Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 414.
-
Στην version 5 θέλω να φιαξω φακέλους στην επιφάνεια εργασίας και να βάλω μέσα εφαρμογές.. Πως γίνεται αυτό;;
-
Εγώ ενα ξέρω παιδιά. Δοκιμασα όλες τις Ρομ.κατελληξα οτι αν δεν είναι stable και χίλια τα εκατό χωρίς προβλήματα δεν την ξαναβαζω.. Έχω την version 5 4.3.1.4 δουλεύει τέλεια και την 4.6.20 που είναι πολύ καλύτερη και είναι κιτκατ.. Η 4.8.2.2 έχει πολλά bugs
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mass22: “Την έβαλα και γω ξανά την νέα ρομ λοιπόν τι να πω; ο updater μου δειχνει συνεχεια να κατεβάσω ενώ την έχω το ξυπνητήρι δε φαίνεται στα εικονίδια. Μπαίνω επαφές πατάω να στείλω μνμ και περνει τηλ.. Ο εξπλορερ με πετάει έξω. Πατάω δεδομένα δεν ενεργοποιουνται.. Και έχω δεδομένα.. Τα ενεργοποιώ και δεν έχω.. Ολα ανάποδα.. Ότι χειρότερο ως τώρα πραγματικά..” Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται στην συσκευή του καθενός. Στα περισσότερα που αναφέρονται από προβλή…
-
Την έβαλα και γω ξανά την νέα ρομ λοιπόν τι να πω; ο updater μου δειχνει συνεχεια να κατεβάσω ενώ την έχω το ξυπνητήρι δε φαίνεται στα εικονίδια. Μπαίνω επαφές πατάω να στείλω μνμ και περνει τηλ.. Ο εξπλορερ με πετάει έξω. Πατάω δεδομένα δεν ενεργοποιουνται.. Και έχω δεδομένα.. Τα ενεργοποιώ και δεν έχω.. Ολα ανάποδα.. Ότι χειρότερο ως τώρα πραγματικά..
-
Παράξενο δεν μου χει βγάλει τίποτα τέτοιο εμένα.. Θα είμαι από τους τυχερούς..
-
Για mi3 version 5 δες αυτήν.. Πολύ λειτουργική και γρήγορη Xiaomi Mi3 Rom Multi Language [MIUI_v5 4.3.14][Android 4.3] - Mobile - Powered by Discuz!
-
Παράθεση από Tilemaxos42: “Παράθεση από mass22: “Στην έκδοση 4.10.17 δεν ξεπερνούσε τα 36.000 έστειλα μνμ στην xiaomi και μου έστειλε την 5εκδοση 4.3.1.4android 4.3.. Έβαλα και φωτός για όσους λέγανε οτι στην 5ηβαθμολογια θα ηταν μικρή επειδή δεν είναικκιτ κατ κτλ.. Να σημειωσω και στις 2εκδοσεις είχα φουλ μπαταρία και ίδια προγράμματα εγκατεστημένα.. Η διαχείρηση μνήμης στην 5και η μπαταρία είναι τέλεια μακάρι η φουλ 6να γίνει έτσι..” « μπορεις να στειλεις μνμ στη Xiaomi και να σου στειλει πισω…
-
Antutu score από τα xiaomi
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαVersion 5 4.3.1.4 σταλμένη από xiaomi με ελληνικά .μου ειπαν είναι η καλύτερη έκδοση ως τώρα και όντως φαίνεται στην λειτουργεία..
-
Στην έκδοση 4.10.17 δεν ξεπερνούσε τα 36.000 έστειλα μνμ στην xiaomi και μου έστειλε την 5εκδοση 4.3.1.4android 4.3.. Έβαλα και φωτός για όσους λέγανε οτι στην 5ηβαθμολογια θα ηταν μικρή επειδή δεν είναικκιτ κατ κτλ.. Να σημειωσω και στις 2εκδοσεις είχα φουλ μπαταρία και ίδια προγράμματα εγκατεστημένα.. Η διαχείρηση μνήμης στην 5και η μπαταρία είναι τέλεια μακάρι η φουλ 6να γίνει έτσι..
