Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 380.
-
Ευχαριστούμε καλή τύχη σε όλους
-
Redmi note 2 πάει μια χαρά Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμα7e6a489a782a9a19342101bbe23f15b6.jpg Ακόμα καλα πάει Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billucky: “Παρατήρησα με την καινούρια developer rom όταν φτάσει στο 100% ή μπαταρία κατά την φόρτιση το led σβήνει!!Έτσι είναι πλέον?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και σε μένα το ίδιο και δεν μου αρέσει Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
Τουλάχιστον δώσε miui 9 για όλους Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΚαι εγώ απορώ 5df49b41e1a685288f8659e74330abfd.jpg Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
Ωραίο Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nitrox: “Μολις ειδα το μαυρο εβγαλα πωλητηριο το ασημι κατευθειαν Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Πόσο; Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεύτερη βδομάδα χωρίς flash για το Hermes μου Έχω πάθει στέρηση lol” Ναι τι παίζει με αυτό το θέμα; Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Καλημέρα έτσι στο ξεκουδουνο... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27419/” Μην δίνεις σημασία Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nassos_GR: “Ξέρουμε πότε θα βγει η rom για το redmi note 2;” Και αυτό αναρωτιέμαι τι έγινε; Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nickkon: “2017 φέτος ...Πέρσι το mi note 2 το 2015 τοRN2 ...Αλλά ισχύει αυτό που έγραψα για το thread που βρισκόμαστε ” έχεις δίκιο...μπήκαμε σε νέο έτος @chrispre913, τι εννοείς με την αναβάθμιση του recovery ? Οδηγίες μπορείς να βρεις εδώ ---> TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.” Αυτό έψαχνα ευχαριστώ Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
Τέλος αντε μπράβο μας Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
Σκέφτομαι οταν τελειώσει η ψηφοφορία τι θα κάνουμε μετά;;; γουστάραμε κάθε μέρα.. Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
Vote κάθε μέρα Xiaomi redmi note 2 XTRV