Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-414 από 414.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Επικοινώνησε με αυτούς που πήρες τη συσκευή κσι θα σου δώσουν το λινκ για την Ρομ που του είχαν φορέσει. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έστειλα μήνυμα στο vickmall να μου πουν αν ξέρουν.. Εσείς από εδώ σαν τεχνικοί όμως της ελληνικής ρομ σίγουρα θα γνωρίζετε
-
Δεν γίνεται απλά να την κατεβάσω από κάπου και να είναι ροοτ και με playstore? Δεν έχω κρατήσει backup. Αν είναι ταλαιπωρία κτλ μένω εδώ που είμαι δεν πειράζει απλά με ξενέρωσαν πολλά περίμενα να είναι διαφορετική.. Και η μπαταρία καταλιεται σφαίρα ενώ με την γνήσια όχι
-
παιδια οταν πηρα το κινητο ειχε ροοτ και την γνησια ρομ κιτ κατ multilanguage με ελληνικα..εβαλα την ελληνικη αλλα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με την γνησια που ειχε..λειπουν πολλα..γινεται καπως να παω πισω σε αυτην ξανα?(την γνησια με ροοτ και οτι ειχε γενικα πριν?)
-
xiaomi mi3 κωδικοι
mass22 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαπαιδια βρηκα καποιους κωδικους για το κινητο δεν ξερω γιατι τους χρησημοποιουμε...παντως ισως φανουν χρησιμοι σε καποια απο τα μελη !!!τους παραθετω.. General Codes: *#06# – Display's IMEI number. *2767*3855# – This code will Format your device to factory state (will delete everything on a phone). *#*#4636#*#* – Display's Phone information, usage statistics and battery. *#*#273282*255*663282*#*#* – This code will Immediately the backup of all media files. *#*#197328640#*#* – This code will Enabl…
-
Μια ερώτηση έβαλα την νέα ρομ στο xiaomi mi3 η παλιά που είχα είχε capture εικόνας αυτή δεν έχει;
-
ποια ρομ?
mass22 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΩραια;-) να φανταστώ μπορώ να την κατεβάζω στο κινητό απευθείας να την αποθηκεύω και να κάνω το ίδιο για την εγκατάσταση;
-
ποια ρομ?
mass22 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαεβαλα την 4,9,26 απευθειας..λειτουργει κανονικα...ολα τελεια!!! μια ερωτηση οταν ολοκληρωθει και γινει stable μπορω μεσω updater που τωρα το εχω να την αναβαθμισω?η πρεπει μεσο απο υπολογιστη να την κατεβασω να την βαλω στο κινητο να την ονομασω update.zip κτλ??
-
εχασα το root
mass22 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαμου εβγαζε οτι δεν ημουν root.αλλα επρεπε να παω μεσο σεκιουριτι να αφησω το τσεκ ροοτ..και τωρα ολα καλα ειμαι ροοτ
-
εχασα το root
mass22 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυματελικα καταφερα και εβαλα την τελευταια εκδοση αλλα δεν εχω ροοτ στο mi3..τι κανω τωρα?ολα λειτουργουν αψογα!
-
ποια ρομ?
mass22 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαMπορω να το κανω χωρις updater? το κινητο μου δεν το εχει το updater. να κλεισω το κινητο και να πατησω το + της φωνης με το power button και να παω απο εκει αμεσως?γινεται ετσι?επισης ποια ρομ ακριβως ομως να κατεβασω? την 313?η την 4,9,2,6
-
ποια ρομ?
mass22 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕπίσης να σημειωσω οτι το κινητό δεν έχει updater. Στο λινκ που μου έστειλε έβγαλε 2ρομ stable 3.13 και 4,9,26 .ποια απο τις 2να βάλω; και με ποιον τρόπο; drivers του κινητού πως κατεβαζω .το ημερολόγιο επίσης κρασαρι.το πηρα απο vickmall antutu bgazei 42.000 και το ελεξα να δω να ειναι snapdragon ktl και ειναι,, απλα δεν θελω να κανω καμια βλακεια και το αχριστεψω
-
ποια ρομ?
mass22 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠειράζει που ο υπολογιστής είναι _ xp ?
-
ποια ρομ?
mass22 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΓεια σας μολις πηρα το xiaomi mi3 ποια ρομ ελληνικη να βαλω?ειδα πολλες και μπερδευτηκα..το κινητο μου λεει android 4.4.2 miui version MIUI-KXDCNBE18.0 Eιναι κιτ κατ..