Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 380.

• RE:

chrispre913 - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Καλησπέρα παλικάρια αναζητείτε συσκευή με sharp οθόνη για τεσταρισμα TWRP Μπορείτε να δείτε τον τύπο τη; οθόνης από Ρυθμισεις-Η συσκευή μου-Ολες οι προδιαγραφες -4 ταπ στο Εκδοση Kernel-Check version info. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48878/ Οποιος θελει ας ανεβασει screenshot ;)” Έχεις βάλει δίπλα δίπλα δύο διαφορετικές να δεις αν υπάρχει διαφορά; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από chrispre913: “Τι παίζει εδώ; ο από πάνω έχει Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άρα προμηθεύονται δύο τύπων οθόνες. Η δύο εταιρειών καλύτερα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμείς δηλαδή τι έχουμε; japan display Inc; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι παίζει εδώ; ο από πάνω έχει Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για δες9264c4187ea39a81b2af416f406678db.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• youtu.be/yd-QzdFcvgU ορίστε και ένα βιντεακι μου Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα κάτοχος εδώ και 10 μέρες, έρχομαι από redmi note 4x... Φοβερή συσκευή δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει δοκιμάσει κανείς micro usb to HDMI cable; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από stergiost3: “καλησπερα εχω κανει δευτερο προφιλ στο νοτε 4 και μου στενλουνε μηνυματα στο 2 προφιλ πχ viber skype γιατι δεν εχω ειδοποιηση στο 1 προφιλ στο οποιο βρισκομαι εκεινη την στιγμη?” Απλά δεν γίνεται φίλε μου έτσι λειτουργεί το δεύτερο προφίλ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δικό μου fccf76e9acca4d768716d0421c96da6b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 2: The New Successor!

chrispre913 - - Mi Band

Μήνυμα

Γιατί δεν μου χτυπάει σε όλες τις επαφές; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

chrispre913 - - Mi Band

Μήνυμα

Λόγω ζέστης και ιδρώτα είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - Mi Band

Μήνυμα

[/quote]Με ελληνικούς ή αγγλικούς χαρακτήρες έχεις το πρόβλημα?[/quote] Από ότι βλέπω δεν παίζει ρόλο αγγλικούς ελληνικούς απλά δεν χτυπάει καθόλου σε κάποιες επαφές Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

chrispre913 - - Mi Band

Μήνυμα

Έχω την εφαρμογή του γιατρού το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν χτυπάει σε όλες τις επαφές δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

chrispre913 - - Mi Band

Μήνυμα

Το δουλεύει κάποιος με redmi note 4x; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την ίδια συσκευή έχει κάποιος mi band 2; έχω κάποιες απορίες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “play store αλλά κατέβασε του γιατρου καλύτερα.” Που είναι και την ψάχνω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχετε τρελαθεί με την 800 δεν υπάρχει λόγος ρε παιδιά, Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα σύζευξης του Bluetooth redmi note 4x 8.2.5.0 με Bingo m2 Κλωνο του Mi band 2 ;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Τα Xiaomi έχουν θέματα με τις κομμένες κάρτες. Αν έχεις κομμένη κάρτα καλύτερα άλλαξε την με μία καινούρια. Sent from my P11 using Tapatalk” Αν δεις τις δικές μου κάρτες θα απορείς πώς δουλεύουν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk