Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 414.
-
Το ξέρω δεν μου δουλεύει όμως.. Επίσης η περιστροφή είτε είναι κλειδωμενη είτε όχι η οθόνη στρυφογυριζει.. Υπάρχει κάποιο fix για αυτά τα 2;
-
Βρήκα και βίντεο το πως γίνεται m.youtube.com/watch?v=Ftnx081t9vM αλλά δε δουλεύει με τπτ
-
Δε μπορώ να το κάνω το έχω ενεργοποίηση είμαι στην αρχική οθόνη την σερνω αριστερά δεξιά αλλά τπτ. Απλά αλλάζει σελίδα κ βλέπω της υπόλοιπες εφαρμογές
-
Δε κατάλαβα πως δουλεύει το λειτουργία με το ένα χέρι
-
Την 5.1.5 κατεβασετην από εδώ αν δε φαίνεται στο ota
-
Μόλις πέρασα την 5.1.5 δεν έχει κανένα πρόβλημα απολύτως!
-
Καλή φαίνεται. Μόνο μετά το install μου έβγαλε σφάλμα στο SwiftKey αλλά πάτησα αποστολή σφάλματος και δεν το έβγαλε ξανά
-
Θήκη
ΜήνυμαΝα σαι καλά.. 20 Νοέμβρη έφυγε από Κίνα.. Και ήρθε την κατάλληλη στιγμή όταν μου έπεσε το κινητό κάτω και είδα ράγισμα σε όλη την οθόνη.. Αλλά ευτυχώς είχε ράγισμα το εξωτερικό γυαλί που είχα βάλει.. Την γλιτωσε το κινητό λοιπόν..
-
Θήκη
ΜήνυμαΠαιδιά μόλις σήμερα μου ήρθε η θήκη. Άργησε πολύ όμως... Είναι τέλεια ούτε πρόβλημα σε σήμα ίντερνετ. Απλά έγινε λίγο μεγάλο το κινητό και ποιο βαρύ αλλά δεν με ενοχλεί προσωπικά
-
Έκανα διαγραφή ειδηποιησεων και εσαξε...
-
Έκανα αλλά δεν φτιάχνει
-
Οφ τοπικ αλλά πάω να δω τις ειδοποιήσεις μου και βγάζει μήνυμα λάθους και δεν μου τις δείχνει όλες
-
Βάλανε επίσης αυτό που είχε η παλιά ρομ version 5.. την γραμμή σαν τηλεόραση όταν κλειδώνει το τηλ..
-
Δεν έχει κολλήματα πουθενά όπως έχει η 4.12.12
-
Ως τώρα κανένα θέμα με την 4.12.19.. Ούτε κόλλημα ούτε τπτ
-
Voted done
-
Επέστρεψα στην 4.12.5 και όλα είναι good.. ..
-
Όλο αναφορές κάνει όλο κολλάει όλο πρόβληματα.. Επιστρέφω στην προηγούμενη