Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από gkoutrou68: “Android 10 official ξέχνα το. Miui 12 αναμένεται Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δηλαδή το miui12 πάλι θα είναι βασισμένο στο 9 ποιος ο λόγος που θα υπάρχει τότε ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το miui είναι το περιβάλλον όχι το android Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάντως προτιμώ τη σιγουριά της ΜΙ παρά τον κάποιο τυχόντα που βγάζει μια ρομ. Όσο καλή δουλειά και να κάνει αυτός. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από VAG-ZAG: “Τωρα που τελείωσαν οι XTRV, με ποιά να ξεκινήσω??? Pixel Experience ή HavocOS???” Οι stable θα συνεχίσουν Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ααα, για αλλαγή μπαταρίας μιλάτε. Συγνώμη, εγώ περίμενα να βρω κάτι σαν "θήκη κινητού-μπαταρία" ώστε να κρατάει περισσότερο Παρανόηση Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορεί να είναι site. Αφού λέει ότι έχει σήμα ΜΙ και είναι γνήσιο σημαίνει ότι είναι προϊόν της Xiaomi. @Kostas_kanal διαφωτίσε μας σχετικά με το estation που ανέφερες Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Kostas_kanal: “Ευχαριστώ πολύ για το review της corvusOS!!! Οσο για την μπαταρία,estation ασυζητητί, έχει κανονικά logo Mi πάνω με QR code αυθεντικότητας!!” Estation ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί κάτι να μην έγινε σωστά στο fastboot. Αν πάλι έχεις Θεμα ξανακατεβασε την τον και ξαναπερνα την Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω έχει και επιλογή erase all στο Miflash. Τσεκαρε την