Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 380.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billtox: “Παράθεση από Panos61: “Θέλεις factory reset γιατί πας σε NIUI8 ” Α οκ απλά έλεγα μήπως γινόταν γιατί θα ξανά χρειαστεί στήσιμο όλο τον κινητό έχω αρκετές εφαρμογές μέσα :)” Εγώ φίλε την πέρασα απο πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραία νέο ήχο για κλείδωμα ξεκλείδωμα και επιτέλους χρώμα στο μενού... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει δύο μέρες τώρα με την τελευταία ελληνική ρομ περνάω τις 4,μισή ώρες οθόνη. Υπάρχει περίπτωση να σας κολλήσει η μπαταρία, να πάει στο 0% να κλείσει να την βγαλεις να την βάλεις να το ξανά ανοίξεις και να έχει 31% μου το εχει κάνει και άλλες φορές αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GEORGE13: “Μετα το επιτυχημενο τηλεφωνακι μας σαν αυτο τι θα μου προτεινατε να αγορασω; Θελω γνωμες” Redmi note 3 pro όμως περίμενε μέχρι να ανακοινωθεί το note 4 και πάρε το 4 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 2 όλα καλά. Δεν έχει τις προεγκατεστημένες εφαρμογές μέσα ωραία Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από turbomiui: “Σε redmi3 pro με gtv 6.5.26 (miui7) να δοκιμάσω αναβάθμιση χωρίς wipes κλπ? Νομίζω είδα ότι κάποιοι το έκαναν με επιτυχία. Δεν έχω όρεξη για σετάρισμα από την αρχή. ||” Εγώ το έκανα σε redmi note 2 prime χωρίς προβλήματα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gatos814: “Πανω απο την 6.5.26 χωρις format και ΟΛΑ τελεια μεχρι στιγμης RESPECT!!!!! :thumbup:” Και εγώ έτσι είχα περάσει την προηγούμενη miui 8 πάνω στην 7 χωρίς τίποτα και όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Note 2 όλα καλά τα βλέπω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φεύγει για κατέβασμα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
youtu.be/UQ4fykRDWR8 δικό μου το βιντεακι όταν παρέλαβα από Vickmall Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καιρό ήταν να δώσουν και κανα κουπονακι από εκεί πήρα το xiaomi και βρήκα και αυτή την ωραία κοινότητα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑααα μπορεί ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το μόνο BUG που βρήκα και με ενοχλεί λίγο είναι αυτο λευκά γράμματα σε λευκό φόντο 5fd63b190345f495cf3c935acd464ec6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά πάντως οι αλλαγές στο μενού και στην ρύθμιση της κάμερας πάρα πολύ ωραίες, μου άρεσαν και οι αλλαγές στο άλμπουμ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο redmi note 2 μου δουλεύουν όλα πολύ καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα εγω πάνω από την τελευταία ελληνική miui 7 πέρασα την τελευταία ελληνική miui 8 απο την εφαρμογή αναβάθμισης κανένα πρόβλημα δεν έχω απ εχθές το βράδυ στο xiaomi redmi note 2 prime Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk