Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 380.

• fdc32b84720c2c128fb5e53153d574e5.jpg536d45fefdfcf503b4fad68e6c775689.jpg19d66404a99e495636dc972f53bea60d.jpg 3 ώρες οθόνη... Υπάρχει και ενα λάθος Xiaomi redmi note 2_XTRV_

• Την μεγαλύτερη διαφορά την έχω δει με την φόρτιση αν δεν γίνεται σωστά πάει πολύ χάλια η μπαταρία Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Σε ότι συσκευή μου έχω περάσει xtrv ή μπαταρία αδειάζει υπερβολικά γρήγορα ακόμα και στο mi5s plus που είναι καινούργιο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μπαταρίας μια χαρά πάει και η προηγούμενη και αυτή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mol: “πως την βλεπεις; λεω να την φλασαρω σε λιγο” Αφού θα την δοκιμάσεις δεν αντεχεις τι ρωτάς... Εγώ μια χαρά την βλέπω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πέρασε σε xiaomi redmi note 2 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πέρασα και εγω την 6.11.17 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ntinos_g7: “H καινούρια xtrv 6.11.17 περάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα σε RN2.Ευχαριστούμε παιδιά” Οι vip πρέπει να την πήρατε το μεσημέρι Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @alexl τον γρήγορο θα το δουλεύεις μόνο όταν το χρειάζεσαι, εγω δουλεύω 1Α και η μπαταρία έστρωσε λίγο το 2Α του κινητού το δουλεύω μόνο όταν βιάζομαι και κάνει κάτι περίεργα. Αν κάνεις σωστές φορτιστής δουλεύει σωστά και η μπαταρία. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “ωραία παιδιά Το έχω ανεβάσει στο νήμα εδώ να υπάρχει >> Χρηστικά Μυστικά του MIUI” Υπάρχει αυτή η επιλογή στις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6f8df46b6639563ed69b190dfac75e07.jpg

• Καλημέρα είναι κανείς από Φλώρινα εδώ; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @lizardous και εγω κάτι τέτοια προβλήματα ειχα, ξανά πέρασε την με factory reset και θα στρωσουν όλα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@juke Ποια Version φοράς ?? Υπάρχει ένα πρόβλημα bootloop με την 6.11.10 ... ” Την φτιάξετε; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nifitsa_kakia: “Ποιό πιστεύετε ότι πρέπει να είναι το επόμενο xiaomi μου μετά από το note 2? Θέλω πάλι 5,5 οθόνη και σίγουρα καλύτερη μπαταρία.” Redmi note 4 η redmi note pro Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Thracia αν κάνεις διαγραφή ιστορικού; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Γενική ερώτηση. Πως σταματάμε το download απο τον chrome; :?:” Πας στην εφαρμογή του κινητού λήψεις Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από villasg: “Any news for Note 2 [ hermes ] ???” Και εγώ ψάχνω, τίποτα ακόμα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από billucky: “Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από LoukG: “Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις το gravity screen για ανοίγεις / κλείνεις την οθόνη με τον αισθητήρα εγγύτητας. ” Τα ξέρω αυτά. Αν όμως χαλάσει πώς θα ανοίγω την συσκευή; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχω εγώ μία spare flex ribbon cable on/off power button/volume keys!!Όταν είχα αλλάξει οθονη,digitizer μαζί με το frame είχα πάρει κ μία τέτοια να την έχω καβατζα!!Αν πιάνουν τα χέρια σου είναι π…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από LoukG: “Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις το gravity screen για ανοίγεις / κλείνεις την οθόνη με τον αισθητήρα εγγύτητας.” Τα ξέρω αυτά. Αν όμως χαλάσει πώς θα ανοίγω την συσκευή; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ένα καλό μαγαζί στην Θεσσαλονίκη να μου φτιάξει το Power button γιατί τελευταία δεν το αντέχω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chrispre913 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Δεν το πουλάω. :)” Σε πειράζω ρε φίλε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk