Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 380.
-
Αυτό που το έχω αθόρυβο και οι ήχοι εφαρμογής απο το instagram ακούγονται είναι πολύ γαματο Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos_G: “Γεια σας παιδια εχω το RN2 2/16 και θελω να του περασω XTRV. Τωρα πανω εχω την GTV 6.9.29 . Βλεπω οτι εχει πολλα bug. Κολλαει καμια φορα το κινητο στο fb, δεν αναβουν notification led κ.α. Πως περναω τωρα XTRV;; Με τον παλιο κλασσικο τροπο μεσω TWRP;; Να του περασω πρωτα με fastboot να το καθαρισω τελειως;; Το ειχα κανει πριν 2 ρομ. Ποια αλλη προτεινεται να του βαλω να τρεξει καλα το κινητακι και χωρις bugs;; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.” Κατσε εκεί για ακόμα λίγο μέχ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “@chrispre913 Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του messenger μόνο.” Το έκανα, πάλι τα ίδια κάνει Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
@ntinos_g7 εγώ δεν μπορώ να στείλω Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrispre913: “Πες να δοκιμάσουμε, εγώ έχω καιρός XL είναι καλή δεν έχω παράπονο Xiaomi redmi note 2 XTRV” Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
e353971ded8551f9cbaf64052ca3efe5.jpg Έχουμε και νέα πράγματα βλέπω. Τι κάνει αυτό; Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
Όλα καλά σε redmi note 2 Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
Έφυγα Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Κατα την γνώμη μου το καλύτερο που έχει η miui είναι οι ατέλειωτες ρυθμίσεις και υπομενού!! Αρκεί να μην βαριέσαι να το ψαχνεις :D” Εγώ φίλε δεν την αλλάζω φέρνει το κινητό στα μέτρα μου όπως το Θέλω Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
@nikosef αυτό μπορείς να το προκαλεί η λάθος φόρτιση, βγάλε βάλε τον φορτιστή πριν τελειώσει η φόρτιση. Οι 2Α τρελαίνουν την μπαταρία. Δεν είναι θέμα ρομ. Το ίδιο γίνεται και στην δική μου συσκευή xrn2 όταν η φόρτιση είναι όπως να ναι. Εγώ το βράδυ χρησιμοποιώ 1Α φορτιστή και είδα ποιο σταθερές ενδείξεις Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παιδιά αν θέλετε να εχετε την εγγύηση σας τότε αγοράζετε απο ενα κατάστημα εντός Ελλάδας και θα πρότεινα τα ελληνικά διαφημιζόμενα στο φορουμ μας (my gad). Δίνετε λίγα παραπάνω (30-40 ευρώ) απο οσα θα δινατε σε ενα κινεζομαγαζο ΟΜΩΣ έχετε την αξιοπιστία και τις ''εγγυήσεις'' του φόρουμ και κοιμάστε ήσυχοι. Και προφανώς θα σας τα κάνουν τα φλασαρίσματα όπως ακριβώς σας προτείνουν τα έμπειρα μέλη του φορουμ μας Ούτε το ρισκο του εκτελωνισμού, ούτε την αναμονή του 1 μήνα, ούτε …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Ευχαριστώ Θέμη Την έχω δει απο κοντά την IPAKY αλλα είναι αρκετά ογκώδης. Θα περιμένω να μου προτείνουν και άλλες μέχρι να αποφασίσω ποια να αγοράσω.” Κάτι τέτοιο δεν σου αρέσει; youtu.be/HQB-zGXTgUs Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrispsil: “Παιδιά σας δουλεύει το λέντ;;;;” Ναι μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@chrispre913 λίγη προσοχή με τα screenshots ..” Δεν ξέρω πώς να τα κάνω μικρότερα Xiaomi redmi note 2_XTRV_