Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 414.
-
Θα έχει snapdragon? Χαχαχαχα!
-
Καλησπέρα, μια ερωτηση για τους κατόχους του mi5s plus που έχουν ελληνική rom όχι stable ! Όταν βγει rom με nougat εμείς απλά την περνάμε από πάνω κανονικά σαν Update η κάνουμε άλλη διαδικασία!? Αυτό δεν κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mass22: “εννοεις βοηθος αφης?γιατι σκετο αφη3d δεν υπαρχει καθολου. ” Αν δεν υπάρχει ίσως στο Mi-5S Plus να είναι μόνιμα ενεργοποιημένο, ή να το έχουν αφαιρέσει αυτή την εβδομάδα λόγο προβλημάτων. Στο Mi-5S δουλεύει κανονικά σε συσκευές που έχουν 3GB RAM. Δοκίμασες να πιέσεις με δύναμη κάποιο εικονίδιο για να δεις μήπως σου εμφανίσει μενού επιλογών ? ” ναι δοκιμασα αλλα τπτ.δεν πειραζει μικρο το κακο
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mass22: “ολα οκ σε mi5s plus αλλα τι ειναι αυτο το 3d touch και δεν μπορω να το βρω? ” Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Αφή 3D Το ενεργοποιείς και πατάς με μεγάλη πίεση τα εικονίδια στην οθόνη, και σου βγάζει διάφορες επιλογές. ” εννοεις βοηθος αφης?γιατι σκετο αφη3d δεν υπαρχει καθολου.
-
ολα οκ σε mi5s plus αλλα τι ειναι αυτο το 3d touch και δεν μπορω να το βρω?
-
Αγορά κινητού
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΘα πάμε στο κλασσικό redmi 3 σαν αυτό που έχει φέρει ο κωτσοβολος. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!
-
Αγορά κινητού
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Καλησπέρα. Έχει και στην Ελλάδα Xiaomi κάτω απο 200 ευρώ : ΣΚΡΟΥΤΖ ” Ευχαριστώ!!! Ποια είναι η πρόταση σου!?
-
Αγορά κινητού
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Η μητέρα μου έχει ένα κινητό της Vodafone το smart 4 αλλά έχει χαλάσει κολλάει το σύμπαν σέρνεται κτλ. Θέλει λοιπόν να αγοράσει άλλο τηλέφωνο και σκέφτομαι να την πάω σε huawei p9 lite.. Η χρήση που κάνει είναι τηλ μνμτα Facebook messenger YouTube δεν θέλει πολλά πολλά. Αλλά δεν θέλει να κάνει παραγγελία από εξωτερικό οπότε γιαυτό και δεν πάμε σε xiaomi. Επίσης ήμαστε ανάμεσα και σε LG zero.. Άλλες προτάσεις; γνώμες; το πολύ μέχρι 200 ευρω..
-
Όλα καλά σε xiaomi mi5s plus!
-
Παράθεση από kouvou: “Το πρόβλημα με τα δεδομένα σε mi5s plus παραμένει! Όλα τα άλλα κομπλέ ” Τι πρόβλημα έχεις με τα δεδομένα; γιατί εγώ δεν έχω κανένα. Ούτε με κοσμοτε ούτε με βονταφον. Και όπου μπορεί να πιάσει 4g μπαίνει.. Εκτός αν είναι κάτι άλλο που δεν το έχω πάρει χαμπάρι.
-
Όλα καλά ως τώρα σε mi5s plus!
-
αν δεν φτιαξουν τα wifi θα ηθελα να παω σε 7,15 global beta,μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να το κανω αυτο?