Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-367 από 367.

• Μια ψήφο και από εμένα. username: YannisMI Αλήθεια γιατί δεν γίνεται αυτόματη ενημέρωση μέσω email ?

• Αν και Χριστουγεννιάτικα είσασταν τυπικοί στο ραντεβού. Εύγε σε όλους σας. Καλά Χριστούγεννα στο φόρουμ

• Στο κέντρο μυνημάτων είχε χάσει τον αριθμό της vodafone που είναι η πρώτη κάρτα μου. Το έβαλα, έκανε συγχρονισμό και στη λήψη μυνημάτων ενεργοποιήθηκε το 1ο νούμερο. Όμως συνεχίζει στη λίστα των Sms να μου βγάζει τα μυνήματα του 1ου ώς 2ου SIM. Επίσης όταν πάω να γράψω νέο μου έχει προεπιλεγμένη τη 2η SIM. Ξέρετε πως αλλάζει αυτό ;;

• Ερώτηση για την 5.11.12 στα μυνηματα SMS. Μου εμφανίζει όλα τα μυνήματα ότι ήρθαν στο 2ο νούμερο, ενώ ξέρω ότι τα περισσότερα είναι από το πρώτο. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά στις ρυθμίσεις μυνηματων (εφαρμογή SMS, συνεχόμενο πάτημα του αριστερού κουμπιού) , πρόσθετες ρυθμίσεις, λήψη μυνημάτων μου βγάζει μόνο το δεύτερο νούμερο SIM. Bug ?

• Ευχαριστώ τους φίλους που απάντησαν για τα θέματα μου. Με τις επαφές όντως υπήρχαν κάποιες με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες και κάποιες που τα εμαιλ τους μπήκαν σαν τηλέφωνα. Άλλες σβήστηκαν άλλες διορθώθηκαν. Η ταξινόμηση δουλεύει όπως προβλέπεται. Για την μνήμη τώρα. Έκανα πάλι επιστροφή σε εργοστασιακές και είχα 700ΜΒ ελεύθερα. Ξαναπέρασα με το ΜιΦλας την αγγλοκινέζικη που έγραψε ο caeser και είχα πάλι 700ΜΒ ελεύθερα. Μετά έκανα install from SD από το TWRP την επίσημη xiaomi.eu_multi_hermes_5.11…

• Caeser, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το number fixer λέει ότι προσθέτει το +30 στα νούμερα (αν δεν κάνω λάθος) γιατί να φτιάξει την αναζήτηση ; Όσον αφορά την μνήμη. Εγκατέστησα τη ρομ με τον τρόπο που έγραψες (μέσω της αγγλικής έκδοσης). Μάλιστα πρώτα έκανα την εγκατάσταση, μετά έκανα επαναφορά από το backup μου από την κάρτα ατου παλιού τηλεφώνου και μετά διαπίστωσα το θέμα με την μνημη. Μάλιστα χθές το βράδυ, έκανα διαγραφή από το twrp cache, dalvik, data και έκανα εκ νέου εγκατάσταση απ…

• Καλημέρα στην παρέα. Είμαι και εγώ ένα ευτυχής (για την ώρα...) κάτοχος του "Ερμή" από προχθές. Πέρασα από την πρώτη στιγμή την ελληνική σταθερή 5.11.5 Έχω ένα πρόβλημα (bug ?) και μια απορία. Πρόβλημα: Στον κατάλογο των επαφών πρέπει να σκρολάρω όλη τη λίστα για να βρώ αυτήν που θέλω. Πατώντας το γράμμα δεξιά δεν πάει στο αντίστοιχο σημείο στον κατάλογο αλλά στο αστεράκι. Σπαστικό όταν έχεις 1000+ επαφές. Απορία: Με περασμένη καθαρή την 5.11.5 έχω ελεύθερη μνήμη 750ΜΒ από τα 2 Γίγα. Είναι λογικ…