Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 380.

• RE:

chrispre913 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από panospc: “Παράθεση από chrispre913: “σε παιχνίδι ” Προφανώς το παιχνίδι έχει κάποιο μηχανισμό anti-cheat. Έχεις κάνα πρόγραμμα με πρόσβαση root που τρέχει στο παρασκήνιο;” Δεν έχω τίποτα και νομίζω το τηλ δεν είναι ρουτ με την eu 6.1.29 developer είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 58c80a40da3f1898120f370df68c9387.jpg σε παιχνίδι Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από themakos66: “Το τερματισες αδερφε το note 2...λες να πηγαινει παραπανω? UserSignature ναι για την ηλικία μου είναι τερματισμένο!!!!!! Τώρα εάν κανένας πιτσιρικας έχει την υπομονή να το έχει φορτισμένο 100% βγάλει κάρτες σιμ κάρτες μνήμης,σβήσει καμιά 20αριά εφαρμογές όπως το igo ας πούμε που το σκοτώνουν και το βάλει στην κατάψυξη για καμιά ώρα κάτω από τις παγοκοίστες μπορεί να φτάσει και τις 60.000 μόνο που δεν θα είναι δυστυχός ευρώ. Κατά τα άλλα αυτά τα μικρά διαλείμματα είναι ρ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από chrispre913: “Γιατί με την eu 6.1.21 developer δε μου ήρθε η αυτόματη ενημέρωση για την 6.1.28;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν ήθελα να φανω εριστικός,χιούμορ έκανα.Αν προσβληθηκες συγγνώμη,απλά ρωτας για το ota update της Ευρωπαϊκής ΡΟΜ στο Ελληνικό forum.Απλά σου απάντησα ότι πρέπει να κάνεις εκεί την ερώτηση σου.Μ.Φ.Χ 8-)” Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από makis1024: “Εδώ συζητάμε για τις miui.gr dev, ρώτα στο miui.eu να σου πουν αυτοί!!! ” Παράθεση από Thracia: “μαλλον πρεπει να ρωτησεις στο xiaomi.eu ” Χαλαρώστε λιγάκι ρε σεις ...” Δε πειράζει ρε φίλε άσε ας λένε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γιατί με την eu 6.1.21 developer δε μου ήρθε η αυτόματη ενημέρωση για την 6.1.28;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από chrispre913: “Ενα βίντεο μου σε slow motion ” Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς για μετατροπή σε slowmotion ;” Υπάρχει στο κινητό στις ρυθμίσεις της κάμερας απλά το γυρνάς πρώτα σε HD Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενα βίντεο μου σε slow motion youtu.be/Emx4_wyL_kY Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

Eu 6.1.21 12c74cdb97813f16d45282201a1f0d46.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Πολύ σκληρό για να πεθάνει ένα xiaomi!!” Χάλασε η καιρεα;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• DealsMachine: XIAOMI RedMi Note 2 Android 5.0 4G Phablet with 5.5 inch FHD Screen MTK Helio X10 64bit 2.0GHz Octa Core 2GB RAM + 16GB ROM καλημέρα παιδιά κάποιος γνωστό μου θέλει να παραγγειλει αυτό απο εδω είναι οκ;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από brougos: “Πως παω εδω?GTV 5.12.10/developer.........μπορω ν ακανω κατι να το αυξησω??” Καθάρισε την μνήμη και κλείσε οτι τρέχει Wi-Fi GPS συγχρονισμό Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

6.1.7 prime

Μήνυμα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@tamtam & @Akis94 screenshots από το Antutu στο αντιστοιχο θέμα παρακαλώ (για να πάρετε και το μεταλλιάκι σας)” Που είναι το θέμα;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Akis94: “Γεια σας παιδιά πρίν λίγο έφτασε στα χέρια μου επιτέλους το Xiaomi Redmi Note 2 prime Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές... Με άφησε πολύ ικανοποιημένο το Vickmall, έχω την εντυπωση ότι μου έχουν βάλει την ελληνική ρομ, διότι λέει MIUI version = MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 Beta, επίσης δεν έχει και κινέζικες εφαρμογες μου έβαλαν και το tempered glass που είχα ζητήσει... Screenshot_2016-01-12-01-04-37_com.android.settings_zpsfzwxe5f9.png Screenshot_2016-01-12-01-04-13_com…

• Παιδιά καμία καλή θήκη μπράτσου από Ελλάδα;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από chrispre913: “Όπα τι έχουμε εδώ πέρα για πάμε να δούμε :):):) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ποια ρομ έχεις ?” 7f8a3387e60fcf0ebc179c108d2c7ab9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• a125ecc2ac0e4686d9f75564a221c241.jpg Όπα τι έχουμε εδώ πέρα για πάμε να δούμε :):):) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• είχε πέσει η σελίδα;;;