Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 414.
-
Και σε μένα επίσης!
-
Έχω θέμα με το WiFi. Κάνει αποσυνδεση μόνο του. Για να πάω στην 6.7.21 μπορώ απευθείας; η θελει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων;
-
Παιδιά τελικά για την περιστροφή όλα οκ. Δεν φταίει η περιστροφή αλλά το νέο apk για το φόρουμ. Μόνο εδώ δεν δουλεύει. (στο apk) Σε όλα τα άλλα δουλεύει μια χαρά
-
Η περιστροφή δεν δουλεύει στην νέα ρομ. Ενώ είναι κλειδωμένη συνεχίζει και γυρίζει. Και σε Browser και σε μηνύματα. Σε xiaomi mi3.
-
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι το κινητό βράζει μπαταρία φεύγει νεράκι αργεί έχει θέμα με δεδομένα και σήμα.. Με το WiFi κάνει σύνδεση αποσυνδεση. Και κάποια άλλα μικρά bugs. Δεν φταίνε τα παιδιά φυσικά αλλά η xiaomi που καταστρέφει ότι έχει φτιάξει. Αναπωλω τις ενδοξες εποχές της v5 πραγματικά. Πέρα από αυτά το mi3 κινηταρα. Το μόνο θετικό.
-
Έγινε εγκατάσταση σε mi3 μπορώ να πω πρώτη εντύπωση αρνητική καθώς η μπαταρία πέφτει με την μια πολύ γρήγορα. Και στο 10 λεπτο χρήσεις του κινητού το τηλ βράζει ούτε στο αυτί να το βάλω να πάρω τηλ δεν μπορώ.
-
Όλα μια χαρά σε μένα με την 6.6.30 σε mi3.. Πολύ καλή δουλειά!
-
Όλα οκ σε μένα με την 6.6.23. Πολύ καλή δουλειά!
-
Τέλεια όλα στην νέα ρομ όπως ήταν και η 6.6.4! Άφοβα βάλτε την!
-
Την πέρασα όλα προς το παρόν..
-
Την κατεβάζω και γω σε mi3 ο Θεός βοηθός χαχαχαχα! Φεύγω από την 6.6.4.. Κάνω backup καλού κακού..
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαιδιά να κατεβάσω νέα ρομ; αξίζει; η να μείνω σε αυτήν που έχω,που δεν αντιμετωπιζω κανένα πρόβλημα απολύτως εκτός αριθμομηχανής που δεν με νοιάζει κιόλας. (6.6.4 βρίσκομαι τώρα)
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΑξίζει η 6.6.13; η να μείνω στην 6.6.4;
-
ΜήνυμαΕίμαι σε αυτή την ρομ. Όχι δεν έχω αυτό το θέμα. Το μόνο θέμα είναι ότι πέφτει ο φωτισμός και πρέπει να πηγαίνω να κανω το κέρσορα ένα κλικ πισω και αμέσως μετά να το βάζω ξανά φουλ.
-
ΜήνυμαOk spiderman ευχαριστώ πολύ!
-
ΜήνυμαΕίμαι με την6. 6.4 με κανενα προβλημα .. Με αυτά που διαβάζω ως τώρα μάλλον θα περιμένω κάτι ποιο safe.. Αν είναι οκ η 6.6.8 πείτε μου να την κατεβάσω όμως. Ευχαριστώ πολύ! (σε xiaomi mi3)
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχει θέμα σε mi3 το ρουτ? Αν ναι τότε να μην την κατεβάσω και να περιμένω την επόμενη
-
ΜήνυμαΤελικά το θέμα που είχα σφάλμα σε ρυθμίσεις ήταν από το back up από την έκδοση 7 άρα την έβγαλα ξανά την ρομ χωρίς επαναφορά αρχείων κτλ. Δεν έχω θέμα κανένα πάει σφαίρα τέλεια διαχείριση μνήμης.
-
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ πολύ!
-
ΜήνυμαΤην 6.3.3 θα την έχουμε σήμερα; αύριο;