Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 367.

• Μια ακόμη συμμετοχή. Καλή επιτυχία σε όλους

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από NasDriver: “Για όσους έχουν θέμα με την μπαταρία, υποψιάζομαι ένα bug αλλά ακόμα το ψάχνω, τι εννοώ, δεν κλείνει η οθόνη όταν έρχεται μία ειδοποίηση και δεν την ανοίξουμε, έχω κάτσει και έχω δει την οθόνη και 15 λεπτά ανοικτή και να μην κλείνει με τίποτα. Τι δοκιμάζω: 1. Ελέγξτε πόσες ώρες ήταν ανοικτή η οθόνη όταν σας αδειάζει η μπαταρία γρήγορα, πιθανόν να εκπλαγείτε με το πόσες ώρες ήταν ανοικτή ακόμα και όταν κοιμόσασταν. 2. Ελέγξτε Ρυθμίσεις ---> Κλείδωμα…

• RE:

gkoutrou68 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση: “ Εγώ αν ανοίξω χειροκίνητα το πρόγραμμα μου βγάζει no device found.. Δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με το pc. Τι να κάνω??” Μήπως να αλλάξεις καλώδιο ; Αν έχεις hub βγαλτο και σύνδεσε απευθείας στο mac. Επίσης στο μενού του τηλεφώνου για το usb να επιλέξεις τύπο σύνδεσης MTP Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Gk0ur0u: “Παιδια δουλεύω σε macbook και θέλω να συνδέσω το redmi note 2. έχω κατεβάσει το android file transfer, έχω ενεργοποιήσει το usb debugging αλλά δεν βρίσκει ο υπολογιστής το κινητό. Τι μπορώ να κάνω; ” Είναι και δικό μου πρόβλημα, αλλά στο σταθερό. Στο macbook μόλις το συνδέω ανοίγει αμέσως το android file transfer. Στο MacPro όμως πρέπει να το ανοίξω εγώ. Και μάλιστα αν το βγάλω και το ξαναβάλω στη USB πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το πρόγραμμα.

• camera sucks

gkoutrou68 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από johny be good: “H αποθηκευση γινεται στη εσωτερικη μνημη.Αυτο το "Επίσης θεωρητικά παίζει ρόλο και η επιλογή για νυχτερινή λήψη." τι σημαινει? ” Ο συχνότερος τρόπος που χρησιμοποιείται από τους κατασκευαστές για να τραβήξουν βίντεο με νυχτερινή λήψη είναι να μειώνουν την ταχύτητα του κλείστρου, πράγμα που συνεπάγεται τη χρήση χαμηλών ρυθμών καρέ (fps) ώστε να εγγράφεται περισσότερο φως στο βίντεο. Γιατί η φωτεινότητα της λήψης εξαρτάται από το διάφραγμα και την ταχύτητα πάντα. Και σ…

• camera sucks

Μήνυμα

Το θέμα με τα fps εξαρτάται απο την ταχύτητα του αποθηκευτικού μέσου. Στο δικό μου με μια δοκιμη απλή είχα 24,76 όταν έγραψε στην εσωτερική μνήμη και 22,75 όταν έγραψε στην κάρτα. Επίσης θεωρητικά παίζει ρόλο και η επιλογή για νυχτερινή λήψη.

• Παράθεση από dimosit: “Έχω μια Samsung Evo 64 και λειτουργεί καλά. Απλός η δικιά μου κάρτα ήταν κωδικοποιημένη σε κάποιο περίεργο file system και μου πήρε ώρα να την αναγνωρίσει το κινητό. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Την πήρες από Ελλάδα ;

• Παράθεση από GR_Macedon: “Μπορει να τη βλέπει σε περιβάλλον miui αλλά όχι σε twrp, αλλά μπορεί κι εκεί να τη βλέπει. Το όλο θέμα είναι φλου. Αν το θες για εφαρμογές μάλλον είσαι υπερβολικός. Το τηλέφωνο δεν είναι pc. Αν πάλι το θες για να κρατάς κάποια αρχεία φωτογραφίας, βίντεο τότε γιατί δεν παίρνεις ένα usb στις στα 64; ” Φίλε Θανάση, δεν τη θέλω για εφαρμογές (αλοίμονο ..) Ας πούμε οτι είμαι υπερβολικός κάπου... Αυτό που ζητάω όμως από αυτό το θέμα είναι τις εμπειρίες σας

