Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από gkoutrou68: “Για τον Panda kernel κατεβαζείς την έκδοση eas και τρέχεις το zip από twrp. Εκεί επιλέγεις τα old camera και αν θέλεις oc Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το oc ξοδεύει πόλη μπαταρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν ξέρω. Εγώ δεν τα έχω επιλέξει, ούτε το oc ούτε την τάση του επεξεργαστή. Τα έχω default. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον Panda kernel κατεβαζείς την έκδοση eas και τρέχεις το zip από twrp. Εκεί επιλέγεις τα old camera και αν θέλεις oc Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άντε πάλι. Καλώς τα δεχτήκατε. Εγώ πλέον γύρισα σε σταθερή. Θα περιμένω τη σειρά μου σε 1,5 μήνα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη, Ξέρει κανείς τις διαφορές στα camera blobs ; Στη δική μου συσκευή η κάμερα μου δεν δουλεύει όταν βάλω κάτι με new_cam_blobs. Έχω eu stable Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και σε εμένα δημιουργούσαν θέμα τα custom kernels. Γι'αυτό τα παράτησα. Τουλάχιστον στο stock όλα δουλεύουν Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης, πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή extended power menu στις επιλογές προγραμματιστή Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν πατήσεις το επανεκκίνηση πρέπει να βγάλει τότε τις επιλογές recovery reboot fastboot. Για τα ακουστικά, αν φοράς θήκη δοκίμασε να τη βγάλεις. Μπορεί λόγω της θήκης να μην κουμπώνει το βύσμα καλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από VAG-ZAG: “@gkoutrou68, κάνε απεγκατασταση & επανεγκατάσταση το Gmail.” Τα ίδια φίλε μου. Και με καθαρισμό cache ενδιαμεσα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ίδιο συμβαίνει και όταν πάω να συνδέσω την εφαρμογή mi mail με τον Gmail account. Άνοιγει παράθυρο σύνδεσης αλλά η σύνδεση δεν γίνεται ποτέ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στις δύο τελευταίες Ρομ όταν πάω να ανοίξω κάποιο μέιλ μέσα από την εφαρμογή του Gmail , αυτό δεν ανοίγει. Έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων, εγκατάσταση ενημερώσεων της εφαρμογής, αλλά τίποτα. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από tzemam: “@gkoutrou68 νομίζω ότι δεν μου έβγαζε με αυτόν τον τρόπο ένα νέο ήχο που μου έστειλαν, αλλά ξέρεις πως μπορεί να μπήκε αυτό το πρόγραμμα; γιατί θέλω να το διαγράψω @maikmaik το θέμα είναι ότι εμένα δεν μου βγάζει πλέον αυτό το μενού για αυτο ρωτάω” Αυτή η εικόνα μοιάζει με την αντίστοιχη από τα Θέματα. Εσύ λες ότι εγκατεστησες άλλο πρόγραμμα ; Τι Ρομ έχεις ? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk