Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 414.

• εχω ενα θεμα με την 7,15 σε mi5s plus. με την εμβελια στα wifi,δεν μπορει να τα πιασει ευκολα και οταν ειναι συνδεμενο κανει αποσυνδεση,ενω αλλες συσκευες και η παλια μου mi3 το πιανουν μια χαρα.εχω κανει restart σε ρουτερ καικινητο..αλλα δεν διορθωνεται το θεμα.

• Με το ραδιόφωνο υπάρχει κάποιο fix η κάτι τέτοιο; ούτως ώστε να έχουμε και μεις ραδιόφωνο; επίσης η θύρα φορτισεις φορτισεις είναι διαφορετικη από αλλά κινητά το ίδιο και το καλώδιο. Αν χρειαστώ νέο καλώδιο σε περίπτωση που χαλάσει αυτό. Υπάρχει εδώ στα μαγαζιά; όσο για το WiFi που είπε ο φίλος πριν σε μένα δεν το έχει κάνει.

• Κάνε την πάπια Παράθεση από NasDriver: “Από το συγκεκριμένο μηδέν...στην ουσία είναι ενσωματωμένα στην τελική τιμή + τα 5 δολάρια του Full Coverage Tempered Glass Screen Protector =============== Δεκ 28th 2016, 9:31pm =============== Από EU warehouse τελική τιμή = 189.99 Από Κίνα = 164.99 + 5 + 19.99 EU Shipping = 189.98 ” Από ποιο έκανες την παραγγελια;

• Antutu score από τα xiaomi

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ναι εννοούσα χαμηλό για mi5s plus. Είναι η έκδοση 4gb ram.

• Antutu score από τα xiaomi

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

με την τελευταία ελληνικη ρομ! Χαμηλά λίγο για mi5s plus?

• Καλύτερα ευρωπαϊκή αποθήκη και εχετε το κεφάλι σας ήρεμο. Εγώ προσωπικά μια φορά στάθηκα τυχερός με ταχυδρομείο από Κίνα αλλά η vickmall μου είπε ότι με ταχυδρομείο από δω και πέρα είναι δική σου ευθύνη γιατί συνήθως ανοίγεται ακόμα και αν είναι σαν gift low price. Οποτε. Ευρωπαϊκή αποθήκη dhl και σε 2 μέρες σπίτι μου οπως έγινε με honorbuy.

• Καλή επιτυχία φίλε μου. Είναι εύκολη διαδικασία αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου δίνουν κατα γράμμα. Προσωπικά πρώτα τα διάβασα καλά για τα βάλω σε μια σειρά και μετά έκανα το Update σε ελληνική ή οποια είναι πολύ καλή.!

• Παράθεση από EGW4321: “Γειά σας και από μένα και χρόνια πολλά με υγεία . κάτοχος και εγώ πλέον του mi5s plus θέλω να κάνω μια ερώτηση η κάμερα είναι όντως τόσο χάλια όσο δείχνει σε 16:9 η θέλει αρκετές ρυθμίσεις για ένα καλό αποτέλεσμα; ” Xαλια? δεν ειναι χαλια μια χαρα ειναι για τηλεφωνο,αν θελουμε επαγγελματικες φωτο και βιντεο τοτε παμε σε αγορα καμερας καθαρα!παρολα αυτα το ΗD ειναι το 3:4 και οχι το 16:9.

• Xiaomi mi5s plus

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εφόσον με το νέο update έφτιαξαν αυτά που ήθελα είμαι οκ. Αλλά δεν με χαλάει να έχω ποιο γρήγορο τηλ με την ελληνική

• Στο βίντεο έχει miui 8 η άλλη έκδοση; ούτε εγώ το βρίσκω στο δικό μου

• Εγώ παιδιά πρέπει να κατεβάσω Official? Πριν περάσω ελληνική; έχω κάνει αίτημα για ξεκλειδωμα 3 μερες και ακόμα τπτ. Αν δεν εγκριθεί τι θα κάνω; δεν υπάρχει άλλος τρόπος; ευχαριστώ πολύ!

• Ok σε ευχαριστώ πολύ! ☺️ =============== Δεκ 22nd 2016, 2:18pm =============== Όλα καλά με την παραγγελία. Σε 2 μέρες την είχα σπίτι από έναν γείτονα μας που δεν ήξερα ότι δουλεύει καν στην dhl..

• Καλύτερα είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη. Αν δεν έχει αυτό που θέλουμε απλά περιμένουμε να το φερει. Γνώμη μου.

• Δεν το λες στο μαγαζί που έκανες την παραγγελια; έχε στο πισω μερος και το refund από PayPal. Εύχομαι όλα καλά να πάνε.

• Xiaomi mi3 κάρτα σιμ

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mass22: “Μπορεί δλδ ο πατέρας μου να κρατήσει ίδιο νούμερο και από μικρή κάρτα που έχει να του δώσουν μεγάλη έτσι; ” Και φυσικά θα έχεις το ίδιο νούμερο.... ” Οκ ευχαριστώ πολύ. Επίσης έχω έχω στείλει στα εισερχόμενα σου. Άσχετο θέμα με αυτό αν μπορείς να μου πεις την γνώμη σου.

• Xiaomi mi3 κάρτα σιμ

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μπορεί δλδ ο πατέρας μου να κρατήσει ίδιο νούμερο και από μικρή κάρτα που έχει να του δώσουν μεγάλη έτσι; θα πάω βονταφον αύριο να του κάνω την δουλειά χαχαχαχα

• Xiaomi mi3 κάρτα σιμ

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Υπάρχουν μεγάλες κάρτες σιμ πλέον; αν ναι τότε όλα οκ

• Xiaomi mi3 κάρτα σιμ

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παιδιά τελικά το Xiaomi mi5s plus ήταν για μένα δώρο από τον αδερφό μου δλδ παράγγειλα το δώρο μου χωρίς να το ξέρω έχω μια ερώτηση όμως ο πατέρας μου θέλει το mi3 που έχω αλλά αυτό περνάει μόνο μεγάλη κάρτα σιμ. Ο πατέρας μου έχει μικρή όχι nano.. Την αμέσως προηγούμενη. Υπάρχει πορτάκι που μπορώ να βάλω στο κινητό για να περνει ποιο μικρή κάρτα σιμ;

• Xiaomi mi5s plus

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mass22: “δεν μπορω να το κανω χωρις να παρω εγκριση? ” Σε 2 μέρες το πολύ θα έχεις πάρει την έγκριση και θα είσαι έτοιμος. ” Ευχαριστώ για την βοήθεια. Μέχρι τότε πρέπει να κάνω κάτι στον υπολογιστή? Να κατεβάζω drivers? Αν ναι από που; και επίσης ποια ρομ θέλω για την συσκευή μου; θα κάνω αυτό που λέει ο οδηγός; να κατεβάζω κινεζική να ξεκλειδώσω και μετά να κατεβάσω άλλη και να ξεκλειδώσω ξανά;

• Xiaomi mi5s plus

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ok ευχαριστω πολυ!! =============== Δεκ 20th 2016, 10:57pm =============== πολυ βαβουρα εκανα αιτηση και περιμενω εγκριση,εντομεταξυ τι κανω μεχρι να παρω απαντηση?δεν μπορω να το κανω χωρις να παρω εγκριση?