Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 380.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Lampis: “Παράθεση από chrispre913: “Τελικά την πέρασα εχθές το βράδυ την βλέπω πολύ καλή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πως τα καταφερες; είχες ξετικαρει την επιλογή επιβεβαίωση υπογραφής zip Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι φίλε πέρασε με την μια Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το μόνο κακό που έχω δει είναι ότι μπέρδεψε τα χρώματα για τα notification led Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά την πέρασα εχθές το βράδυ την βλέπω πολύ καλή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από teoxoli: “Τελικα την δοκίμασε κανείς σε redmi note 2 να μας πει εντυπώσεις?” Εγώ δεν μπορώ να την κάνω εγκατάσταση προσπάθησα 3 φορές Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω σε redmi note 2 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει περάσει κάποιος σε xiaomi redmi note 2;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αποτυχία αναγνώριση ζιπ σε xiaomi redmi note 2 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από chrispre913: “Καλά τώρα σωθηκες από Ελλάδα το πήρε πάντως ” Βρε συ,ο φορτιστής είναι ευρωπαϊκος η κινεζικος με ανταπτορα? Η σιμ δουλευει?” Κινεζος είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@chrispre913 Τα από πανω και μέτρημα της συσκευής τι λέει το αυτοκόλλητο από πισω και τι φορτιστη εχει ! Αν είναι από banggood παίζει να είναι Kate :)” Καλά τώρα σωθηκες από Ελλάδα το πήρε πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kon.geo: “Αρχικα τσεκαρε bootloader και πες μας (οι οδηγοι υπαρχουν ολοι στην υπογραφη μου) Παντως πας για περασμα official...” Αυτός δεν ασχολείται με αυτά, και εγώ δεν είμαι κοντά για να τον βοηθήσω αν το αφήσουμε έτσι θα έχει κάποιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kon.geo: “Στειλε το miui version να σου πουμε ” 4cd0acf43f8a8273ca4aff32198a5ed5.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Τελικά στην 8.0.4.0 εβαλαν ελληνικός;” Απο το mygad ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Οι κάτοχοι συσκευών Xiaomi Redmi Note 4, παρακαλούνται να μην επιχειρήσουν να κάνουν αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του λογισμικού (8.0.4.0) Έχουν αναφερθεί προβλήματα bootloop (αδυναμία εκκίνησης) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για redmi note 2 την πέρασε κανένας; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Απλώς άπαιχτο. Αλλά το 6.4 είναι λίγο μεγάλο ακόμα και για μένα με την 5.7...” Μεγαλώνει η οθόνη και όχι η συσκευή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαμός Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk