Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 380.
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμα1a60cf942df5b8c325a37dd7fe883015.jpg Με νεα ενημέρωση antutu και 6.4.21 τέρμα όλα ανοιχτά όπως το δουλεύω όλη μέρα Στάλθηκε απ
-
Ωραία την πέρασα και εγω και βλέπω οι επιλογές στις φωτογραφίες είναι όλα στα ελληνικά. Λύθηκε και αυτό . Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το θέμα με την μετάφραση στις επιλογές στις φωτογραφίες λύθηκε; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από elpa02: “Για πρώτη φορά δε έχω για αρκετές μερες το widget του Vodafone app. Τρελό battery drain. Μπορεί να μη βλέπω τις μπαρες της βοντα να ανεβαίνουν μα δε βλέπω και τη μπάρα της μπαταρίας να κατεβαινει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Το widget την Vodafone δουλεύει συνέχεια από την αρχή το παράτησα και το έβγαλα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά αυτό οι επιλογές στις φωτο που είναι στα αγγλικά πότε θα διορθωθεί;; Οχι οτι με ενοχλεί απλά θέλω να λεω ότι όλα είναι τέλεια Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή ρομ λίγο περίεργα μου βγάζει την κατανάλωση μπαταρίας. Εχθές μου έκανε 2 φορές επανεκκίνηση Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
0d813d4bc2232c41cb2a824dc4d46862.jpg Παιδιά τι είναι αυτό το πρώτη πρώτη φορά το βλέπω έχει αλλάξει 3 φορές όνομα εχω περάσει την τελευταία ελληνική 6.4.7 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την πέρασα, όλα καλά φαίνονται antutu με την μια έβγαλε 50.070 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω οτι η 6.3.24 ήταν λίγο καλύτερη σε μπαταρία redmi note 2 κάνω την ίδια χρήση σχεδόν κάθε μέρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαGTV 6.3.31 όλα ανοιχτά όπως το δουλεύω 699157e292e2301446de9d85a1da2993.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω την πέρασα απι την αναβάθμιση μια χαρά... Εδω πήγα απο την eu στην ελληνική απο την αναβάθμιση εδώ θα κωλοσω.... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kosmasdel: “Για απενεργοποίηση έχω το ενσωματωμένο κουμπί - widget της MIUI οπότε οκ. Το θέμα είναι το άνοιγμα. Το είχα δοκιμάσει παλιότερα αυτό το app αλλά δεν με βόλεψε, άσε που λογικά θα έχει και μεγάλη κατανάλωση γιατί κρατάει ενεργό το digitizer σε αντίθεση με το "μαμά" double tap από τον kernel (μπορεί και να λέω χαζά αλλά κάπου έτσι τα είχα διαβάσει ). ” Δεν τρώει καθόλου μπαταρία γιατί ο proximity sensor έτσι κι αλλιώς είναι ενεργοποιημένος. Το gravi…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από chrispre913: “Σας έβαλα να ψάχνετε. χαχαχα ” Προφανώς και είμαστε ανησυχα πνέυματα και μας αρέσει να ψαχνουμε γιατί αυτό απαντάει στα εσωτερικά ερωτήματα μας. Τι θα ελεγες να συμμετέχεις κι εσύ στην ερευνα μας ή να μας απαντήσεις γιατί συμβαίνει αυτό... Έχω δυνατή αίσθηση του humor και αντιλαμβανομαι το πείραγμα σου... να ξερεις.. Απλά άλλος αν διάβαζε αυτή τη φράση: ''Σας έβαλα να ψάχνετε.'' ίσως να θεωρούσε ότι τον αποκαλείς ''δούλο του'' και να εκνευριζόταν :…
-
RE:
ΜήνυμαΣας έβαλα να ψάχνετε. χαχαχα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
70f16537e8733d1a10154bd42c64a204.jpg πρώτη φορά βλέπω τέτοια διαχείριση 91% 45 λεπτά οθόνη wifi, GPS, συγχρονισμό, πάντα ανοιχτός, φωτεινότητα 40-50%. Πολύ καλή την βλέπω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Σόρυ δεν το ήξερα, το τσέκαρε όμως; πριν την περάσει; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Δε τσέκαρα τίποτα λέω ότι γίνει χαχαχα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από makis1024: “Έτυχε και δούλεψε, διότι πέρασες την gtv πάνω στην eu. Χωρίς προηγούμενο πέρασμα της fastboot του φόρουμ, με το ενσωματομένο twrp. Λίγο ριψοκίνδυνο. ” Παράθεση από chrispre913: “Εγω είχα 3 μήνες την eu έτσι ήρθε τις εβδομαδιαίες τις εκανα,ήθελα να βάλω την ελληνική όλοι λένε πέρασε καθαρή, recovery και διάφορα άλλα, εγω ιδέα δεν έχω. Τελικά προχθές την πέρασα απο την αναβάθμιση την 6.3.24 gtv πανω από την 6.3.24 eu και πέρασε πολύ γρήγορα εκεί κατάλα…