Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 367.
-
Τα θέματα που είχα κατεβασει απο το store δεν τα εφαρμόζει. Έκανα καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή, αλλά δεν. Βγάζει μύνημα ότι δεν υποστηρίζει θέματα τρίτων.
-
Σε mido περάστηκε πάνω από την τελευταία dev aroma χωρίς factory reset. Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν καλά χωρίς σφάλματα. Θα την κρατήσω έτσι, μέχρι νεωτέρας.
-
Αλήθεια το ota_patch που εγκαταστήσαμε για ποιά θα ψάξει ;;
-
Έχοντας λίγη εμπειρία από την 3-ημερών αυτονομία του mido όταν είχα global, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την κίνηση σας. Σίγουρα θα τσιμπήσω το δόλωμα και θα αναφέρω.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
gkoutrou68 - - Recoveries
ΜήνυμαΤο έγραψα 3.2.0 Είχα την 3.2.1 αλλά η άρωμα μου πέρασε αυτήν, και την άφησα έτσι.
-
ΜήνυμαΝαι, τα επιλέγω όλα αλλά στο restore αν τα βάλω όλα δεν ολοκληρώνει. Βάζω μόνο τα system, data και είμαι εντάξει ;
-
ΜήνυμαΠαιδιά σε mido τι ακριβώς κάνουμε backup; Εκτος φυσικά των system, data. Μου εμφανίζει κατά σειρά : -System -data -recovery -boot -efs (6mb) -firmware -bootloader -efs(1mb) Κάπου διάβασα ότι κάποιο χτυπά όταν κάνεις restore. Και επειδή είχα τέτοιο θέμα ψάχνω να βρω το πρόβλημα. Twrp 3.2.0
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
+1 και από εμένα Username: YannisMi Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mido η εφαρμογή της κάμερας κρασαρει μόνο στο Κανονικό HDR ενώ στο ζώντανο δουλεύει. Οι ειδοποιήσεις στην γραμμή κατάστασης δεν ομαδοποιούνται ανά εφαρμογή.
-
Οταν λες να τραβαει raw η stock camera, εννοείς να υπάρχει σαν ρύθμιση αντί για jpg ; Γιατί σε hardware test τραβαει raw. ¨ομως στο δικό μου 4Χ SD δεν υπάρχει ρύθμιση. Με την ΑΡΩΜΑ ΡΟΜ λειτουργεί η google camera , αυτό σημαίνει ότι εχει ενεργοποιηθει το api2 και αρα μπορώ να εγκαταστήσω και την snap ;
-
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δεν το είχα δοκιμάσει αυτό με την opencamera
-
Καλημέρα, πως κατεβάζεις την εφαρμογή ; Δεν μπορώ να βρω link . @maddoctor ;;;
-
Παράθεση από soulg: “ Υ.Γ. Γίνεται μέσα από τον arΩma installer αφού τελειώσει η εγκατάσταση της rom να πάμε σε twrp χωρίς να γίνει reboot; ” Στο τέλος της εγκατάστασης μέσω Άρωμα σου βγάζει ένα παραθυράκι που λέει ότι η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε, εκεί έχει μια τσεκαρισμενη επιλογή για επανεκκίνηση. Ξετσεκαρετο και πάτα κάτω δεξιά την επιλογή για συνέχεια. Θα κλείσει το άρωμα και θα γυρίσει πίσω στο twrp
-
Στο mido μου περάστηκε εχθές το απόγευμα μέσω ΟΤΑ , μετά το update που εστάλη. Επιτέλους περάστηκε με την πρώτη. Όλα καλά αλλά παρατηρώ σήμερα μια αυξημένη θερμοκρασία. Τρέχω μόνο την εφαρμογή του φόρουμ. Ευχαριστούμε και Καλή Χρονιά σε όλους