Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 367.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από d.mellios: “μου κάνει και κάτι νερά με την μπαταρία !! Μου δείχνει πχ. 7% και μετά 50% καπάκι... ” Για το hermes...η ROM φταίει (XTRV 8.1.3.0). Τα ίδια έκανε και σε εμένα εδώ και 3 ημέρες. Την έβαλα με Factory Reset + Wipe System.... καθαρότατη εγκατάσταση.... Τώρα την έχω αφαιρέσει κι έβαλα την αντίστοιχη EU.. @gkalen κάποιο mod από τα καλούδια της thunder ίσως δεν συνεργάζεται σωστά με την rom (υποθέτω). Και κάτι άλλο... Είναι η πρώτη stable (8.1.3.0) που αν φ…
-
+1 από YannisMi όμως δεν μπορώ να ξαναψηφίσω πάνω από μία φορά. Γιατί ;;; αφου λέει μέχρι 5 φορές την ημέρα ;;;
-
Σε RN2 μου κάνει τελευταία πολλά σκαμπανεβάσματα στο φωτισμό. Ακόμη και όταν το έχω στο χειροκίνητο, χάνει τη ρύθμιση και όταν πειραξω την μπάρα το πιάνει με τη δεύτερη. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα ; Στάλθηκε από το THUNDER Note 2
-
Ολα καλά με τη διορθωμένη ρομ για το RN2. Ευχαριστουμε και πάλι.
-
2ο update: Αφού είδα ότι ή GTV 6.11.3 ήταν άψογη, έκανα ένα nandroid backup και ξαναπέρασα την xtrv. Eχω ήδη 3 ώρες με αυτήν και δουλεύω συνέχεια το κινητό. Ή μπαταρία από 65% έπεσε στο 40%. Επιεικώς άψογα. Στάλθηκε από το THUNDER Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkoutrou68: “Καλημέρα στην ομάδα, πρώτες εντυπώσεις από την fixed RN2 δεν είναι θετικές στο θέμα της αυτονομίας. Από τις 7:15 που το έβγαλα από το φορτιστή η μπαταρία άδειασε σε λιγότερο από 3 ώρες !!! Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δείχνει να φορτίζει πολύ γρήγορα. Σε 15 λεπτά φόρτισης πήγε από το 15% στο 85%...” Ενημέρωση: Την ξαναπέρασα αλλά το ίδιο πρόβλημα ακόμη και μετά από Factory Reset. Για μία στιγμή νόμισα ότι τα επαιξε ή μπαταρία. Μετά πέρασα την GTV 6.11.3 και το τηλεφωνο άλ…
-
Καλημέρα στην ομάδα, πρώτες εντυπώσεις από την fixed RN2 δεν είναι θετικές στο θέμα της αυτονομίας. Από τις 7:15 που το έβγαλα από το φορτιστή η μπαταρία άδειασε σε λιγότερο από 3 ώρες !!! Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δείχνει να φορτίζει πολύ γρήγορα. Σε 15 λεπτά φόρτισης πήγε από το 15% στο 85%...
-
On/Off Σήμα κινητής.
ΜήνυμαΜήπως να το γυρίσεις στο 3G only ? Στάλθηκε από το THUNDER Note 2
-
+1 και απο εμένα στο 7
-
@derveni Για τις χαμενες κλησεις και μυνηματα, απενεργοποιησε την αντιστοιχη επιλογη απο τις ρυθμισεις ασφαλειας και κλησεων. Στάλθηκε από το THUNDER Note 2
-
Ευχαριστούμε για την προσπάθεια και την επιμονή σας. Πω πω, θα γίνω beta tester. Ωχ, πρέπει να πάρω μεγαλύτερη sd, δεν θα μου φτάσουν τα 16gb ελεύθερα . Στάλθηκε από το THUNDER Note 2
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από cacau: “Με το no frills cpu control, μπορείς να αλλάξεις την διαχείριση όπως θέλεις. ” βαλε απο το playstore το L SPEED εχει πολες ρυθμισεις και για CPU ” Ευχαριστώ και τους δυο σας. Έβαλα και τα δύο. Το L SPEED έχει όντως πολλές ρυθμίσεις και χάνεσαι. Έβαλα στο no frills το cpu governor σε powersave και στην εφαρμογή kernel adiutor μου το εμφανίζει interactive ! Τι ισχύει τελικά άραγε ;;
-
@cacau Πως αλλάζει ο cpu governor ; Στάλθηκε από το THUNDER Note 2
-
Εχθες το βράδυ πέρασα από πάνω την gtv, και τα πράγματα ήρθαν στα αναμενόμενα f1b5ab3eee8e7705abd8822e5355f25e.jpg Στάλθηκε από το THUNDER Note 2
-
Φίλε μου το είχα διαβάσει, σε ευχαριστώ. Απλώς ήθελα να δείξω την διαφορά. Εγώ πάντως είδα διαφορά. Όχι στη ν ταχύτητα, αλλά στο ότι δεν προλαβαίνω να φορτίζω την μπαταρία... Παράθεση από kandilak: “@gkoutrou68 Λόγω της αλλαγής του cpu governor από interactive σε ondemand συμβαίνει αυτό. Ο @gkalen είπε ότι το έκανε για να αυξήσει τις επιδόσεις (και φαντάζομαι ότι νιώθεις την διαφορά) αλλά αυτό πρέπει να αξιολογηθεί σε συνάρτηση με την κατανάλωση. ”
-
@gkalen Το δικό μου Rn2 πάντως δουλεύει στο φουλ με αναβολικά. Έχω >50% φουλ συχνότητες. Τέτοιο πράγμα δεν μου τυχε αλλοτεca6929e8bbba50d98d4e518b36112aa6.jpg Στάλθηκε από το THUNDER Note 2
-
@gkoutrou68 Οριστε που φτάσαμε .... 100.gif
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από psycookies: “καλησπέρα , κατα την εγκατασταση δεν βρίσκει το md 5 έχω πρόβλημα;το έχω κατεβασει δύο φορές το zip και τις δυο δεν το βρίσκει.να το αφήσω ως έχει;” Δεν υπάρχει αρχείο md5. Μην ψάχνεις άδικα. Ξετσεκαρε τον έλεγχο στο twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk