τα οποία δεν με ενοχλούν.
-
Το χθεσινό κατέβασμα της ρομ.. Το μόνο πρόβλημα τα κινέζικα στον πλοηγο
-
Εγώ την κατέβασα 473 mb μόλις τώρα κ την έβαλα και όλα καλά
-
Έβαλα και γω την Ρομ την νέα λοιπόν στο mi3.. Δε βλέπω κάτι ως τώρα.. Ολα κυλουν ομαλά..
-
Υπάρχει θέμα με την νέα ρομ; να την κατεβάσω; η να μείνω στην 5.1.9 που δεν παρουσιάζει το παραμικρό;;
-
Παιδιά σήμερα αντιμετωπισα το έξεις θέμα. Πατάω πάνω στην κάμερα και άνοιγε η εφαρμογή αλλά όλα ήταν μαύρα.. Δε έδειχνε τπτ δεν τραβουσε φώτο η βίντεο. Ξανά έβαλα την Ρομ τπτ όμως.. Μιλάω με vickmall και μου λένε ξαναβαλε ρομ με φουλ wipes formats κτλ. Αν δε φτιάξει τότε στείλε το εδώ αφού έχεις εγγύηση. Με τα πολλά έβαλα δεύτερη φορά πάλι την νέα ρομ την ελληνική. Και έφτιαξε. Τι λέτε ακριβώς να έφταιγε;;; ευτυχώς δεν πεθαίνει έτσι απλά το xiaomi mi3
-
Handy mode xiaomi mi3 προβλημα
mass22 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤέλεια σε ευχαριστω.. Η ταχύτητα ήταν το πρόβλημα τελικά.. Ευχαριστω πολυ
-
Μα δεν δημιουργεί πρόβλημα απλά το ανέφερα σε περίπτωση που δεν το ξέρατε είμαι ευχαριστημένος από την νέα ρομ ότι καλύτερο στην βερσιόν 6
-
5.1.9 βρήκα ένα bug.. Πάω γραμματοσειρά επιλέγω lite Mode και η εφαρμογή σταματά.. Εκανα εκκαθάριση αλλά δε φτιάχνει.. Παραθέτω και εικόνες..
-
Handy mode xiaomi mi3 προβλημα
mass22 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαιδιά έχω ένα πρόβλημα δεν μου λειτουργεί το handy mode. Έχω την τελευταία ελληνική ρομ.. Εχω δει τόσα βίντεο αλλά δεν λειτουργεί με τίποτα.. Ενώ το μεσαίο κουμπί (το σπιτάκι) λειτουργεί μια χαρά.. Εχω περάσει και το fix αλλά τπτ πάλι.. Κάνω κάτι λάθος;; απλά σερνω το δάχτυλο πάνω από το σπίτι αριστερά η δεξια αλλά τπτ.. Το έχω ενεργοποίησει από ρυθμίσεις και καθάρισα μνήμη από το μενού power button + up volume.. Εσας δουλεύει κανονικά;;
-
Antutu score από τα xiaomi
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε 20%μπαταρία.. Καθόλου άσχημα.. Νέα ρομ 5.1.9 την οποία δύσκολα θα την αλλάξω..
-
Τέλεια δεν έχω λόγια για την νέα ρομ.. Αν δεν σιγουρευτω γ άλλη δεν την αλλάζω... Συνέχεια 1 giga.. Ελεύθερη.. Με ίδια προγράμματα..
-
Τέλεια η νέα ρομ κανένα θέμα κ η μνήμη συνέχεια στο 1024 όταν καθαρίζω.. Ενώ πριν 500
-
Η 5.1.9 δεν ανέβηκε;;
-
Xiaomi mi5?
ΜήνυμαΑληθινό η όχι? Xiaomi Mi5 cases give us a rough glimpse at next flagship | Gizchina.com
-
Τι διάφορες θα έχει η 5. 1.9? Επίσης γίνεται το interface να γίνει ποιο όμορφο? Δεν με χαλάει αυτό που έχει απλά έτσι για αλλαγή