Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 380.

• RE:

chrispre913 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από GEORGE13: “2μερες με βασικη χρηση αλλιως 1,5μερα κ με διαφορα οτι βραδυ δεν το κλεινω” Μια χαρά είσαι.. Μία μέρα με το ζόρι αλλά δεν το αφήνω σε ησυχία... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση από NasDriver: “μετα από 10 μήνες με dev ακόμα βγάζω 4 ώρες οθόνη/36 ώρες με την MIUI 8” Εκεί ήμαστε στις 4 ώρες... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GEORGE13: “Κανε τα βασικα για κανα 2μερες να δεις καμια βελτιωση ισως οπως λενε κ αλλοι μηπως κ στρωσει” Εσύ φίλε από μπαταρία πώς τα πας; γιατί με είχες ρωτήσει. Ο άλλος που είχε πάρει μια άλλη μάρκα μπαταρία λέει από την αρχή είδε κάποια διαφορά πρως το καλύτερο.. Παρήγγειλαν και άλλοι δύο νομίζω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πότε δεν έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση.... Όλες η μία πανω στην άλλη από την αναβάθμιση του κινητού. Από την ευρωπαϊκή στην ελληνική και από την 7 στην 8 όλες έτσι από τα Χριστούγεννα μέχρι τώρα..Γατάκια νιαου Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από apsogos4ever: “λοιπον τα εκανα ολα τελεια....καθαρισα τα παντα.....ξεκινησα με mi cloud ,restore τα apps μου κτλ.Θερμοκρασια τα ιδια...εχω αρχισει και πιστευω οτι το κινητο δουλευει τοσο....” Μην το σκαλιζεις συνέχεια θα στρώσει φίλε. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

chrispre913 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

4de161f315840fbffb42c3ec74246abd.jpg Με την miui 8 όλες οι ρομ είναι περίπου εκεί δεν μπορώ να περάσω το 49.000 με την 7 είχα φτάσει και 53.000 εντάξει είναι μικρή διαφορά δε με νοιάζει η miui 8 είναι πολύ καλύτερη. Κουβέντα να γίνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από pit13: “@lallasgr πήγα βάση τον οδηγό του redmi pro, και φοράω china developer. οπότε σταματάω εδώ και περιμένω αύριο.” Το προ έχει SnapDragon το απλό έχει helio x10 μήπως δεν πρέπει να δεις του προ;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nifitsa_kakia: “Παράθεση από NasDriver: “Μήπως έχει ενεργοποιήσει root access ? Δεν μπορείς να παίξεις πλέον εάν έχεις δικαιώματα root στην ρομ ” Δεν άλλαξα κάτι. Μόνο update εκανα την εφαρμογή από το play. Τώρα τι κάνω?” Και εγώ τα ίδια δεν παίζει από εχθές... Τις ρομ τις περνάω χωρίς να πράξω τίποτα μήπως η τελευταία ρομ είναι ροοτ απο μόνη της; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ovelix5: “Ερώτηση... Αφού άρχισα να το συνηθίζω με το αγγλικό μενού, ούτως ή άλλως ουσιαστικά μια φορά το σεταρεις, αν δεν μπω/μπούμε στην διαδικασία για ξεκλείδωμα και πέρασμα κάποιας ρομ οι όποιες αναβαθμίσεις θα έρχονται σε μας πιο γρήγορα ή καθόλου; Και ένα screen capture από wind 4G, eb3543cae16be50c0d2cd9fc3906c183.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Ωραίος το 100σταρι.. Λογικά θα έρχονται θα αργούν λίγο λόγο serves, δεν ξέρω αν τα λέω καλά έτσι νομίζω ότι είναι Στάλ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GEORGE13: “Θελω την γνωση σας πανω στην nohon μπαταρια επειδη ειναι λιγο παραπανω 3060 απο την αυθεντικη θα υπαρχει θεμα στο κινητο η οχι;” Έχει πάρει ένας στο ίδιο θέμα στο myphone.gr και λέει ότι πάει πολύ καλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ένα θέμα με την μπαταρία που έχω τελευταία μετά το 30% πέφτει σχετικά γρήγορα και κλείνει, αν βγάλω την μπαταρία και την ξαναβάλω πάει πάνω απο 20%. Έχω την ελληνική τελευταία gtv 6.9.8.. Τι να δοκιμάσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πότε θα πάμε σε marshmallow; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωραίος. Ακόμα είσαι στην αρχή, περιμένουμε να μας πεις και άλλα όσο το δουλεύεις Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από ovelix5: “Λευκός είναι ο φωτισμός. Έχει κανονικά Notification led Έχει και την επιλογή για DUAL APPS (Την πρωτοείδα στο 3Χ) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Καλα dual apps κ εμείς έχουμε. .Απο μπαταρία τι λέει; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ovelix5: “Παράθεση από ste3001: “Παράθεση από ovelix5: “Καλημέρα σας, κάτοχος και εγω πλέον του 4!!!! Να κάνω την ερώτηση;;; παραμένουμε με τα αγγλικά και αναμένουμε για νεώτερα της ελληνικής;;; Πάντως είναι κουκλί!!!! (το κακό είναι ότι δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό τις επαφές ) ” @ovelix5 γιατί δεν μπορείς να συγχρονίσεις;; πέρασες το google play και τα services του από τον οδηγό του φόρουμ;; Εγώ που το πέρασα, μου έβγαλε τις επαφές google και έγινε ξαφνικά συγχρονισμός απο το gma…

• Μπαίνω στην συζήτηση γιατί με ενδιαφέρει αυτό το όμορφο κινητό. Κάτοχος redmi note 2 και λέω να πάω σε αναβάθμιση σε λίγο καιρό Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SnapDragon του redmi note 3 pro είναι καλύτερος από τον helio x20;;; μάλλον ναι Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγώ έχω παιδιά δεν φαίνεται στο προφίλ μου;;; χρόνια πολλά σε όλους μας Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γίνεται ενα μπέρδεμα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Alexandros: “Καλησπέρα ολα καλα με τη ρομ μονο που οταν κανω κληση μαυριζει η οθονη και πρεπει να κλεισει ο αλλος την κληση για να επανερθει” Το παθαίνω και εγώ όταν το χτυπαει πολύ ο ήλιος, όχι πάντα, η φτιάχνει μόνο του η με επανεκκίνηση Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από billtox: “Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από billtox: “Παράθεση από Panos61: “Θέλεις factory reset γιατί πας σε NIUI8 ” Α οκ απλά έλεγα μήπως γινόταν γιατί θα ξανά χρειαστεί στήσιμο όλο τον κινητό έχω αρκετές εφαρμογές μέσα ” Εγώ φίλε την πέρασα απο πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πριν από λίγο το δοκιμάσαμε στο redmi note 2 του αδελφού μου (την περάσαμε από πάνω ) και δουλεύει μέχρι στιγμής ρολόι θα φανεί στην πορεία! Παρά…