Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 367.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Προσπάθησα σήμερα να βάλω SuperSU μέσω άρωμα . Μου έβγαλε ότι γίνεται η εγκατάσταση, έβγαλε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και έκανα reboot. Η εφαρμογή δεν υπήρχε αφενός αλλά αφετέρου καμία εφαρμογή δεν επερνε δικαιώματα Ρουτ. Εγκατέστησα εγώ την εφαρμογή αλλά έβγαζε ότι δεν είναι Ρουτ. Κατέβασα την 2.82 και την φλασαρα από twrp. Ολοκληρωνεται η εγκατάσταση κανονικά. Ξεκινάω πάλι αλλά πάλι δεν είναι ρουταρισμένό. Γιατί ;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα με τρέλανε στο force close η διεπαφή κλήσεων. Στην αναφορά δείχνει ότι χτυπάει στην αυτόματη εγγραφή κλήσεων που έχω. Το έκανε σε άλλους ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενημέρωση: όλα καλά. Τα patches μπήκαν ένα - ένα με καθαρισμό cache + reboot κάθε φορά. Μετά έβαλα και το αρχείο της κάμερας. Όλα δουλεύουν σωστά για την ώρα Τέλος έκανα μέσω άρωμα τροποποίηση εγκατάστασης για να βάλω το magisk χωρίς επανεγκατάσταση της ρομ. Όλα δουλεύουν σωστά, εκτός από το lag, το οποίο μετά την 3η επανεκκίνηση μειώθηκε. Κάτι είχε συμβεί με τη δικιά μου εγκατάσταση και δημιούργησε το πρόβλημα. Υποπτεύομαι ότι επειδή είχα δοκιμάσει κάποια camera modules από το magisk άφησαν κατ…
-
Ευχαριστώ για το restore αλλά δεν το χρησιμοποίησα. Νομίζω όμως οτι θα πρέπει να το βάλεις στην αρχικό σου ποστ για να υπάρχει για όποιον το χρειαστεί. Σε εμένα τώρα. Αφού η επανεγκατάσταση της 8.9.13 δεν διόρθωσε το θέμα, βρήκα την 8.9.6 που στα σχόλια έλεγε ότι διορθώνει ενα προβλημα της κάμερας με ρυθμίσεις (ίδιο ;;;) και την εγκατέστησα χωρις ροοτ. Αυτό ήταν. Η εφαρμογή επανήλθε όπως έπρεπε. Στο καπάκι εγκαθιστώ και την 8.9.13 χωρίς ροοτ, και όλα δουλεύουν ρολόι. Τώρα θα πάρω ένα twrp backup…
-
Δεν έχει αρχείο στο λινκ. File not found. Πάντως ξαναπέρασα την αρωμα από πάνω αλλά η εφαρμογή της καμερας εμφανίζει τα ίδια ακριβώς. Ευχαριστώ πάντως
-
Ναι, τα έβαλα όπως λες : Το 1ο μεταά επανεκκίνηση με εισαγωγή πιν, μετά από 5 λεπτά το 2ο με επανεκκίνηση και πιν μετά την κάμερα με διαγραφή cach Theme δεν έβαλα
-
Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω άλλα πράγματα αφού δεν μπορώ να μπω στο μενού. Πως μπορώ να γυρίσω πίσω ;
-
ναι, μετά τα 2
-
Εγκατέστησα για πρώτη φορά τα patches στην 8.9.13 και στην κάμερα μου εμφανίζει επάνω ότι είναι απενεργοποιημένη, όμως τραβάει κανονικά. Έτσι πρέπει να είναι ; Ακόμη όταν κρατάω πατημένο το κουμπί "μενού" αντί να με πάει στις ρυθμίσεις της κάμερας, η εφαρμογή κλείνει με σφάλμα. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να πάω στις ρυθμίσεις της κάμερας. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57539/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57540/
-
Καλημέρα, ψάχνοντας να βρώ τους φακέλους που ανέφερε ο @UserXP βρήκα χύμα στο ροοτ κατάλογο της συσκευής το αρχείο SuperSU.apk με ημερομηνία 15/9/18 και θυμήθηκα ότι όταν έκανα εγκατάσταση την αρωμα είχα επιλέξει και εγκατάσταση supersu αλλά μετά το boot η εφαρμογή δεν ήταν εγκατεστημένη. Μήπως δεν έπρεπε να είναι στον κατάλογο της συσκευής και λόγω λάθους στο σκριπτ της εγκατάστασης μπήκε εκεί και για αυτό δεν ήταν εγκατεστημένο σαν εφαρμογή ;;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanostek: “ ” εγώ πάντως είδα τρελή διαφορά με την Official. σίγουρα μου λείπουν κάποια tweaks της xtrv αλλά δεν έχω καθόλου λαγκαρίσματα.[/quote] Την έβαλες ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ πέρασα πρώτα επίσημη με fastboot με miflash και μετά πέρασα την άρωμα. Και εγώ έχω λαγκ στις τελευταίες Dev και να πω την αλήθεια το σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στην επίσημη. Πέρασα και magisk αλλά και χωρίς. Βέβαια μετά από 4-5 ρεσταρτ αλλά και καθαρισμό cach + dalvik το λαγκ μειώθηκε αρκετά. Σίγουρα όμως δεν είναι αμελητέο. Θα περιμένω να δοκιμάσω και την αρωμα stable την Τρίτη ή Τετάρτη και μετά θα αποφασίσω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αυτο εχω. Το πρόβλημα μου είναι οτι καποιες εφαρμογές είναι μόνιμα σε λειτουργία πλήρους οθόνης και οι ρυθμίσεις τους δεν αλλάζουν. Για αυτό θέλω ένα patch που να δείχνει μόνιμα τα κουμπιά ή να αλλάζει τις ρυθμίσεις αυτών των εφαρμογών.