Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 380.

• RE:

chrispre913 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από geoanto555: “Εγω δεν έχω καταλάβει ποιος ο λόγος που θέλετε τόσο πολύ την MarshMallow... ” Δεν θέλουμε να μείνουμε πίσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με το miui δεν μένεις ποτέ πίσω. Πάντα είναι ενα δυο βήματα μπροστά ;)” Είναι θέμα ψυχολογίας το 6 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Εγω δεν έχω καταλάβει ποιος ο λόγος που θέλετε τόσο πολύ την MarshMallow...” Δεν θέλουμε να μείνουμε πίσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από christos0b: “Ρε παίδες , θα βγεί ποτέ 6.0/MM για το Note2 ή τσάμπα περιμένω ? Υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα σύντομα ? ” Θα σε απογοητεύσω ... Έχω την εντύπωση ότι δεν θα βγει ποτέ...” Αν δεν πάρει θα πάω πιο νωρίς σε αλλαγή συσκευής Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από spdiv: “122f107d2eea9b1dc41a4be53d9f7f94.jpge741f645aaabc1d023d93a0d404882a0.jpg μετα απο μια βδομαδα φορτισης με νεα μπαταρια Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Xiaomi ή nohon;;; σχεδον 6 ώρες δεν έχω ξαναδεί Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από themakos66: “καλώς τον χρήστο !!!!!!!!!!!!” Από τα Χριστούγεννα είμαι εδώ απλά τώρα έγραψα εδώ.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με λένε Χρήστο, είναι 32 χρονών, είμαι από Φλώρινα Πρέσπες, είμαι παραγωγός φασολιων, τώρα έχουμε συγκομιδή.. Xiaomi μου πρότειναν τα παιδιά απο TechValue να πάρω και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν το βάζεις όλη την νύχτα καλύτερα είναι με 1Α Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάλι το θέμα της μπαταρίας βλέπω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό με την μπαταρία και εμένα το κάνει μία πάει καλά, μια πέφτει γρήγορα, και αν κλείσει βγάλεις βάλεις πάει πάνω από 30% Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spdiv: “σορυ για τις μεγαλες φωτο πρωτη φορα ανεβαζω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το καπάκι που έχεις είναι μεταλλικό;; καλο;; έχει κάποιο πρόβλημα που είναι μεταλλικό;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από GeorgeN4: “Γεια σας εκανα αναβαθμιση στο note 4 στην παρακατω ρομ και το μονο θεμα που εντοπιζω ειναι που μου πεταει τουλαχιστον 30 φορες το λεπτο την ειδοποιηση "Δυστηχως η υπηρεσια google play services εχει σταματησει" ξανα και ξανα σε σημειο να γινεται εκνευριστικο τι να κανω? το εχει παθει αλλος? xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_GTV-6.9.15.zip” Το έχω πάθει σε jiayu ξανά περνάς την ρομ η την ίδια η καινούργια Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση ή αν την περάσεις από πάνω είναι το ίδιο; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από AlexisDS: “Παράθεση από chrispre913: “Πιστεύω περισσότερο πρόβλημα έχει η μπαταρία μας πάρα οι ρομ φίλε.. Ψάξε, όλοι μιλάνε για μια nohon πιο σταθερή, η δικιά μας πέφτει απότομα κάνει κάτι περίεργα αν κλείσει την βγαλεις και το ξανά ανοίξεις μπορεί να είναι πάνω απο 20%. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ξέρω , την παρακολουθώ την συζήτηση στο αντίστοιχο νήμα. Εμένα δεν μου κάνει τρελά η μπαταρία. Ομαλή είναι η λειτουργία της, αλλά ανάλογα με την ρομ τελ…

• Ανοίξτε ένα θέμα, μπαταρία nohon για xiaomi redmi note 2, όσοι την έχουν να μας πουν και όσοι την πάρουν να μας πουν, να πάρουμε και εμείς γιατί αγαπάμε αυτό το τηλέφωνο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από AlexisDS: “Καλημέρα παιδιά, στο Remdi Note 2 ρουφάει μπαταρία σαν τρελό. Με βλέπω να γυρνάω στην 6.8.4. Στα τελευταία 3 updates έχω απογοητευτεί από την κατανάλωση μπαταρίας. :cry:” Πιστεύω περισσότερο πρόβλημα έχει η μπαταρία μας πάρα οι ρομ φίλε.. Ψάξε, όλοι μιλάνε για μια nohon πιο σταθερή, η δικιά μας πέφτει απότομα κάνει κάτι περίεργα αν κλείσει την βγαλεις και το ξανά ανοίξεις μπορεί να είναι πάνω απο 20%. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εμένα δεν έχει ήχο το ξυπνητήρι στο αθόρυβο.. Μερικα widgets δουλεύουν μερικά όχι. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν μου δουλεύουν 2 windgets ενα εορτολόγιο και ένα what up cosmote τις διεγραψα και τις ξανα κατέβασα πάλι το ίδιο. Ενα άλλο με καιρό που έχω έσβησα το windget το ξανά έβαλα και δουλεύει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi note 2 όλα καλά τα βλέπω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όλες έτσι τις περνάω Xaris Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και σε μένα το ίδιο redmi note 2 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk