Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 380.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από chrispre913: “Που και πως μπορώ να φτιάξω δικά μου θέματα;;;; ” Το ψαξα παλιά και εγώ και το μόνο που βρήκα ήταν αυτό αλλά δεν με πήγε κάπου Ελπίζω να σε βοηθήσει” Κατάλαβα ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
876d6988a9b665eba0d1a9fcbd4d5c7f.jpg με άλλο θέμα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Αν μπορει καποιος κατοχος του να μου πει ρε παιδια πανω κατω πως ειναι τα χρωματα και αν οντως το τηλεφωνο μου εχει προβλημα..” b80a880d42e1c52d7c762274ad66266b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Αν μπορει καποιος κατοχος του να μου πει ρε παιδια πανω κατω πως ειναι τα χρωματα και αν οντως το τηλεφωνο μου εχει προβλημα..” Και εγώ όταν το πήρα μου φαινόταν λιγο κίτρινο στο ψυχρό με τις τελευταίες αναβαθμίσεις τωρα έχω την eu 5.12.31 άλλαξα την ρύθμιση στο κανονικό νομίζω ότι αλλαξε η απόχρωση του λευκού Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Μολις παρελαβα το Note 2 της κοπελας μου απο vickmall. 2 ερωτησεις.. Θελω αρχικα να μου πειτε εαν κιτρινιζει ελαφρως το λευκο του στη ρυθμιση ουδετερο στο χρωμα. Εμενα ετσι μου φαινεται σε σχεση με το note 3 μου και αλλα κινητα που ειχα και για αυτο πηγα το χρωμα στο ψυχρο και αποδιδει καπως καλυτερα το λευκο. Επισης θελω να μου πειτε εαν η rom που εχει μεσα ειναι η δικη μας η σωστη. Αναφερει πως ειναι η GTV 5.12.17. Επισυ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “ Φυσικα και μπραβο. εκτος αν το λες ειρωνικά ?? ...” Δε το λέω ειρωνικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπράβο στα παιδιά που ψηφίζουν ακόμα ενώ η ψηφοφορία έχει τελειώσει... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το antutu έριξε την βαθμολογία έκανε ενημέρωση εχθές... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπράβοοοοο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπράβο μας ρε παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ Φλώρινα περιμένω το χιόνι και την νίκη μας.. Γράψτε και καμιά πόλη να δούμε που έχουμε κόσμο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λες να κερδίσουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλά πάμε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk