Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 414.
-
Εγώ δεν έχω υπολογιστή όμως οπότε περιμένω να φτιαχτεί.. Η νέα ρομ είναι τέλεια.. Κανένα bug..
-
Πάω να βάλω το stock mms είτε από recovery είτε από την αναβάθμιση και δεν γίνεται..
-
Καλή μας τύχη.. Πολύ ωραία δωράκια..
-
ενα θεματακι παιδια..παω να κανω φραγη εναν αριθμο..ολα καλα..μετα παω απο ρυθμισεις να αλλαξω το τι θα ακουει ο αριθμος που εχω κανει φραγη..και μου βγαζει αυτο προοωθηση κλησεων προβλημα συνδεσης η μη εγκυρος κωδικας mmi. τι δεν παει καλα?
-
Όλα οκ με την νέα ρομ.. Εκτός από ένα πρόγραμμα που έχει.. Αναγνώρισης συσκευής που όταν πάει να αρχίσει έχει κινέζικα πάει να κάνει update βγάζει σφάλμα και κλείνει..
-
Είναι αγλοκινεζικη αυτή.. Αν έχεις την ελληνική περιμένεις να έρθει ειδοποίηση από ota updater την κατεβαζεις την ονομαζεις σε update. Zip ή την αφήνεις όπως είναι και την περνάς
-
Θήκη
Μήνυμαναι το ξερω το θυμαμαι απο vickmall οταν παραγγειλα το κινητο εξαλλου..
-
Θήκη
ΜήνυμαRg*****cn είναι..
-
Θήκη
Μήνυμαολα οκ με την παραγγελια..χτες ειδη μου εκανε confirm την αγορα..και σημερα μου το στειλε και μου εστειλε και tracking number..τωρα..υπομονηηηη..
-
Θήκη
ΜήνυμαΠαρά να το κλαίω φίλε μου καλύτερα έτσι..
-
Θήκη
ΜήνυμαΝαι επεινωησα και γιαυτό.. Απλα περιμένω και ο Θεός βοηθός
-
Θήκη
Μήνυμαοσο δεν ειχα λεφτα μεσα δεν μπορουσα να κανω αγορα..μολις εβαλα ακριβως το ποσο εκανα την αγορα..και περιμενω verification.. πιστευω να μην υπαρξει προβλημα και να πραγματοποιηθει η συνεχιση της αγορας..
-
Θήκη
Μήνυμαβασικα εβαλα μια καρτα της εθνικης εθνο cash plus και λεει κατω δεξια maestro.. ειναι συνδεμενη με λογαριασμο(βιβλιαριο) και μπαινει και σε ατμ για αναληψη..δεν ειναι prepay.γιαυτο νομισα οτι εγινε κατι οταν μου εβγαλε να περιμενω confirm μετα την πληρωμη.
-
Θήκη
Μήνυμασε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..να σε ρωτησω δλδ τωρα τα εχει παρει τα λεφτα?αν δεν γινει για καποιο λογο verifiation δεν θα πειραχτουν τα χρηματα ετσι?*πρωτη φορα το βλεπω αυτο το συστημα και πρωτη φορα αγοραζω απο aliexpress..
-
Θήκη
Μήνυμαμετα την παραγγελια μου με πιστωτικη παντα..μου εβγαλε αυτο το μνμ να περιμενω μια μερα για verification ..ξερει κανενας τι ειναι αυτο? Status: Your Payment is Being Verified Reminder: Payments are usually verified and received within 0days 23hours 50minutes 16seconds During this time, you will be unable to make any changes to this order. After your payment has been verified and received by AliExpress, your seller will start to prepare shipping.
-
Θήκη
ΜήνυμαΛες να επειρεαζει επειδή θα ναι κλειστή;; εννοείται θα ενημερώσω
-
Θήκη
ΜήνυμαWholesale Product Snapshot Product name is Combo Armor Waterproof Dustproof Dirtproof Drop resistance Corning gorilla glass+Aluminum Metal cover case for Xiaomi M3 Mi3 αυτο παραγγειλα..ελπιζω να ερθει..πρωτη φορα απο aliexpress
-
Θήκη
ΜήνυμαΩπ ευχαριστώ πολύ
-
Θήκη
ΜήνυμαΠαιδιά θέλω να πάρω μια θήκη για το mi3 που να είναι αδιάβροχη αυθραστη που κλείνει με βίδες.. Εχω βρει στο ebay αλλά δεν θέλω από εκεί.. Καθώς έχω πρόβλημα με το PayPal.. Υπάρχει κάποιο άλλο σαιτ που μπορώ να πληρώσω με πιστωτική;; και να χει βέβαια τέτοια θήκη