• Καλημέρα , επειδή η κάρτα μου των 32GB με το ζόρι χωράει αυτά που θέλω, λέω να την αλλάξω με μεγαλύτερη. Όμως στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου γράφεται από τη μαμά Xiaomi ότι παίρνει μέχρι 32. Όταν το έψαξα είδα ότι αναγνωρίζει κάποιες 64άρες αλλά μόνο Κινέζικες. Ζητάω τις δικές σας εμπειρίες σχετικά. Χρησιμοποιείτε 64άρα μνήμη ; Αν ναί ποιά; Από που την αγοράσατε ; Ευχαριστώ Γιάννης

• @kinezos69 Καλημέρα, πάς: Ρυθμίσεις >Διαχείριση ΣΙΜ > Q-Telcom > Ονόματα σημείου πρόσβασης > (+) Νεο ΑΠΝ > Βάζεις: (ΠΡΟΣΟΧΗ στα κεφαλαία) Όνομα = Q Internet APN = myq Πατάς > (... περισσότερα) > Αποθήκευση

• @kinezos69 ναι ! διεθνής περιαγωγή. Ακόμη - αν δεν το έχεις κάνει ακόμη- πρέπει να δημιουργήσεις "Νέο APN" (Σημείο πρόσβασης δεδομένων)

• Παράθεση από kinezos69: “ ” Κινητό : Διαχείριση ΣΙΜ > περιαγωγή δεδομένων > ενεργοποίηση Φυσικά πρέπει να ενεργοποιήσεις τα δεδομένα για την κάρτα Q

• Παράθεση από kinezos69: “Έχω βάλει δεύτερη κάρτα Q για ίντερνετ, αλλά δεν μου συνδέεται. Βγάζει οτι έχει χαθεί η σύνδεση δεδομένων. Τι πρέπει να κάνω? ” Έχεις ενεργοποιήσει το roaming ?

• Το bug στην αποθήκευση δεδομενων στη Google συνεχίζει να υπάρχει. Τουλάχιστον έφτιαξαν οι ειδοποιήσεις των εφαρμογών παρασκηνίου. Όσον αφορά την κατανάλωση μάλλον είναι σε καλύτερα επίπεδα.

• Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από efkolo: “Δύο φορές προσπάθησα να φλασάρω την hermes_GTV-5.11.26 από hermes_GTV-6.1.11 μόνο με διαγραφή Cache & Davlink και είχα απανωτά popup σφάλματα και δεν αναγνώριζε τις κάρτες SIM. RESTORE για να κοιμηθούμε και βλέπουμε αύριο. ” Τσάμπα θα προσπαθείς χωρίς clean install ” Αν κάνει διαδοχικές υποβαθμίσεις 2-3 εκδόσεις πίσω κάθε φορά ώσπου να φτάσει σ'αυτήν που θέλει ;; Θα το γλυτώσει το clean install ;;

• Διακοπτης ρυθμισης

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Το πρόβλημα επιδιορθώθηκε στην DEV GTV-6.1.14 ” Σίγουρα ;; Γιατί στο δικό μου παραμένει ακόμη μετά από 3 επανεκκινήσεις και διαγραφές cache

• Παράθεση από sokgiorgos: “Και εγω που την πέρασα στο κινητό δεν είδα διαφορά και την απεγκατεστησα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και εγώ το ίδιο

• Μου έκανε και εμένα το 'ίδιο προχθές που πέρασα την 6.1.14 και πήγαινα να τρελαθώ. Ήμουν έτοιμος να περάσω άλλη ρομ αλλά τελικά έστρωσε μετά από 3 προσπάθειες καθαρισμού cache-dalvik και επανεκίννησης. Γνώμη μου: Δοκίμασε να περάσεις άλλη ρομ (ισως σταθερή) και κάνε αρκετούς καθαρισμούς και επανεκιννήσεις πριν καταλήξεις. Καλή τύχη

• 4 το πρωί ;; Ευχαριστούμε για την επιμονή και τη συνέπεια σας

• Είπα και εγώ, γιατί αργήσατε σήμερα ... Καλό Σαββατοκύριακο παίδες