Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 414.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΛοιπόν την έβαλα ξανά με καθαρή εγκατάσταση και όλα οκ. Μόλις έκανα επαναφορά από τα τοπικά αντίγραφα ξανά το ίδιο. Άρα φταίνε τα αντίγραφα για κάποιο λόγο οπότε οκ όλα κομπλέ δεν πειράζει. Ισως στην επόμενη αναβάθμιση να φτιάξει.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμαοπότε τί κάνω;; καθαρή εγκατάσταση;
-
ΜήνυμαΕσείς μπορείτε να μπείτε σε ρυθμίσεις ήχο και δόνηση χωρίς να βγάλει σφάλμα ρυθμίσεων;
-
ΜήνυμαΕ θέμα σε ρυθμίσεις. Πάω ήχος και δόνηση και μου βγαζει σφάλμα. Εκανα καθαρισμό cache κτλ τπτ 9μως. Την έβαλα την ρομ ξανά πάλι τπτ. Βγάζει σφάλμα συνέχεια. Ότι άλλο βρω θα ξαναποσταρω. Αν μπορειτε να με βοηθησετε παρακαλώ
-
ΜήνυμαΑν κάνω factory reset μετά πως θα βρω τις εφαρμογές που είχα; αν κάνω back up πριν θα δουλέψει από την miui 7 σε miui 8?
-
πεταει!!!κανενα προβλημα
-
κατεβαζω και γω ...ολα τελεια θα ειναι πιστευω
-
Χρόνια πολλά πολλά χριστός ανέστη... Στο mi3 δεν βγήκε νέα ρομ? Έχει προβλήματα;
-
Πέραν του ότι στην μουσική παίζει άθλια σε μένα τουλάχιστον και ο ήχος κλήσεις είναι πολύ χαμηλός δεν αντιμετοπιζω άλλο πρόβλημα. Πολύ καλή και αυτή η ρομ
-
δεν ξερω αν ειναι θεμα μπαταριας η ρομ.αλλα τελος παντων.εκει που επαιζε ενα παιχνιδι μου βγαζει ειδοποιηση να το φορτισω και οτι εχω 9% μπαταρια το κλεινω λοιπον γιατι δεν ειχα μαζι μου φορτιστη και στο καπακι το ανοιγω για να δειξω σε ενα φιλο μου κατι.και βλεπω και λεει 35% μπαταρια!
-
Παράθεση από ak2768: “Δοκίμασε εγκατάσταση του supersu.zip μέσα από το TWRP, στη συνέχεια wipe cash και μετά reboot, σε μένα έτσι δούλεψε στο mi4 (έχουμε την ίδια rom) Το supersu.zip θα το βρείς στο root της συσκευής σου Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ΣΩΣΤΟς! δουλεψε και σε μενα απλα εδωσε τα προνομια απο τα δικαιωματα ρουτ του κινητου οχι απο το su.σε ευχαριστω παρα πολυ.
-
Παράθεση από makis1024: “Παιδιά το ότι έχουμε dev. Είμαστε αυτόματα και ροοτ. Οι stable έχουν θέμα ροοτ, μην το ξεχνάμε. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” kανεις λαθος νομιζω.αν δεν λειτουργει σωστα το su τοτε δεν ειμαστε ροοτ.που στην περιπτωση της νεας ρομ σε mi3 τουλαχιστον δεν λειτουργει.εχω αρκετα προγραμματα που θελουν ρουτ και δεν εμφανιζεται καν το μυνημα για να δωσω τον οκ απο το su
-
εγω βασικα το αφησα ετσι.,,δεν λειτουργει βεβαια,ασχετα που εχει περαστει μια χαρα.το ελεξα με το root checker..
-
Με το update του su τι κάνω; μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
-
Σε xiaomi mi3 μου βγάζει ότι το super su θέλει αναβάθμιση. Τι να κάνω;
-
Την κατέβασα. Όλα οκ από μένα μέχρι στιγμής.
-
μακραν η καλυτερη ρομ η 6.3.3 ως τωρα κανενα θεμα σοβαρο ..
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από mass22: “Την κατέβασα επιτέλους μπόρεσα. Όλα οκ ως τώρα. Μια ερωτηση αυτό το Dolby atmos τι είναι; τι κάνει; ” Το Dolby atmos είναι sound effect.Ενεργοπιοιησετω σε μια ταινία και θα ακούσεις την διαφορά ” ειδα...οντως μεγαλη διαφορα!! ευχαριστω!!
-
Την κατέβασα επιτέλους μπόρεσα. Όλα οκ ως τώρα. Μια ερωτηση αυτό το Dolby atmos τι είναι; τι κάνει;
-
Η σύνδεση μου είναι μια χαρά