Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 380.

• Παιδιά εγώ τελικά πέρασα την miui 8 πάνω από την τελευταία miui 7 την ελληνική απο την αναβάθμιση του κινητού χωρίς προβλήματα.. Τα νέα αύριο μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. αυτό το second space τι λέει καλό; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από akalyptos03: “Εχω το εξης προβλημα βαζω τα ακουστικα και οταν τα βγαζω ειναι ακομα σε Mode ακουστικων με αποτελεσμα να με παιρνουν τηλεφωνο και να μην τους ακουω .....Ευχαριστώ” Με επανεκκίνηση φτιάχνει; αν όχι έχει πρόβλημα η υποδοχή αν ναι έχει πρόβλημα η ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν περάσω να την miui 8 από την αναβάθμιση πάνω από την miui 7 τι πρόβλημα θα έχω; πάντα για την ελληνική μιλάμε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι λέει η 8;;; λέτε να την περάσω τώρα η σε κανα 2 εβδομάδες; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστούμε Xiaomi Redmi 3 32GB Fingerprint Identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Android Smartphone Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωραία Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από chrispre913: “Αυτό το Warcraft θέμα είναι πολύ τούμπανο ” που? δώσε λινκ” Εδώ είναι ένα θέμα που σκέφτηκα ότι ίσως θα σας άρεσε: Warcraft! Σύνδεσμος: Warcraft-小米主题商店 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από chrispre913: “Αυτό το Warcraft θέμα είναι πολύ τούμπανο ” που? δώσε λινκ” Στα θέματα του κινητού πρώτο πρώτο το έχει πάνω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό το Warcraft θέμα είναι πολύ τούμπανο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Greektrooper: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από gaiosgf: “εμενα απ τον ιανουαριο που εχω το κινητο,δεν μου ετυχε ουτε μια αποσυνδεση ” Είσαι από τους λίγους τυχερούς :D” Και γω ένας δεύτερος!! Με την stable 7.2.1.0 δεν έχω καμιά απολύτως αποσύνδεση. Και χρησιμοποιείται σχεδόν καθημερινά το bluetooth, στ'αμαξι,στην δουλειά,στο σπίτι......Να, αυτά βλέπω και σιγά μην αλλάξω rom!!!!! Έχω ένα άλλο θέμα όμως τώρα τελευταία που δεν είναι βεβαία θέμα τηλεφώνου αλλά προφανώς δικιάς μου …

• Καλημέρα τελευταία βλέπω ότι το power button δεν ανταποκρινετε αμέσως, θέλει λίγο παραπάνω πίεση, μπορεί να φταίει και το καπάκι έχω το original, από που παραγγελνω καινούργια για καλό και για κακό;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παιδιά μου κολλάει μερικές φορές οταν είμαι στον ήλιο αυτό το κλείδωμα για τσέπη μην καληπτεις, δηλαδή οταν απαντω στο τηλ μαυριζει αμέσως η οθόνη, εχω την τελευταία ρομ το έχει κάνει και σε άλλες απο την αρχή, έβγαλα και το tempered glass και πάλι το κανει. τι μπορούμε να κάνουμε εκτός απο το να απενεργοπηεισουμε;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την πέρασα και εγω όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νομίζω η εφαρμογή του καιρού είναι ποιο ωραία τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει και μια με τα 3 δάχτυλα που φτιάχνεις το μενού με τις σελίδες που έχεις τις εφαρμογές και ακόμα μία με τον φακό Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έβγαλα και το χαζό γυαλί που που μου είχεν στείλε απο το Vickmall το είχα περάσει την πρώτη μέρα..... Παιδιά σαν να πήρα καινούργιο τηλέφωνο δε ξανα βάζω ούτε θήκη ούτε τίποτα και άμα σπάσει έσπασε είναι τέλειο έτσι Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την πέρασα εχθές το βράδυ μέχρι τώρα όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Καλημέρα @chrispre913 εάν φοράς την 6.4.28, μην ψάχνεις αλλού, από εκεί πηγάζει το πρόβλημα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Καλημέρα είμαι με την 6. 4.21 την 28 είδα πολλά προβλήματα και δεν την πέρασα, τελικά τα κατεβασε μετά απο επανεκκίνηση, ούτε το πεταμενο jiayu μου δε τα κάνει αυτά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα να κατεβάσει αρχεία απο MEGA εφαρμογή;;; Ενώ ξεκινάει μια χαρά κάποια στιγμή σταματάει χωρίς ειδοποίηση Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

chrispre913 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

c39956210a12ae41ec16930f71fa186e.jpg δεύτερη μέτρηση με την 6.4.21 ίδια με την πρώτη, αυτή η ρομ φαίνεται πολύ σταθερή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk