Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 367.
-
Καλησπέρα, στις τελευταιες ρομ και gtv και gkalen έχω πρόβλημα με το backup στο λογαριασμό μου google οσον αφορά τα δεδομένα εφαρμογών αλλά και στην αντίστοιχη εφαρμογή Photos της google. Συγκεκριμένα στις: ρυθμίσεις > προσθετες ρυθμίσεις > αντίγραφα και επαναφορά > αποθηκευση στους σερβερ της google, ενώ παλιά μου έδειχνε το λογαριασμό μου (που γινόταν η αποθήκευση) τώρα μου γράφει ότι δεν έχω λογαριασμό που να υποστηρίζει αποθηκευση. Επίσης στην εφαρμογή Google Photos, ενώ παλιά έκανε αυτόματο…
-
Και μετά από καθαρή εγκατάσταση επίσης . Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@gkoutrou68 Αύτο έχει αναφερθεί ότι γίνεται στο πρώτο boot , μετά όμως δεν το ξανακάνει ..” Λοιπόν μετά και την 3η επανεκκίνηση το πρόβλημα συνεχίζει. Ειδικά αν πας στα θέματα και πατήσεις σε κάποιο εφαρμογή, ακόμη και στο βασικό. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen Γιωργο, πέρασα χθες την δικιά σου πάνω από τη gtv και μου παρουσιάζει το εξής: μου κολλάει στην οθόνη ξεκλειδωματος και αμέσως μετά κάνει επανεκκίνηση του λειτουργικού χωρίς να μου ζητήσει τα πιν. Σημειωτέον ότι αυτό μου το έκανε και στις 3 προηγούμενες σου, ακόμη και με καθαρή εγκατάσταση, και γιαυτό άλλαξα σε gtv. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την πέρασα εχθές σε ρν2 με factory reset γιατί δεν δούλευε το led και βλέπω ότι λείπουν τα θέματα που είχε ή συσκευή. Και αυτά που είχα κατεβάσει και τα 4 γνωστά δικά του. Καμιά ιδέα ; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
R = Roaming Μάλλον έχεις Q Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από LeonTsi: “Καλημερα, γιά note2 μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος για θερμοκρασίες και αν δουλεύουν τα led? ” Το led δουλεύει κανονικά. Θερμοκρασίες, αν και νωρίς, είναι μάλλον φυσιολογικές. ΑΛΛΑ, εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση με σετάρισμα ως νέα συσκευή (χωρίς επαναφορά από σύννεφο). Είχα βέβαια κάνει τοπικό backup αλλά και πλήρες nandroid για να μπορέσω να επανέλθω στη σταθερή που ήμουν. Επιτέλους, γιατί είχα αρχίσει να απελπίζομαι ότι θα έμενα με τις σταθερές. I 'm back.
-
Σε αυτήν την έκδοση δεν μπορεις να ορίσεις διαφορετικό ήχο κλήσης για την κάθε σιμ.
-
Ένα 24ωρο στο RN2. Αν και νωρις , αλλά η μπαταρία πέφτει με ρυθμό 10% την ωρα. Επίσης επανήλθε ή μη λειτουργία του led ειδοποίησης - απλα σπαστικό. Πέρασα δύο φορές τη ρομ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει ή αριθμομηχανή. Καταργήθηκε; Κάτι κουφό. Κατά τη διάρκεια συγγραφής του μηνύματος αυτού , άλλαξε μόνη της ή δόνηση του πληκτρολογίου από έντονη σε ελαφριά !!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από gkoutrou68: “Διόρθωση. Έχει επιλογή και για δύο χρωματιστά κουμπιά κλήσης, χωρίς να σου βγάλει παράθυρο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πως γίνεται αυτό? μια βοήθεια!” Μιλάω για το truephone. Λοιπόν πας ρυθμισεις- διπλή σιμ και τσεκαρεις την επιλογή για two dial buttons Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Giannisagal: “Το led των ειδοποιησεων και αναπαντητων κλησεων παλθ δεν αναβοσβηνει σε μενα.....το εχει καποιος αλλος αυτο????εφαγε και factory reset αλλα τθποτα εδω και 3 ρομ τωρα. ” Ούτε σε εμένα δουλεύει εδώ και 3 ρομς. Έκανα 4 φορές wipe data και ούτε στο καθαρό λειτουργούσε. Μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών έκανα και έχασα και τα αρχεία.
-
και εγώ παραμένω στην custom. Η ρωσίδα είχε συνεχείς αποσυνδέσεις στο bluetooth και μου την έσπασε.
-
Παράθεση από spideman3: “Άργησα να δώσω εντυπώσεις γιατί οι μακ(λ)άκες οι Κινέζοι έδωσαν changelog για την gloabal beta team για το Mi3 MIui 8 αλλά ακόμα περιμένουμε .................. - με άρεσε στην φωτογραφική μηχανή η επιλογή στο HDR για κανονικό & ζωντανό (δεν θυμάμαι αν υπήρχαν αυτές οι επιλογές) - Η εφαρμογή Θέματα με πηγαίνει στα Κινέζικα θέματα ενώ η GTV όχι. - Ρυθμίσεις - Ήχος & δόνηση στις επιλογές ήχων με πάει στα κινέζικά ringtones ενώ η GTV όχι. - Ο πλοηγός έχει το ίδιο ζήτημα με τ…
-
Σε μια ειδοποίηση που είχα από το ημερολόγιο, μου εμφάνισε ένα παραθυράκι με κινέζικα από τα οποία κατάλαβα τη λέξη WLAN. Πάτησα το δεξιό κουμπί, έφυγε. Βγήκα από το ημερολόγιο. Μετά από λίγο ξαναεμφανίστηκε η ειδοποίηση χωρίς τις κινεζιές. Αυτό ξαναέγινε άλλες δύο φορές.