Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 367.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από kostas: “επόμενη ερώτηση στο προηγούμενο xiaomi μου όταν ενεργοποιούσα το bluetooth (platronics explorer 50) πάνω δεξιά κοντά στο ποσοστό της μπαταρίας του κινητού μου έδειχνε και το ποσοστό μπαταρίας του ακουστικού bluetooth. Στο note 5 δεν βλέπω τέτοια ένδειξη, μήπως πρέπει να κάνω κάτι ή δεν υποστηρίζετε αυτή η λειτουργία; Ευχαριστώ ” Για τα Plantronics πρέπει να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή της εταιρίας (έχει 2 εφαρμογές-νομίζω είναι το hub) το συνδέεις με την εφαρμογή (μπορεί να …
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
gkoutrou68 - - Recoveries
ΜήνυμαΌλες οι τελευταίες με το τώρα είναι αντί 4 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΌχι επιστροφή. Περνάς την τελευταία ελληνική. Εκτός αν έχεις πρόβλημα, οπότε ενημερώνεις πρώτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλλιώς κινδυνεύεις να μην αναγνωρίζει την μνήμη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από lineage καλό είναι να περαστεί πρώτα μια official fastboot rom και μετά βάζεις twrp και xtrv Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑκολουθείς τον οδηγό για το whyred. Τα γράφει όλα αναλυτικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑν δεν βλέπει με τίποτα τον χώρο, τότε η μόνη λύση είναι να φλασαρεις fastboot ρομ με flash all με Miflash Εννοείται ότι τα χάνεις όλα. Μετά ξαναπερνας twrp και ρομ σύμφωνα με τους οδηγούς που θα βρεις για τη συσκευή σου Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Χαίρεται, έχει κανείς βάλει twrp με lazyflasher στην global stable? Δουλεύει το lazyflasher κανονικά? Ενα λίνκ για αυτό αν είναι εύκολο.. Eπίσης έχει δοκιμάσει κανένας καμία gcam που να δουλεύει στο κινητό μας?” Εγώ το δουλεύω έτσι. Έψαξα στο Google και βρήκα μια έκδοση 6 του lazyflasher. Αλλά πρέπει να δουλέψουν όλες, λογικά. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει με τις αναβαθμίσεις. Μάλλον πρέπει να ξαναβάζεις το lazyflasher μετά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapat…
-
-
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasilhs: “Yes yes !!! .” Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήπως κανείς θυμάται πως αλλάζεις το παράθυρο εισερχόμενης κλήσης σε full screen ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk