Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 367.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
gkoutrou68 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπες σε fastboot mode από την στιγμή που έχεις ξεκλείδωτο bootloader και κάνε flash το twrp και μετά boot.Στην πρώτη σελίδα έχει οδηγό για το πως θα το περάσεις. Μην κανεις κάτι άλλο .. (φλας ρομ κλπ) =============== Δεκ 24th 2017, 10:28am =============== Καλά είναι όταν λες σφάλμα να δείχνεις μια φωτο με αυτο που σου βγάζει. Ετσι θα μπορούμε να το λύσουμε πιο εύκολα. ” Εγινε, με fastboot περάστηκε η 3.2.1 και δουλεύει.
-
Μήνυμα@geoanto555 Τι φταίει δεν ξέρω. Είχα βάλει την τελευταια άρωμα και είχα βάλει την επιλογή να φλασαρει και το recovery. Πριν είχα twrp 3.1.1 μετα το φλασαρισμα είχα 3.2.0. Επαναφορά όμως από backup του 3.1.1 δεν έκανε. Έβγαζε σφάλμα. Για αυτό κατέβασα το 3.2.1 από εδώ μήπως και δούλευε καλύτερα. Το εγκατεστησα μέσω twrp στο recovery. Όμως μολις προσπαθούσα να μπω με power+(vol+) έβγαζε ότι το system είναι κατεστραμμένο. Αν έκανα επανεκκίνηση έμπαινε κανονικά στο λειτουργικό. Δουλεύει μόνο με το t…
-
Μήνυμα@geoanto555 βοήθεια πρόβλημα: Είχα την τελευταία αρομα με το 3.2.0 twrp στο mido Προσπαθούσα να κάνω backup και μου έβγαζε μυνηματα σφάλματος. Επίσης δεν έκανε restore τα αρχεια από την 3.1.1 Λέω μάλλον δεν έκατσε καλά και αφου θα την ξαναπεράσω λέω ασ βάλω κατευθείαν την 3.2.1. Αυτό ήταν Το τηλέφωνο μου βγάζει μύνημα ότι το system είναι κατεστραμενο και πάτα το power για να σβήσει. Στο Λειτουργικό μπαίνει κανονικά αλλά όταν πάω να κάνω αναβάθμιση ή να μπώ στο twrp μου βγαζει το παραπάνω μύνημα.…
-
Να ρωτήσω κάτι: Όταν συνδέω το mido σε υπολογιστή πάντα συνδέεται μόνο για φόρτιση USB. Πρέπει κάθε φορά να αλλάζω χειροκίνητα τη σύνδεση σε MTP. Στο Developers option έχω ενεργοποιημένη εξ ορισμού τη σύνδεση MTP, αλλά ποτέ δεν πραγματοποιείται στην πράξη. Δεν συμβαίνει μόνο σε αυτήν την ρομ αλλά και σε αρκετές προηγούμενες. Δεν θυμάμαι από πότε. Γιατί ;;
-
Σε mido όλα καλά, εκτός από την μπαταρία. Μα την αλήθεια, το βαρέθηκα αυτό το θέμα. Όταν το πήρα είχε την Global 8.5.8 και μου κρατούσε 3 ημέρες. Τώρα 1 με 1,5 μέρα με το ζόρι. Κάτι άλλο: όταν κάνει την εγκατάσταση ή άρωμα, μου βγάζει ότι δεν βρίσκει το partition /firmware. Γιατί; Χάνει κάτι ;
-
Όλα καλά σε Mido. Να πω όμως την αμαρτία μου. Περάστηκε πάνω από την τελευταία σταθερή χωρίς fr. Την οποία επίσης την είχα περάσει πάνω από την προηγούμενη Device πάλι χωρίς fr. Όλα καλά (για την ώρα)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα στην παρέα. Πέρασα σήμερα την 9.0.4 στο mido πάνω από την τελευταία dev χωρίς προβλήματα και χωρίς fr. Όμως μου βγάζει ότι έχει αναβάθμιση ( ; ) Υπάρχει πιο καινούργια στα σκαριά ;
-
Παιδιά σε mido πως πάει η κατανάλωση της μπαταρίας; Σε σύγκριση με την 8.5 ;
-
Σε mido όλα καλά. Στο update έλεγε ότι διορθώθηκε η εμφάνιση του κουμπιού εγγραφής στη λίστα των κλήσεων. Εγώ δεν βλέπω τέτοιο κουμπί. Πάντως στην κινεζική global που είχα παλιά, υπήρχε. Μήπως στη δική μας δεν εμφανίζεται ; Γιατί έχω να το δω από τότε.
-
Σε mido πάντως δεν τη βρήκε το ΟΤΑ. Τώρα κατεβαίνει από το mail. Σε αυτή την περίπτωση πως μπορώ να ελέγξω το md5 ;
-
Οταν θα βγούνε οι Άρωμα θα πρέπει να ξαναγίνει το ενδιάμεσο factory reset ;
-
Σε mido περάστηκε άψογα με ΟΤΑ εχθες , η μπαταρία παει καλύτερα από πριν. Σήμερα μου έκανε επανεκκίνηση μόνο του. Στο καπάκι του ανταποδίδω με το ίδιο, και μετά μου δείχνει σφάλμα στην εφαρμογή αναβάθμισης. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οσοι είχαν θέματα με το midoμηπως είχαν εγκαταστήσει το magiks ,;; Γιατί νομίζω ότι αυτό κολλούσε τη συσκευή.
-
Έβαλα την άρωμα, και ζήτησα πλήρη εγκατάσταση με το supersu
-
Και στο δικό μου mido μου βγάζει ότι δεν έχω root. Πριν είχα Supersu