Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 380.

• RE:

chrispre913 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από brougos: “Παράθεση από chrispre913: “Η αδερφή μου σκέφτεται να μου το πάρει για δωράκι απο Ελλάδα τι λέει αξίζει; Xiaomi redmi note 2 XTRV ” Δεν ανοιγεις μια αγγελια να το ζητησεις απο κανεναν εδω που ισως εχει παρει κανενα παραπανω και θελει να το δωσει?” Υπάρχει κάποιος που του περισσεύει; οποίος έχει και θέλει να το πουλήσει μεταχείρισμενο δηλαδή; Xiaomi redmi note 2 XTRV

• RE:

chrispre913 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από chrispre913: “Η αδερφή μου σκέφτεται να μου το πάρει για δωράκι απο Ελλάδα τι λέει αξίζει; Xiaomi redmi note 2 XTRV ” Από Ελλάδα πόσο θα της βγει!? Εάν είναι να πληρώσει τα διπλά... Ειδικά λόγω Χριστουγέννων τα μαγαζιά έχουν προσφορές.” Μαζί με τα μεταφορικά περίπου 38€. Θα με βολέψει; γενικά σαν συσκευή με τις λειτουργίες του αξίζει να το έχω; Xiaomi redmi note 2 XTRV

• Mi Band 2: The New Successor!

chrispre913 - - Mi Band

Μήνυμα

Η αδερφή μου σκέφτεται να μου το πάρει για δωράκι απο Ελλάδα τι λέει αξίζει; Xiaomi redmi note 2 XTRV

• Η InfoQuest θα εισάγει επίσημα 2 Xiaomi smartphones στην Ελληνική αγορά! Xiaomi redmi note 2 XTRV

• RE:

chrispre913 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@chrispre913 Προστέθηκε Clearmotion στη ρομ του Hermes , φαίνεται ότι κάτι δε πάει καλά ή θέλει κάτι άλλο , κάποια ρύθμιση , καθαρισμό δεδομένων .. Anyway θα βγει άλλη ρομ σήμερα , αλλά κανε μία δοκιμή..” Καλημέρα δοκίμασα ότι ήξερα παραμένουν τα ίδια πρόβληματα με τα βίντεο. Δεν βλέπω κάτι άλλο Xiaomi redmi note 2 XTRV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ntinos_g7: “Σε RN2 εγκατασταση ολα καλα.Η εφαρμογη αναζητηση μετα απο καθαρισμο δεδομενων δουλευει κανονικα. Κρασαρει το fb στα βιντεο(δεν παιζουν) και κρασαρει κ η εφαρμογη βιντεο.Ευχαριστουμε παιδια για αλλη μια φορα” Ναι επιβεβαίωνω και εγώ Xiaomi redmi note 2 XTRV

• RE: RE:

chrispre913 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από ronin13: “Παράθεση από chrispre913: “youtu.be/msNSDhGjNQM Xiaomi redmi note 2 XTRV” Ειμαι ο μοναδικος που εντοπιζω μια βορειοελλαδιτικη "εσανς" στη μεταγλωττιση; :p” Κανένας δε ξέρει που έγινε αυτή η μεταγλώττιση πολλοί λένε από ελληνοαυστραλους Xiaomi redmi note 2 XTRV

• 7ebfb7df6085ed44e393a222cfac48d0.jpg Xiaomi redmi note 2 XTRV

• youtu.be/msNSDhGjNQM Xiaomi redmi note 2 XTRV

• Ξέρουμε ποιος θα είναι ο αντιπρόσωπος; Xiaomi redmi note 2 XTRV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ntinos_g7: “Σε 2 RN2(δικό μου και της γυναίκας) πέρασα προχθές την 6.12.1 . Στο δικό μου κρασάρει η εφαρμογή αναζήτησης ενώ στης γυναίκας που δοκίμασα μόλις τώρα δουλεύει κανονικά” Στο δικό μου όλες οι εφαρμογές δουλεύουν κανονικά ότι πρόβληματα είχα στις προηγούμενες xtrv λύθηκαν σε αυτή. Xiaomi redmi note 2 XTRV

• Όσοι είχατε πρόβλημα σε εφαρμογές στις τελευταίες ρομ με την νεα XTRV θα σας λυθούν όλα.. Ποιος μπορεί λίγο να με βοηθήσει να περάσω μια miui 8 σε ένα jiayu G4s;;;; έχει μείνει με το mi και αναβοσβήνει. Xiaomi redmi note 2 XTRV

• RE:

chrispre913 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Panos_G: “Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από Panos_G: “Γεια σας παιδια εχω το RN2 2/16 και θελω να του περασω XTRV. Τωρα πανω εχω την GTV 6.9.29 . Βλεπω οτι εχει πολλα bug. Κολλαει καμια φορα το κινητο στο fb, δεν αναβουν notification led κ.α. Πως περναω τωρα XTRV;; Με τον παλιο κλασσικο τροπο μεσω TWRP;; Να του περασω πρωτα με fastboot να το καθαρισω τελειως;; Το ειχα κανει πριν 2 ρομ. Ποια αλλη προτεινεται να του βαλω να τρεξει καλα το κινητακι και χωρις bugs;; Ευχαριστω πολυ…

• @ntinos_g7 ούτε εγώ μπορώ. εγώ έχω πρόβλημα και στο instagram κάνει διάφορα χαζά. Είναι πρόβληματα που έρχονται από την eu Xiaomi redmi note 2 XTRV

• 024771731a56df2f9414d1a4ce5cbe7b.jpg Έτσι απλά για να δείτε Xiaomi redmi note 2 XTRV

• RE:

chrispre913 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Μίλα με mygad. Έχω ακούσει καλά λόγια.” Το mygad που έχει service;; Αθήνα; Xiaomi redmi note 2 XTRV

• Οι helio είναι καλοί, εντάξει έχουν κάποια θεματάκια γιαυτό είναι και ποιο φθηνές οι συσκευές Xiaomi redmi note 2 XTRV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “@tsakal0s79 τις εικόνες λίγο πιο μικρές... ;)” Συγγνώμη γιατί μερικοί έχετε πρόβλημα με τις μεγάλες εικονες; Xiaomi redmi note 2 XTRV

• RE:

chrispre913 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από AlexTsi: “Καλησπέρα παίδες, είμαι καινούργιος στην κοινότητα. Έχω ένα Lenovo P780 το οποιο έχει ξεκινήσει τα κουλά του, άξιο μετά από 3 χρόνια συνεχούς λειτουργίας! Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το Redmi Note 3 Pro αλλά πρόλαβα και είδα το Note 4 και μπλοκαρα. Αλλοι προτιμούν το 1ο και άλλοι το 2ο μα πάντα αντικρούοντας τα επιχειρήματα τους Help me please, θέλω να ξεμπερδεύω πέρνοντας το καλύτερο και λειτουργικότερο! :thumbsup:” Εγώ έχω xiaomi redmi note 2 και θα διάλεγα το 4.... Xiao…