θα διαβασω και αν τα καταλαβω οκ αλλιως το αφηνω οπως ειναι..ευχαριστω πολυ... =============== Δεκ 20th 2016, 10:16pm =============== η ρομ που εχω ειναι official? μπορειτε να μου πειτε τι θα κανω?πρωτα ξεκλειδωνω και μετα περναω ρομ? εγω χρειαζομαι ξεκλειδωμα με αυτην που εχω? υπαρχουν καποια λινκς να διαβασω?
Παιδιά κάποιες ερωτήσεις που έχω. Πρώτων γτ έχω ελεύθερη μόνο 2 gb μνήμη από τα 4;και επίσης το κινητό είναι κλειδωμένο; αν περάσω ελληνική είναι δύσκολο; δεν έχω ιδέα από αυτά. Με ελληνική θα είναι ποιο γρήγορο; με ποιο πολύ μνήμη;
ευχαριστω ρε παιδια να σται καλα για την βοηθεια σας =============== Δεκ 20th 2016, 9:24pm =============== γιατι απο ρομ απο τα 4 εχω ελευθερα τα 2?και με καθαρισμο οταν κανω
Αυτο δείχνει =============== Δεκ 20th 2016, 9:07pm =============== Με σιγουριά είστε σίγουροι ότι είναι original? Δεν ξέρω από αυτά αλλά δεν έλεγε snapdragon γιαυτό έστειλα εδώ
Μόλις τώρα παρέλαβα το κινητό και την θήκη από Honorbuy. Σε 2 μέρες έφτασε. Δεν περνάω την ελληνική καθώς φοβάμαι να το κάνω έχει multi miui8. Xiaomi mi5s plus.
Την παραγγελία την έκανα Κυριακή από Ιταλία πήγε Γερμανία τώρα είναι Αθήνα. Λέει Παρασκευή θα το έχω κρητη. Λίγο για γέλια εδώ στην Ελλάδα αλλά τι να πεις.. WELCOME TO GREECE!