Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 579.
-
SAR level
ΜήνυμαΦίλε aristidis540, με το θέμα του sar όλων των Xiaomi, έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν μέσα σ΄αυτό το site όλοι εμείς οι πιο παλαιοί εκτενέστερα. Όσο για την τιμή sar του redmi 3 στο 1.33 W/Kg, ίσως και να είναι πραγματική, διότι επίσημες τιμές από την Xiaomi δεν υπάρχουν. Γενικά από διάφορες εκτιμήσεις τρίτων αλλά και της ίδιας της Xiaomi οι τιμές του sar για όλα τα κινητά της είναι από (0,8 - 1.33) W/Kg. Οι τιμές αυτές φυσικά και δεν είναι επικίνδυνες και απογοητευτικές, διότι απλά εκπληρούν τις…
-
Παρακαλώ , ποιος μπορεί να μου πει που θα βρω τον ΄΄Sony player΄΄ , της προηγούμενης Miui 3-3-2016. Έχω την αίσθηση ότι υπήρχε μέσα στο Downloading της Miui, ή κάνω λάθος και μας το δώσουν στις επόμενες εκδώσεις της Rom.
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑυτό είναι σκορ με την MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_6.3.3)
-
Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑυτό είναι σκορ με την MIUI ROM στα Ελληνικά(GTV_6.3.3 MIUI V7)
-
Και στο δικό μου Mi3 όλα καλά και το antutu super ένδειξη.!!!
-
Τώρα πλέον είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την καλή διάρκεια χρόνου της μπαταρίας στο Mi-3 μου, με την τελευταία αναβάθμιση της[GTV-6.2.18] της Ελληνικής MIUI ROM. 20/2.
-
Μπράβο σας (Moderators) και μπράβο μας που σας ακολουθούμε γι αυτά που απολαμβάνουμε.
-
Παράθεση από Giannisagal: “Ας πω και γω κάτι εκτός θέματος. Βρε δεν βαρεθηκατε να κάνετε παρατήρηση και να κραζετε μολις κάποιο μέλος παει να πει την γνώμη του όσο αφορά τις Ρομ της ΧΙΑΟΜΙ????? ΚΑΙ γιαυτό την έφτιαξαν αυτήν τη ομάδα για να κουβεντιαζουμε αυτά που μας προσφέρουν...... αφήστε το κόσμο να πει ότι θέλει τι σας πειράζει????αναφέρομαι σε ατομο-ατομα που έγραψαν ενα κατεβατο όλη την ιστορία της ζωής τους δηλαδη λίγο πιο πάνω αλλά και σε άλλες επιθέσεις που έχω δεχθεί και εγώ προσωπικα.…
-
Τελικά καταλήγω στο στο συμπέρασμα ότι η [GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι καλή και στην χρονική διάρκεια της μπαταρίας.
-
Και από το δικό μου Mi-3w, όλα καλά μέχρι στιγμής , ανυπομονώ να δω και εγώ , για το πως θα τα πάει με τη μπαταρία
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geo221: “Υ.Γ. α) (Έγραψα με γαλάζιο χρώμα, διότι δεν βρίσκω το χρώμα των γραμμάτων.) β) ΔΕν μπορώ πλέον να κάνω Like σε κάποιον , διότι με πετάει σε άσχετη οθόνη μέσα στο Site ” Αν έχεις ενεργοποιημένο AD-Blocker απενεργοποίησε τον γιατί μπλοκάρει και πολλά Java από την σελίδα μας με αποτέλεσμα να έχεις προβλήματα. ” Αγαπητέ μας admin MIUI_ART και φυσικά το έχω μόνιμα απενεργοποιημένο (για όλο το Site μας και μόνο), άλλωστε την απενεργοποίηση την είχα κάνει π…
-
Τελικά το Marshmallow στο Mi-3w παρόλο που ήμουν ευχαριστημένος (χωρίς κανένα πρόβλημα)!!!!! Έχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία και την γρήγορη αποφόρτιση της όταν έχει πέσει κάτω από 35 %, δηλαδή πέφτει ακαριαία και φτάνει στο μηδέν (0) η αποφόρτιση. Υ.Γ. α) (Έγραψα με γαλάζιο χρώμα, διότι δεν βρίσκω το χρώμα των γραμμάτων.) ---------------> (Τελικά ήταν σύνδεσμοι γι αυτό είχαν χρώμα) β) Δεν μπορώ πλέον να κάνω Like σε κάποιον , διότι με πετάει σε άσχετη οθόνη μέσα στο Site
-
Και στο δικό μου Mi-3 ,μετά από (Format) σε καθαρή εγκατάσταση του (Marshmallow - Android 6.0.1), λειτουργούν τα πάντα άψογα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του xiaomi-miui.gr.
-
Παράθεση από geo221: “Γεια σε όλους. Γράφουν εδώ μερικοί φίλοι μας για το Mi-3 τους, ότι τους προκύψαν δυσλειτουργίες στην μπαταρία και στο WiFi. Κατανοητά και σεβαστά τα παραπάνω προβλήματα που έχουν, αλλά το πιο πιθανόν που φταίει είναι ότι δεν κάθεται καλά το marshmallow πάνω στην Kitkat. Ενώ στο δικό μου Mi-3 που του έγινε καθαρή εγκατάσταση (μετά από Format), μπορώ να πω ότι όλα μα όλα δουλεύουν άψογα.!!!!!!! Ειδικά η μπαταρία του κρατάει πάρα πολύ σε stand bye (σε ηρεμία εννοώ). Τι άλλο να…
-
Παράθεση από geo221: “Γεια σε όλους. Γράφουν εδώ μερικοί φίλοι μας για το Mi-3 τους, ότι τους προκύψαν δυσλειτουργίες στην μπαταρία και στο WiFi. Κατανοητά και σεβαστά τα παραπάνω προβλήματα που έχουν, αλλά το πιο πιθανόν που φταίει είναι ότι δεν κάθεται καλά το marshmallow πάνω στην Kitkat. Ενώ στο δικό μου Mi-3 που του έγινε καθαρή εγκατάσταση (μετά από Format), μπορώ να πω ότι όλα μα όλα δουλεύουν άψογα.!!!!!!! Ειδικά η μπαταρία του κρατάει πάρα πολύ σε stand bye (σε ηρεμία εννοώ). Τι άλλο ν…
-
Γεια σε όλους. Γράφουν εδώ μερικοί φίλοι μας για το Mi-3 τους, ότι τους προκύψαν δυσλειτουργίες στην μπαταρία και στο WiFi. Κατανοητά και σεβαστά τα παραπάνω προβλήματα που έχουν, αλλά το πιο πιθανόν που φταίει είναι ότι δεν κάθεται καλά το marshmallow πάνω στην Kitkat. Ενώ στο δικό μου Mi-3 που του έγινε καθαρή εγκατάσταση (μετά από Format), μπορώ να πω ότι όλα μα όλα δουλεύουν άψογα.!!!!!!! Ειδικά η μπαταρία του κρατάει πάρα πολύ σε stand bye (σε ηρεμία εννοώ). Τι άλλο να πω , συμπαρίσταμαι σ΄…
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> H νέα έκδοση της Ελληνικής (GTV_6.1.28/29 MIUI V7) ------------> Σκορ 44.740 Είμαι ικανοποιημένος από το Σκορ.