Παράθεση από VAG-ZAG: “Το "Όριο ενέργειας παρασκηνίου", στα Developer options, το ρυθμισες @gkoutrou68???” Είναι στο κανονικό όριο. Πιστεύω ότι το ρυθμίζει μόνο του το miui, έτσι. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα θέμα που έχω στο whyred μου και συνεχίζεται και σε αυτήν την ρομ, είναι με τις εφαρμογές που επιλέγω να μην κλείσουν. Π.χ. mifit, Google fit, notify. Τις κλειδώνω να μην κλείσουν, ενεργοποιω την αυτόματη έναρξη, κλείνω την βελτιστοποίηση μπαταρίας, αποδέχομαι όλες τις άδειες,. Και το miui τις κλείνει συνεχώς. Έκανα και διαγραφή ρυθμίσεων των εφαρμογών. Ξαναέκανα τα παραπάνω αλλά πάλι τα ίδια. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;; ή είναι μόνο δικό μου το θέμα ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησ…
Φίλε μου Κώστα, σε εμένα καμία δεν δουλεύει σε 4κ με eis ή χωρίς. Και τις δοκίμασα όλες. Χωρίς υπερβολή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως έχετε βρει κάποια έκδοση της gcam που να βγάζει βίντεο 4κ με σταθεροποίηση ; Σε αυτό το συνδυασμό μόνο η miui μου δουλεύει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό είναι γεγονός, αλλά ποιός μένει πίσω ; Και με την εφαρμογή του anti γίνεται και επικίνδυνο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τις pie roms, κάθε φορά που ανοίγω την οθόνη με σύρσιμο προς τα πάνω, αργεί να εμφανιστούν τα εικονίδια της αρχικής οθόνης. Το κάνει και σε εσάς ;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk