Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 414.
-
Πάω να την κατεβάσω και μου λέει 5 ώρες μέχρι να κατέβει.. Υπάρχει θέμα στο download? Παράθεση από pechr: “Παράθεση από mass22: “Πάω να την κατεβάσω και μου λέει 5 ώρες μέχρι να κατέβει.. Υπάρχει θέμα στο download? ” επεσες σε μποτιλιάρισμα ” Θα προσπαθήσω ξανά! Ρε σταματήστε το download μπας μπορέσω να την κατεβάσω! Πωω.. Εμένα το παλιό!;;
-
Πάω να την κατεβάσω και μου λέει 5 ώρες μέχρι να κατέβει.. Υπάρχει θέμα στο download?
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από mass22: “Παράθεση από mparaxir: “Εχω παρατητησει με τις δυο τελευταίες ρομ υπαρχει θεμα με την αποστολη μυνηματων αργεί απελπιστικά να στηλει μυνημα. Εκτός βέβαια αμα φταιει η wind εχει κανενα θεμα τελευταία με το δυκτιο της ” Δεν είσαι ο μόνος.. Αργεί πάρα πάρα πολύ! ” αρα τι?απο ρομ?η εχεις και εσυ δυκτιο wind? ” vodafone..πηγα στην προηγουμενη 6218 και ειναι ολα πολυ καλυτερα
-
Παράθεση από mparaxir: “Εχω παρατητησει με τις δυο τελευταίες ρομ υπαρχει θεμα με την αποστολη μυνηματων αργεί απελπιστικά να στηλει μυνημα. Εκτός βέβαια αμα φταιει η wind εχει κανενα θεμα τελευταία με το δυκτιο της ” Δεν είσαι ο μόνος.. Αργεί πάρα πάρα πολύ!
-
Θα πρέπει και στην stable να περάσω το ζιπ με το ρουτ?
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από mass22: “Αποτι είδα έχετε και άλλοι θέμα με την ρομ. Κόλλημα πληκτρολόγιο, wifi αργό, εγώ έχω πάλι την κάμερα.. Θέλω να περάσω την stable, πως θα το κάνω; με επαναφορά εργοστασιακων πρώτα και μετά την stable? Επίσης δεν θέλω να χάσω αρχεία. Ευχαριστώ όποιος ξέρει στα σίγουρα ας κάνει το κόπο να βοηθήσει.. Καλημερες! ” Ναι, σωστός είσαι. Με factory reset (wipe cache, dalvik cache, data).Και τα αρχεία σου δεν θα τα χάσεις με ενα απλό backup, από τις ρυθμίσεις …
-
Αποτι είδα έχετε και άλλοι θέμα με την ρομ. Κόλλημα πληκτρολόγιο, wifi αργό, εγώ έχω πάλι την κάμερα.. Θέλω να περάσω την stable, πως θα το κάνω; με επαναφορά εργοστασιακων πρώτα και μετά την stable? Επίσης δεν θέλω να χάσω αρχεία. Ευχαριστώ όποιος ξέρει στα σίγουρα ας κάνει το κόπο να βοηθήσει.. Καλημερες!
-
παιδια εφιαξε η καμερα τωρα που περασα ξανα την ρομ,και το πληκτρολογιο..βεβαια θα το παρακολουθω αν κανει τπτ παραξενο ξανα..(ελπιζω να μην κανει) ευχαριστω για το χρονο σας.και την βοηθεια σας..
-
τωρα την περναει...να μην κανω στο τελος δλδ ξανα wipe? ουτε στο root?
-
Αυτά μου έχει βγάλει .. Έκανα πάλι καθαρισμό τπτ όμως. Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια να περάσω ξανά την ίδια ρομ. Με καθαρισμό πάλι φυσικά cache wipe και dalvic και στο root το ίδιο.. Αντε να δούμε! Πάμε μωρή xiaomi γερά! Χαχαχαχαχαχα
-
Παράθεση από mixaliscy: “Επειδη είπε και το κολλάει μήπως έπαθε ότι είχα και εγώ με κάποια εφαρμογή που μου δούλευε συνέχεια το shell? ” πως το βλεπω αυτο?και τι εκανες?ευχαριστω..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mass22: “πως γινετε να παω πισω στην 6,1,28? ” Ξανακάνεις Flash την ROM .... Αλλά στο ξαναλέω.... όταν μία ROM έχει πρόβλημα, είναι κοινό για όλους όσους την βάζουν και όχι κατ΄εξαίρεση..... Έκανες Flash και το supersu.zip από το TWRP Recovery και πριν το Reboot Wipe Cache & Dalvik Cache ? Ψάξτο λιγάκι .... ” ναι φυσικα το εκανα και αυτο.. ευχαριστω για την βοηθεια για την ρομ..πριν παω στην προηγουμενη θα κανω μια προσπαθεια παλι με καθαρισμο και wipe cache …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mass22: “Η 6.2.25 στο mi3 μου έχει πρόβλημα στην κάμερα και βγάζει σφάλμα και κολλάει πολύ όταν γράφω στο πληκτρολόγιο και μερικές φορές κλείνει μόνο του το πληκτρολόγιο.. Πολλά βήματα πίσω νομίζω. Μπράβο για την προσπάθειά σας. ” Από την στιγμή που έχω και το Mi-3W και το Mi-4 και σε κανένα από τα δύο δεν έχω το πρόβλημα που αναφέρεις, αλλά και κανείς άλλος μέχρι τώρα, σκέφτηκες μήπως είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα ?Δοκίμασες να κάνεις από το Twrp Wipe Cache…
-
μα πρωτα το εκανα αυτο και μετα ποσταρα εδω οτι εχω προβλημα..
-
πως γινετε να παω πισω στην 6,1,28?
-
Όντως αποτυχημένη!
-
Η 6.2.25 στο mi3 μου έχει πρόβλημα στην κάμερα και βγάζει σφάλμα και κολλάει πολύ όταν γράφω στο πληκτρολόγιο και μερικές φορές κλείνει μόνο του το πληκτρολόγιο.. Πολλά βήματα πίσω νομίζω. Μπράβο για την προσπάθειά σας.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mass22: “υπάρχουν ειδικές οδηγίες γιά νά βάλουμε τήν 6.2.4? ” Μία απλή προσθήκη στις ήδη υπάρχουσες οδηγίες, για τον λόγο που προσθέσαμε το morelocale2 και την χρήση αυτού αν χρειαστεί. Φυσικά αυτά αφορούν την Ελληνική GTV-ROM. ” ναι τήν ελληνική φυσικά.. Έχω την τελευταία. Τήν 6.2.4 τήν περνάω κανονικά τώρα από updater ?υπάρχει κάτι που πρέπει νά κάνω; Γτ κάτι δεν κατάλαβα μέ τήν γλώσσα..
-
Παράθεση από giorgosmc: “H 6.1.28 τρωει και σε εσας μονιμος 1.5 gb ram χωρις να τρεχει κανενα προγραμμα στο παρασκηνιο? ” Σε μένα ναι.. Το γιατί δεν ξέρω..