Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 367.

• Άκυρο. Τελικά μου δούλεψε ως magisk module Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Περάστηκε με fr σε whyred και οι εντυπώσεις πολύ καλές τόσο από απόκριση όσο και μπαταρία. Μοναδικό θέμα είναι ότι κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μου ζητάει να επιλέξω την εφαρμογή launcher Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το ΑΙ module για την κάμερα δεν μου δουλεύει στην pie. Εσάς ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

gkoutrou68 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από Sandbird: “Παράθεση από juke: “Με την global stable τι χάνουμε ; Όσο αναφορά τις επιδόσεις, μπαταρία και κάμερα ΑΙ ; ” Εγω πάντως από μπαταρία είμαι ευχαριστημένος...το βράδυ στις 2 έκλεισα το wifi και έπεσα για ύπνο, κατά της 11 το πρωί είχε 98% με 4 push notifications μέσα στη νύχτα από games. Επιδόσεις όλα μια χαρά δε παρατήρησα τίποτα σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. ΑΙ το ενεργοποίησα με το build.prop. Δεν έχω βάλει όμως google camera app γιατί ακόμα ψάχνω να βρω μια σταθερή…

• Ζητούσαν εθελοντές beta testers μέχρι τις 15/3. Στις 19/3 θα ειδοποιήσουν αυτούς που επιλέχθηκαν. Οπότε μέχρι το τέλος του μήνα θα ξεκινήσουν οι δοκιμές. Ρόμς θα έχουμε μάλλον Ιούνιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μάλλον έχεις κινεζικη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η πρώτη επιλογή είναι για να βάλεις το password του Μι λογαριασμού σου για το ξεκλείδωμα της συσκευής. Πρώτα όμως θα πας στη δεύτερη επιλογή για να συνδεθείς σε wifi. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστούμε. Αχρειαστοςνα είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @UserXP Έγραψες φίλε μου. Για αυτό δεν ενεργοποιούνταν στην περίπτωση μου και όταν έβαλα την global ήταν όλα καλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όλα τα είχα κάνει backup αλλά τίποτα δεν λειτουργούσε. Στο θέμα μου τώρα. Σκέφτηκα μήπως το system folder δεν έδινε τα δικαιώματα για αλλαγή του build.prop και σκέφτηκα να ενεργοποιήσω τα δικαιώματα εγγραφης. Έκανα τη μαλακια όμως και τα ενεργοποίησα για όλους και όταν boot-αρα δεν έμπαινε στο σύστημα. Ευτυχώς αυτή τη φορά δουλεψε το restore που είχα από την global stable. Έτσι πρόσθεσα πάλι την εντολή με το buildprop editor και τώρα δουλεύει η gcam. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιών…

• Σχετικά με το αν γίνεται σωστή απεγκατάσταση των modules, να καταθέσω την εμπειρία μου ή πως έβαλα την global stable. Είχα την δική μας stable 10, magisk, vans και έψαχνα κάτι για να βελτιώσει την κάμερα ( γιατί αν θυμάστε έγινε χάλια με το miui 10). Βάζω λοιπόν ένα module που είχε περιβάλλον και κάμερα pixel 3. Το τηλέφωνό εμφάνιζε σφάλματα, η κάμερα δεν λειτουργούσε. Με τα χίλια ζόρια έκανα απεγκατάσταση και restart. Το τηλέφωνό δεν ξεκίνησε. Μπαίνω στο twrp για restore από backup - πιο SOS δε…

• @BanditGR Modules δεν βρηκα. Είχα ένα παλιά που όμως μου βγαζει οτι θέλει Magisk v.14 Πέρασα με buldprop editor ακριβώς την γραμμή που ανέφερες, έκανα save&exit, reboot αλλά δεν δουλεύει. Το "camera2 prob" μου βγαζει οτι δεν ενεργοποιήθηκε η εντολή. Η gcam που είχα μου κλείνει με σφάλμα. Πέρασα πάλι την εντολή στο τέλος του build.prop σε νέα γραμμη αλλα πάλι τίποτε.

• Έχω την xtrv 9.2.14 και δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω το api2. Να σημειωθεί ότι παλιά που είχα την global stable δούλευε. Συμβαίνει και σε εσάς ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όσοι την εγκαταστησατε την πειραγμενη 9.6.3 είδατε διαφορά στην μπαταρία ;; Στο τυχαίο κλείσιμο ;; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αλήθεια, αν με τον ίδιο τρόπο προστεθεί στο build.prop η ενεργοποίηση του api2 για την εγκατάσταση της Google cam, θα δουλέψει ;; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει δοκιμάσει κανείς άλλες ρομ, π.χ. linage, μήπως και διορθωνεται το θέμα ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό το τρέμουλο που βλέπεις στην οθόνη είναι γιατί δεν μπορεί να εστιάσει χωρίς λεπτομέρεια. Πρέπει να βρει διαφορά κάπου για να εστιάσει. Είτε διαφορά χρώματος είτε διαφορα αντίθεσης, π.χ. κάποια ακμή. Αν οι φωτογραφίες βγαίνουν εντάξει μην σε απασχολεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φίλε, όλες οι εφαρμογές για κάμερα, προσπαθούν να αποδίδουν καλύτερα το κάδρο σε σχέση με τη κλίμακα ταχύτητας - διαφράγματος ή/και με βάση κάποιες έτοιμα προγραμματισμένες σκηνές. Στο τέλος όλα εφαρμόζουν συμπίεση ώστε να προκύψει το μικρότερο δυνατό αρχείο jpeg. Στις φωτογραφίες σου δείχνεις το παντελόνι/πυτζάμα σου που είναι σκοτεινό σαν φως, ομοιόμορφο χρώμα και αντίθεσης. Όλες οι κάμερες σε αυτήν την σκηνή εφαρμόζουν μεγάλη συμπίεση, μηδενική αντίθεση και κορεσμό διοτι δεν υπάρχει απλά καμί…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Τελικά ούτε για το δικό μου Μ25 εμφανίζει την μπαταρία. Είχα καιρο να το χρησιμοποιήσω. Ζητώ συγνώμη