Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 380.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Όζα ή Μανό; Σουβλάκι ή Καλαμάκι; Ιδού η απορία......... lol” Στο χωριό μου οζα το λέμε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xaris Skr: “xiaomi redmi note 2 παλι πρόβλημα με τα widget” Μία φορά το έκανα εγώ και με επανεκκίνηση δουλεύουν όλα δώσε αυτόματη έναρξη στις εφαρμογές Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xaris Skr: “xiaomi redmi note 2 παλι πρόβλημα με τα widget” Όχι φίλε εγώ δεν έχω πρόβλημα δώσε δικαίωμα στις εφαρμογές και άνοιξε τες μια φορά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από leo: “Καλησπέρα παιδιά.. την έχει περάσει κανείς για Redmi Note 2 να μας πει απόψεις? Λειτουργεί σωστά η να μείνω στη προηγούμενη?” Εχει μισή ώρα που την πέρασα τώρα την σκαλιζω, όλα καλά τα βλέπω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: [XTRV/GTV-6.10.13] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 03:50)
ΜήνυμαΠαράθεση από deltaman: “Είναι η πρώτη φορά που δυστυχώς δεν μπορώ να κατεβάσω την εβδομαδιαία developer τόσο από το Android file host όσο και από megadysk. Από χθες το βράδυ προσπαθώ χωρίς αποτέλεσμα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και εγώ το ίδιο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
youtu.be/e3AVpAvA9pw δικό μου βιντεακι Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi note 2 απο χθες βγάζει αυτό, και βλέπω δεν έχουν αλλάξει τα Downloads c8a70ba22618e7fe843b6b5e45c11f0b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos5150: “κλικαρα το link που εχεις στο προφιλ σου και λεει οτι αυτο το καναλι δεν υπαρχει...ηθελα να δω Τσιταρα,Πανθρο,Τιγκρα και Λαιον-Ο edit:ακυρο,κανω τα ευκολα δυσκολα...μπηκα απο το link στο προηγουμενο video” Δεν μπορώ να ανεβάσω ολόκληρο επεισόδιο λόγω πνευματικά δικαιώματα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά οποίος θέλει ας ρίξει μια ματιά και στο κανάλι μου στο YouTube έχει παλιά ανιμε και καρτουν 80'-90' στα ελληνικά youtu.be/1XIw3RFLfTM Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή είμαι λίγο τεμπέλης, αν παω νά περάσω την δική σου steble πάνω από την τελευταία ελληνική gtv τι θα γίνει; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από pechr: “@gkalen αν θες μπορεις να διορθωσεις πλεον το πρωτο ποστ για το clean.zip αφου δεν υφισταται πλεον ” Καλημέρα σκέφτομαι να δοκιμάσω και εγώ μια stable πώς την βλέπεις εσύ; καλη; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ακομη δεν μπορω να καταλαβω διαφορες στη καθημερινοτητα. Μολις εχθες την εβαλα. Δεν εχω καποιο προβλημα. Σε λιγες μερες πιστευω να αντιληφθω τις διαφορες με gtv” Οκ ευχαριστώ θα σε ξανά ρωτήσω …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “@gkalen αν θες μπορεις να διορθωσεις πλεον το πρωτο ποστ για το clean.zip αφου δεν υφισταται πλεον :)” Καλημέρα σκέφτομαι να δοκιμάσω και εγώ μια stable πώς την βλέπεις εσύ; καλη; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από chrispre913: “Xiaomi ή nohon;;; σχεδον 6 ώρες δεν έχω ξαναδεί Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αρκετα μνμ πίσω εχω ανεβάσει αυτό... ” Εσύ με ποια μπαταρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk