Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 380.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mpidis1974: “Μου ήρθε ενημέρωση ότι είναι έτοιμη η νέα ρομ XTRV/GTV-6.11.10 για το redmi Note 2 και είπα να την περάσω. Το τηλέφωνο δεν ανοίγει.Είναι κολλημένο στο logo του mi και κάτω χαμηλά πηγαινοέρχονται οι 3 τελίτσες αλλά δεν ανοίγει ποτέ.” Μάλλον πρόβλημα με την xtrv Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Πάλι εγώ θα βγάλω το σκουλήκι απο την τρύπα;” Πες τιμή για το rn4 ποσά θες; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από chrispre913: “Εσένα όλα καλά; ” με Factory Reset δουλευει μια χαρά μέχρι στιγμής” Ίσως κάτσω αύριο να την ξανά πέρασα και εγω με FR Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “μετά από όσα είδα και διάβασα... λύγισα... έβαλα developer Μετά από τόσο καιρό φορώντας πάντα μόνο stable forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23362/” Εσένα όλα καλά; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από chrispre913: “Και εγώ είχα πρόβληματα με την Beta και ξανά πέρασα την gtv ” τι προβλήματα είχες? FR έκανες;” Δεν έκανα τίποτα λόγω δουλειάς, ξανά πέρασα την gtv και όλα μία χαρά. Σου έγραψα εχθές τα προβλήματα που είχα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thodoris Skourtas: “Έβαλα την xtrv is σε redminote 2 και από 67 σε 10 λεπτά πάω 42 μάλλον δεν έχει καθίσει καλά η ρομ” Και εγώ είχα πρόβληματα με την Beta και ξανά πέρασα την gtv Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anestisgeo: “Χρειάστηκε επανεγκατάσταση fb, messenger, και το tapatalk τραβάει τρελά κολλήματα, σιγά σιγά τα άλλα τις επόμενες μέρες, αν ξέρει κάποιος αν θα έχουμε android 6 εμείς; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και εγώ τα ίδια φίλε redmi note 2 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “@takisfrag δοκίμασες την XTRV σε redmi note 2;” Την πέρασα πάνω από την ίδια gtv 6.11.3 φίλε πέρασε γρήγορα μπορώ να πω αλλά βλέπω έχει προβλήματα δεν μου δουλεύουν Facebook, messenger καθόλου , instagram ανοίγει μπαίνεις και σε 10 δευτερόλεπτα κολλάει, βλέπω θερμοκρασία το κινητό συνέχεια ζεστό, η μπαταρία τελείωσε αμέσως. Βλέπω lag γενικά στο τηλ. Ξανά πάω στην gtv 6.11.03 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “@takisfrag δοκίμασες την XTRV σε redmi note 2;” Εγώ τώρα μόλις την πέρασα φίλε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Lampis: “Ένταξει πέρασε και σε μένα ή GTV μέχρι ώρας όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ερώτηση. γιατί έχω ένα πρόβλημα στα notification led messenger και Facebook στις ειδοποιήσεις τους είχα πράσινο και μπλε χρώμα αντίστοιχα τώρα έχω το λευκό που έχω γενικά στις ειδοποιήσεις του κινητού εσένα το κάνει αυτό; Αυτό γίνεται στις 3 τελευταίες ρομ. Στην 6.10.13 όλα δουλεύουν κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “ναι πάντα stable έβαζα . Έχω την GTV 8.0.2.0. από πότε υπάρχει αυτή η αλλαγή; Από ποια dev;” Πρέπει να έγινε λίγες εβδομάδες μετά μόλις πήραμε την 8 δεν θυμάμαι σε ποια Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Σε συνδυασμένη το έχω. Αν το βαλω σε ξεχωριστη τοτε γινεται ετσι και πρέπει να σέρνω προς τα αριστερά τα εικονίδια για να μου αποκαλύπτονται τα υπόλοιπα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23199/” Έχεις σταθερή ρομ είμαι σίγουρος Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από chrispre913: “Δοκίμασε δυνδυασμενη λίγο να δούμε ” οχι βρε συ δεν ειναι η ρυθμιση εκει.. Εκεί τα κάνει σε σειρά όχι σε ανάπτυξη όπως είναι τώρα. Το δοκίμασα όμως από περιέργεια... αλλά δεν... κάπου αλλου είναι.. Πότε το κατέβασες το theme; Ίσως να έκανε κάποια αλλαγή ο developer.. Στο μεσοδιάστημα. αν καταφέρεις και το ανεβάσεις κάποια στιγμή σε google.drive δώσε μου λινκ να κατεβάσω την δική σου έκδοση.” Έχω την τελευταία gtv αλλά αυτό έχει αλλάξει απο παλιά ρο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από chrispre913: “βιντεακι μου στο κανάλι μου ” πολύ ωραίο theme. Απλοϊκή κομψότητα. Και έξυπνα λειτουργικό Το μόνο που προσεξα διαφορετικό είναι ότι στην μπάρα εικονίδίων. εγώ βλέπω 9 εικονίδια χωρίς να αναεβοκατεβασω την μπάρα ενώ στο θέμα δείχνει 12 εικονίδια απευθείας.” e2b4f08138c3c255dc8570edd910d441.jpg δεν κατάλαβα φίλε αυτό λες; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk