Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 367.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ευχαριστώ για τα σχόλια. Βασικά εγώ τα έχω κλειστά όλα 2 ημέρες και δεν είδα αλλαγή ούτε στη μνήμη, ούτε στη χρήση της μπαταρίας. Εγώ το έκανα μήπως και σταματήσουν τα τυχαία restart Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά με τον Ερμή. Μου έκανε βέβαια μια επανεκκίνηση εν ψυχρώ όταν η μπαταρία ήταν στο 65%. Τυχαίο ; Σήμερα παρατήρησα ότι δεν δείχνει πλέον την μπαταρία του bluetooth στην πάνω γραμμή. Μάλλον είναι από το miui9. Ερώτηση: Στις Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Επιλογές για προγραμματιστές έχει τέρμα κάτω επιλογές για - ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI - Βελτιστοποίηση μνήμης συστήματος (ανενεργό, χαμηλό, μέτριο, υψηλό) Τί σχέση έχουν μεταξύ τους και τι ακριβώς επιπτώσεις έχουν αν αλλάξεις τι…
-
Σε RN2 δεν κατέβασε σωστά το ΟΤΑ, το έσβησα αλλά δεν το ξανακατεβαζει. Τώρα το κατεβάζω από τον browser. Θέλω όμως να ελέγξω το md5. Που θα το βρω ; Το αρχείο του ΟΤΑ είναι το ίδιο με του androidfilehost ; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sourlas98: “Παράθεση από Afanasiy Koukouravas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Μέχρι αργά το βράδυ θα δώσουμε ROM για redmi note 2 / redmi note 3 / Mi pad 3 / Mi 3 & Mi 4 / και ίσως για redmi 2 TD και redmi 2 fdd μόλις ολοκληρωθούν τα test. ” Ολη μερα εχω ανοιχτει την σελιδα και κανω refresh καθε λιγο και λιγακι μηπως και δω τα link για download!!! Κουράγιο παίδες! Κανετε καταπληκτικη δουλεια και για να σας ευχαριστησω απο βδομαδα γινομαι VIP ” Ταυτίζομαι αλλα απ ότι φαίνεται το δικό μου μ…
-
Και στο δικό μου RN2 το ίδιο. Την είχα περάσει με FR. Την πέρασα 2 φορές από πάνω και κάπως διόρθωσε. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε. Το aroma θα είναι και στις stable ;
-
Ευχαριστουμε
-
Σε RN2 Hermes περάστηκε πάνω από την προηγούμενη χωρίς προβλήματα αλλά είπα μετά να την περάσω καθαρή. Δουλεύει 2 ημέρες τώρα και αυτό που φαινόταν από την αρχή ήταν η καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Για πρώτη φορά εχθές έβγαλε ολόκληρη ημέρα χωρίς να το φορτίσω 2η ή 3η φορά !!!! Μετά από πολλούς μήνες. Και το ίδιο διαπίστωσε και η κόρη μου στο δικό της που είχε πριν stable 7.3.2 Σαν να πήρα καινούργιο κινητό, παιδιά. ΕΥΓΕ
-
Ρε παιδιά γιατί εξαφανίστηκε η επιλογή για μετακίνηση των εφαρμογών στην αρχική οθόνη ; Ρώτησα και πριν αλλά καμια απάντηση.
-
Σε RN2 στις τελευταίες ρομ όταν κρατάς πατημένο το κουμπί με τις 3 παύλες, δεν εμφανίζεται η επιλογή για μετατόπιση των εικονιδίων ή δημιουργία φακέλου . Έχουν καταργηθεί ή αλλάξει θέση ;; Στάλθηκε από το THUNDER Note 2
-
Σε RN2 Hermes όλα καλά. Άντε γιατί σκουριάσαμε τόσο καιρό. Ευχαριστούμε
-
@pechr ευχαριστώ Global και Eu βάζεις από twrp ; ή μόνο fastboot