Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 414.

• οσον αφορα την γνωμη μου 4.8.22..αλλα τωρα που εχω την 4,11,14 δεν εχω παραπονο..απλα δεν κανει τοσο καλη διαχειρηση μνημης..αλλα δεν εχει κανενα bug..πραγματικα απιστευτη δουλεια!!

• πρόβλημα

mass22 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Και κάτι άλλο.. Έβαλα την δική σας 4.8.2.2 και μεσω updater κατέβασα την τελευταία ελληνική.. Για να την βάλω θα την ονομασω σε update? Η όπως είναι; από ρεκοβερι θα την βάλω

• πρόβλημα

mass22 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

σασ ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια εφτιαξε ¨)

• πρόβλημα

mass22 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

με miphone απο φαστ μπουτ

• πρόβλημα

mass22 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ...

• πρόβλημα

mass22 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD MOY BRISKEI MONO TO CLOCK ΚΑΤΙ...ΤΠΤ ΑΛΛΟ

• πρόβλημα

mass22 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑΑΑΑ!!!!!ΠΑΩ ΜΕ ΦΛΑΣ ΤΟΥΛ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΡΟΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ..

• πρόβλημα

mass22 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

λοιπον παω απο φλασ τουλ γιατι απο συστεμ 2 παλι τπτ..αλλα δεν μπορω να το κανω...παω βρισκω την ρομ και το φλας τουλ δεν βρισκει την ρομ κατι κανω λαθος

• πρόβλημα

mass22 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

δεν γινεται τπτ...απο φλασ τουλ μπορω?

• πρόβλημα

mass22 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

τα διεγραψα ολα και την sd και τωρα δεν ανοιγει το κινητο..πως θα του περασω καποια ρομ τωρα που δεν ανοιγει?μονο recovery μπαινει και fastboot..αλλα οταν παω να το ανοιξω κολλαει στο σημα xiaomi

• πρόβλημα

mass22 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

τπτ..περασα την νεα ρομ παλι και μου εχει κρατησει ολες τις ρυθμισεις που ειχα..ακομα και ταπετσαρια ιδια...ενω εχω κανει wipes formats κτλ..αν περασω οποιαδηποτε αλλη ρομ ολα ειναι οκ...αλλα στην νεα 4,11,14 μου εχει κρατηση τα παντα..δεν σβινουν με τπτ.επιστρεφω στην 4,8,22 μεχρι να βρω ακρη.

• πρόβλημα

mass22 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

στο κινητο την ειχα κατεβασει..τωρα την κατεβαζω απο το pc θα την περασω στο κινητο..και θα σας ειδοποιησω..

• πρόβλημα

mass22 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ξαναπερασα την 4.11.14 δεν άλλαξε τπτ. Πέρασα την βερσιόν 5 4.6.20 όλα καινούργια αλλά μου έχει κράτηση όλα τα τα αρχεία στις κλήσεις.. Περναω ξανά την νεα Ρομ την ελληνική και έχω οτι είχα.. Δεν έχει διαγραφτει τπτ εκτός απο τον updater poy δεν τον βγάζει ξανά.. Έχω κανει άπειρα φορμάτ αλλά τπτ

• πρόβλημα

mass22 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παιδιά πάω να περάσω νέα Ρομ παταω wipe format κτλ την περναω.. Και όταν ανοίγει το κινητό όλα είναι όπως ηταν πριν. Τπτ δεν έχει περαστεί. Ουτε εργοστασιακές ρυθμίσεις πιάνουν... Πως θα τα Δία γράψω όλα και να κάνω μια καθαρη εγκατάσταση;;

• Στην προηγούμενη είχα κάπου 37.000 τώρα 40.000. Με antutu 5.2.. Στην βερσιόν 5 του κινητού και jb είχα 44.000 κοντά αλλά φοβερή διαχείριση μνήμης. Όπως και να χει σταμάτησα να δίνω σημασία σε νούμερα αλλά να εστιαζω στην λειτουργικοτητα του κινητού..

• Όλα καλά με την νέα ρομ. Αν εξαιρέσεις την διαχείριση της μνήμης που είναι άθλια και τα σκορ αντουτου.. Αλλά λίγη σημασία έχουν αυτά. Το κινητό δεν αντιμετωπίζει κανένα bug..

• Antutu score από τα xiaomi

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

37000 και επιανα κοντά 43000 με βερσιόν 5..Αλλά δεν με απασχολεί αυτό.. Καθώς αυτή η έκδοση είναι η καλύτερη της βερσιόν 6..

• Διορθώθηκε το θέμα. Επισης Επίσης μου πέρασε και τα υπόλοιπα SwiftKey updater Mikey κτλ. Άλλη μια ερωτηση. Όταν με περνει άγνωστος αριθμός αργεί να χτυπήσει υπάρχει λύση;

• Παιδιά έχω θέμα .δεν υπάρχει updater.. Και μου κρύβει γραμματα τρώει γραμματοσειρές η δεν εμφανίζει καθόλου γραμματα εκεί που μπαίνω ρυθμίσεις ας πούμε.. Το έχω κατεβάσει ξανά και ξανά. πέρασα την Ρομ ξανά και ξανά. Ειτε όπως κατέβηκε ειτε σαν update. Zip