Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 367.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
gkoutrou68 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπορείς να δοκιμάσεις και το πιο καινούριο twrp. ” Δοκίμασα το 3.2.1 και δούλεψε. Έγινε κανονικά η επαναφορά. Ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gkoutrou68: “Μόλις ξεκινάει η επαναφορά μου εμφανίζει στην οθόνη τα εξής: ” Αυτό που λες δεν είναι η επαναφορά αλλά μόνο η είσοδος του twrp.Μπήκες restore , επέλεξες αυτα που θέλεις και έκανες swipe..?? ” ναι. Δεν βγαζει τιποτε άλλο . Η μπάρα κάτω τρέχει συνεχεια αλλά κανένα αποτέλεσμα
-
ΜήνυμαΚαλημέρα, εχω την aroma 8.5.25 στο mido. Προσπαθώ να κάνω επαναφορα αντιγραφου από το twrp 3.2.0. Μόλις ξεκινάει η επαναφορά μου εμφανίζει στην οθόνη τα εξής: "Τα δεδομένα αποκρυπτογραφήθηκαν, νέο μπλοκάρισμα συσκευής: /dev/block/dm-0 Ενημέρωση λεπρομερειών τομέα ... ολοκληρώθηκε Αποκρυπτογραφήθηκε με επιτυχία με τον προεπιλεγμένο κωδικό. Ενημέρωση λεπτομερειών τομέα....ολοκληρώθηκε Υπάρχει πλήρης υποστήριξη SELinux. " και μένει εκεί για πάντα. το έχω αφήσει μια ώρα. Δεν κάνει τίποτε. Τι συμβαίν…
-
Σε mido μπήκε καλά, αν και παρατηρώ λίγο αυξημένη θερμοκρασία. Για το hermes όμως μου ήρθε mail για scorpio, όπως και σε άλλους.
-
Μηπως να έβρισκες κάποιον με miui νεώτερο να δοκιμάζες αν δουλεύει με τη συσκευή σου; Αν δεν δουλέψει θα γλυτώσεις αυτήν την ταλαιπωρία. Αν πάλι θέλεις να αναβαθμίσεις οπωσδήποτε, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τις νέες ελληνικές με global source.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από ANDREAS54: “Παράθεση από gkoutrou68: “ ” ” Κατ' αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Παραβλέπω την ειρωνεία. Έβαλα αυτές ακριβώς τις εκδόσεις που αναφέρεις. Με τις ρυθμίσεις που προτείνεις. Το πρόβλημα της δημιουργίας φακέλου παραμένει για τα DNG. Επίσης τα πρόσωπα δεν σημειώνονται, αλλά αν όπως λες δεν εστιάζει εκεί τότε δεν έχει και πολύ σημασία. Συγνώμη που σας χάλασα την επιδειξη αλλά κρίνοντας από τον τίτλο του νήματος, νόμισα ότι ήμουν στο σωστό.
-
-
Καλημέρα, Εχω εγκαταστήσει την 5.1.018 στο mido και όταν έχω ενεργοποιημένη την επιλογή για σώσιμο JPG+DNG ανοίγει καινούργιο φάκελο και σώζει εκεί τα δύο αρχεία, για κάθε φωτογραφία. Με αποτέλεσμα να έχω δεκάδες φακέλους και επίσης να μην τους βλέπει η εφαρμογή Gallery. Ξέρει κάποιος πως αλλάζει αυτό ;; Με την έκδοση της Αρωμα δεν γινόταν αυτό.
-
@ovelix11 αν δεν σου έρχονται εμαιλ τότε ή δεν έχεις δηλώσει τη συσκευή σου στο προφίλ, ή δεν έχει βγεί ακόμη ρομ για τη συσκευή σου ή ψάξε στα ανεπιθύμητα
-
Το mido συνεχίζει τα κολλήματα ακόμη και με αναβαθμισμένο το magisk. Ξαναέκανα εγκατάσταση την άτομα χωρίς ροοτ.
-
Μολις έγραψα το προηγούμενο μύνημα, μου κλείνει η οθόνη, αναβοσβηνουν τα κουμπιά και νεκρώνει. Έκανα επανεκκίνηση και αναβαθμισα το magisk, μήπως και στρώσει. Για να δούμε.
-
Σε mido περάστηκε πάνω από τη βετα1 χωρίς προβλήματα. Μόνο ένα θέμα, που είχε και στη βετα, το ρολόι δείχνει πάντα μμ. Ότι και να κάνω δείχνει μμ.