Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 380.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Καλησπέρα παλικάρια αναζητείτε συσκευή με sharp οθόνη για τεσταρισμα TWRP Μπορείτε να δείτε τον τύπο τη; οθόνης από Ρυθμισεις-Η συσκευή μου-Ολες οι προδιαγραφες -4 ταπ στο Εκδοση Kernel-Check version info. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48878/ Οποιος θελει ας ανεβασει screenshot ;)” Έχεις βάλει δίπλα δίπλα δύο διαφορετικές να δεις αν υπάρχει διαφορά; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από chrispre913: “Τι παίζει εδώ; ο από πάνω έχει Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άρα προμηθεύονται δύο τύπων οθόνες. Η δύο εταιρειών καλύτερα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμείς δηλαδή τι έχουμε; japan display Inc; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stergiost3: “καλησπερα εχω κανει δευτερο προφιλ στο νοτε 4 και μου στενλουνε μηνυματα στο 2 προφιλ πχ viber skype γιατι δεν εχω ειδοποιηση στο 1 προφιλ στο οποιο βρισκομαι εκεινη την στιγμη?” Απλά δεν γίνεται φίλε μου έτσι λειτουργεί το δεύτερο προφίλ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Band 2: The New Successor!
chrispre913 - - Mi Band
ΜήνυμαΓιατί δεν μου χτυπάει σε όλες τις επαφές; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
chrispre913 - - Mi Band
ΜήνυμαΛόγω ζέστης και ιδρώτα είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
chrispre913 - - Mi Band
Μήνυμα[/quote]Με ελληνικούς ή αγγλικούς χαρακτήρες έχεις το πρόβλημα?[/quote] Από ότι βλέπω δεν παίζει ρόλο αγγλικούς ελληνικούς απλά δεν χτυπάει καθόλου σε κάποιες επαφές Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
chrispre913 - - Mi Band
ΜήνυμαΈχω την εφαρμογή του γιατρού το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν χτυπάει σε όλες τις επαφές δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
chrispre913 - - Mi Band
ΜήνυμαΤο δουλεύει κάποιος με redmi note 4x; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
chrispre913 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “play store αλλά κατέβασε του γιατρου καλύτερα.” Που είναι και την ψάχνω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Τα Xiaomi έχουν θέματα με τις κομμένες κάρτες. Αν έχεις κομμένη κάρτα καλύτερα άλλαξε την με μία καινούρια. Sent from my P11 using Tapatalk” Αν δεις τις δικές μου κάρτες θα απορείς πώς δουλεύουν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk