Έχω παραγγείλει από vickmall και minideal μόνο αυτά εμπιστεύομαι από ευρωπαϊκή αποθήκη με dhl.. Σε 3 μερες τα είχα.. Έτσι πήρα και τελευταια φορά το mi5s plus.. Όσο για την οθόνη βρήκα μαγαζί παιδιά αλλαγή οθόνης γνήσια εργατικά σε μια μέρα 50 ευρώ σύνολο αλλά μου φαίνεται πολύ ακριβά..
Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί ηρακλειο κρητης που να μπορεί να αναλάβει οικονομικά αλλαγή οθόνης σε mi5s plus;; λειτουργεί κανονικά απλά μου έπεσε με την μούρη κάτω και είχε και γυαλί για προστασία. Έσπασαν γυαλί και οθόνη.
Το κατέβασα αλλά δεν γίνεται install λέει failed. Τέλος πάντων και ας μην είναι ρουτ όλα καλά.. Ευχαριστω πάντως.. =============== Αυγ 29th 2017, 10:29pm =============== Παιδιά έβαλα ξανά την ρομ και επέλεξα super su αυτή την φορά και είμαι root
μια ερωτηση παιδια..κατεβασα και εβαλα την τελευταια εκδοση..ολα ηταν μια χαρα..μετα απο λιγες μερες βλεπω δεν ειμαι ρουτ ενω ειχα επιλεξει να ειμαι ρουτ στην εγκατασταση..την ξαναεβαλα λοιπον και παλι δεν ειμαι...υπαρχει τροπος να γινω?ευχαριστω πολυ
παιδια μια ερωτηση..μου επεσε το κινητο και ειχε και γυαλι προστασιας,εσπασε το γυαλι το εβγαλα αλλα ειναι ραγισμενη η οθονη απο την μεση και πανω.λειτουργει κανονικα,δεν εχει μαυριλες κτλ απλα τεραστιες ρωγμες.η αλλαγη ποσο παει?καποιο μαγζι που να ξερει και να μπορει να αναλαβει?
Πήγα σε αυτήν που μου ήρθε! Δεν έχω κανένα θέμα βασικά όλα είναι ρολόι. Όταν πάω κοσμοτε θα κάνω Update να δω αν είναι οκ το HD.. Αν δεν είναι επιστρέφω ξανά σε αυτήν.. Η αυτοψία θα δείξει!
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mass22: “Το ξέρω αυτό πάω στην κοσμοτε εξάλλου.. Απλα η επιλογή ήταν μαύρη κενή δεν γινόταν να την ενεργοποιήσω. Πηγα πισω στην προηγούμενη και όλα καλά πάλι ” Νομίζω πως δεν έχει καμία αξία να ενεργοποιήσεις έναν διακόπτη σε μία υπηρεσία που δεν υποστηρίζει το δίκτυο. Πιστεύω πως στις νέες Version για να μπορείς να ενεργοποιήσεις τον διακόπτη, θα πρέπει πρώτα η συσκευή σου να έχει ανιχνεύσει υποστήριξη Volte από τον πάροχο της κινητής. Αν δεν βρει Volte από …
Παιδιά έχω αυτήν την ρομ όλα καλά και θέλω να πάω στην αναβάθμιση. Είχα την ελληνική απλά δεν λειτουργούσε το volte ξέρει κανείς αν στο update λειτουργεί; αν ναι να κάνω το update