-
Παράθεση από geo221: “Παράθεση από mass22: “Οτι εφαρμογες ειχα στην 6 εχω και στην 5..την οθονη φωτισμο περιπου σαν εσενα.. Γενικα κανει πολυ καλυτερη διαχειρηση και σε μνημη και μπαταρια.. Και σε ολα ποιο γρηγορη. Αναφερομαι και στα 2..δεν αντιμετωπιζω κανενα θεμα. Και απο vickmall που το αγορασα μου παν οτι γενικα η 6ειναι αρκετα προβληματικη καθως ειδοποιησαν με την xiaomi.. Οπως και να χει παιδια οταν ολοκληρωθει η6 και δεν εχει θεματα κτλ ισως την βαλω. Επισης στην 6το πληκτρολογιο τρωει μν…
-
Οτι εφαρμογες ειχα στην 6 εχω και στην 5..την οθονη φωτισμο περιπου σαν εσενα.. Γενικα κανει πολυ καλυτερη διαχειρηση και σε μνημη και μπαταρια.. Και σε ολα ποιο γρηγορη. Αναφερομαι και στα 2..δεν αντιμετωπιζω κανενα θεμα. Και απο vickmall που το αγορασα μου παν οτι γενικα η 6ειναι αρκετα προβληματικη καθως ειδοποιησαν με την xiaomi.. Οπως και να χει παιδια οταν ολοκληρωθει η6 και δεν εχει θεματα κτλ ισως την βαλω. Επισης στην 6το πληκτρολογιο τρωει μνηνη απιστευτη μπορει να αλλαχτει αυτο και το…
-
Εχω την 5..μια χαρα εμφανιζεται.
-
Η version6 ελληνικη τελος για μενα. Η μνηνη πανω απο 600 mb δεν πηγαινε. Απιστευτη καταναλωση μπαταριας. Κολληματα πολλα. Αυτο με την αναποδη οθονη και σε μενα. Και πολλα αλλα. Κατεληξα στην 5 4.8.22 ελληνικη. Ειναι τελεια γρηγορη. Χωρις κολληματα παντα στα υψη η μνημη. Μπαταρια κραταει 1000% ποιο πολυ..
-
Η νέα ρομ πότε; όταν λέτε αργά το απόγευμα τι εννοείτε; γιατί δε λέτε βράδυ προς μεσάνυχτα;
-
Έβαλα την 4.10.11 δουλεύει άψογα.. Βλακεια μου μεγάλη που ήθελα να την αλλάξω με την κλασσική που είχε όταν το πήρα απο vickmall.. Ελληνική και πάλι ελληνική.. Απλά το mi wifi δεν έχω καταλάβει τι κάνει
-
ναι αυτην εχω.αρα δεν κανω τιποτα ακομα σε update..και μενω με την ελληνικη που εχω 4.10.5 το mi3 εχω
-
Γιατί ο updater η η αναβάθμιση δεν εμφανίζει την 4.10.10; έχω την προηγούμενη έκδοση
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από mass22: “κατεβαζω αυτο και πιστευω να εχει ροοτ playstore ελληνικα κτλ... MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - MIUI Official Forum απλα πριν την βαλω πρεπει να κανω wipe? να την ονομασω και αυτην σε update?” η πρώτη έχει Αγγλικά-Κινέζικα , δεν έχει playstore , μετά επιλέγεις να είσαι root η δεύτερη έχει playstore , επιλέγεις μετά να είσαι root , νομίζω έχει Ελληνικά η τα βασικά , ναι στα wipes, είναι άλλη rom όχι δεν την μετονομάζεις μιας και έχεις την Ε…
-
κατεβαζω αυτο και πιστευω να εχει ροοτ playstore ελληνικα κτλ... MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - MIUI Official Forum απλα πριν την βαλω πρεπει να κανω wipe? να την ονομασω και αυτην σε update?
-
Μου παρουσιάζει κολλήματα πχ μπροστινή κάμερα στο σκαιπ. Δεν εμφανίζει πόσο της εκατό στην μπαταρία δεν έχει μίντια πλειρ όπως πριν..το ιντερφεις δεν μου αρέσει γενικά και η μπαταρία πέφτει γρήγορα.. Αυτά είναι απόψεις βέβαια από το καθένα.. Σε άλλους αρέσει. Επικοινώνησα με vickmall και αύριο θα μου στείλουν λινκ με ροοτ πλειστορ.. Και ελπίζω να κάνω δουλειά. Αλλιώς μένω όπως έχει..