Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 367.
-
Παράθεση από kostas_thess: “@gkoutrou68 Αυτό το επιλέγεις εσύ από τις ρυθμίσεις --> Προβολή πλήρους οθόνης ” Η πλήρης οθόνη εξαφανίζει τελείως την μπάρα κουμπιών. Αυτό που θελω εγώ είναι να είναι μόνιμα ορατή, χωρίς να κρύβεται μετά από λίγο
-
Ευχαριστούμε πολύ. Επειδή δεν έχω καταλάβει ή βρεί : Υπάρχει patch που να εμφανίζει μόνιμα την μπάρα με τα κουμπιά ;; (menu, home, back)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ευχαριστούμε. Καλή μου επιτυχία
-
Και εγώ που την πέρασα ;;; Δεν χρησιμοποιώ διπλές εφαρμογές. Τι κάνω ;
-
-
Σε mido περάστηκε καλά. Η gcam νεκρή πάλι. Επιτέλους ξεχώρισαν τον ήχο των sms από τις ειδοποιήσεις
-
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
gkoutrou68 - - Recoveries
ΜήνυμαΤελικα δεν αναγνώριζε με τίποτε τον χώρο αποθήκευσης, ούτε usb otg, οπότε προχώρησα σε official fastboot, και μετά σε εγκατάσταση άρωμα και twrp.
-
Σε mido με καθαρή εγκατάσταση, όλα καλά. Μόνο στα θέματα μου βγάζει ότι όλα είναι μη συμβατά. Ακόμη και αυτά που κατέβασα προχθές.
-
ΜήνυμαΑυτο βλέπω και εγώ αλλά αφού δεν βλέπει τα data και δεν τα κανει mount , πως θα τα σβήσω ;
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα φίλοι μου. Βοήθεια: Ειχα την τελευταια 8.7.19 στο mido με twrp 3.2.1. Είπα να δοκιμάσω τη lineage 15.1, εκανα backup από το twrp, τώρα θελω να γυρισω πισω. Το πρόβλημα ; στο twrp δεν αναγνωρίζει την εσωτερική μνήμη που είναι το backup. Δεν αναγνωρίζει ούτε usb-otg. Δεν κάνει mount τίποτε εκτός από system, cust, cache, persist, firmware. Oxi data, microsd, usb-otg. Υπάρχει τρόπος να κανω επαναφορα από ΗΥ ;;;
-
Περαστηκε σε mido με ota. Όλα δείχνουν καλά. Η σαχλαμάρα να έχουν τον ίδιο ήχο για ειδοποιήσεις και sms παραμένει. H google camera εξακολουθεί να μην δουλεύει
-
Δεν ξέρω αν είναι μόνο στο δικό μου mido ή και σε άλλες συσκευές, αλλά ο επεξεργαστής δουλεύει περισσότερο και σε μεγαλύτερη ταχύτητα, πλέον. Η εικόνα είναι σήμερα το πρωί. Θα έπρεπε να είχε πέσει σε deep sleep τουλάχιστον 6 ώρες. Δεδομένου ότι είχε ήδη 1,5 ώρα μέσα στην προηγούμενη ημέρα. Επίσης τώρα δουλεύει σχεδόν μόνιμα στα 1,6ghz ενώ παλιά ήταν μοιρασμένη η ταχύτητα 1 φωτο το βράδυ και 1 σύημερα το πρωί
-
Στο mido όποιος έβαλε την 8.7.10, του δουλεύει η google camera ;;