Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 380.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ntinos_g7: “Πέρασα στο RN2 πριν από καμιά ώρα την XTRV Aroma.Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά μέχρι στιγμής.Όλα μου λειτουργούν όπως κ πριν που είχα την 7.5.11 . Πολύ ωραίο το aroma installer . Την πέρασα πάνω από την 7.5.11 χωρίς factory reset” Που είναι; την έχουν έτοιμη; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Band 2: The New Successor!
chrispre913 - - Mi Band
ΜήνυμαΕμένα έπεσε στα χέρια μου ένας κλώνος bingo m2 γενικά πολύ καλό το βλέπω το έχω 4 μέρες τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή τύχη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από τις λίγες φορές που πήγα σε προηγούμενη ρομ redmi note 2 την κράτησα μία μέρα μήπως στρώσει αλλά δεν άντεξα τόσο αργό που είχε γίνει το κινητό.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsiaras: “καλησπέρα σε RN2 πέρασα την νέα rom λίγο καλύτερα ναι αλλά άψογα με τίποτα Στον chrome π.χ. περιμένω σαν το παλιό μου Sony να ανοίξει και να ανταποκριθεί Και παρατηρώ υψηλές θερμοκρασίες 55+c Ενώ αυτό δεν το είχα στις προηγούμενες rom ------------------------------------------------------------------------- Ξαναγύρισα στην προηγούμενη και όλα εντάξει!!!” Και εγώ τα ίδια αλλά θα κάνω λίγο υπομονή να δω μήπως στρώσει λίγο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tap…
-
Redmi Note 2 με την νέα ρομ η συσκευή πάει σαν χελώνα σε όλες τις λειτουργίες και εφαρμογές τι μπορούμε να κάνουμε, να την ξανά περάσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά ευχαριστούμε. Αυτές τις λειτουργίες split-screen και picture-in-picture ποτέ θα τις έχουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από chrispre913: “Δεν έχω την συσκευή να δω, μάλλον έχει κλειδωσει το Mi Account, τι κάνουμε; Xiaomi redmi note 2 XTRV ” Reset το password μέσω recovery email ή recovery τηλεφώνου (SMS). Αν δεν έχεις πρόσβαση σε κανένα από τα 2, δεν μπορεί να γίνει τίποτα.” Δηλαδή τούβλο το πετάει;;; άλλη ρομ με flash tool δεν μπορεί να περάσει; Xiaomi redmi note 2 XTRV