Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 579.
-
Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> H νέα έκδοση της Ελληνικής (GTV_6.1.28/29 MIUI V7) ------------> Σκορ 44.740 Είμαι ικανοποιημένος από το Σκορ.
-
Με την GTV-6.1.28/29] στο Mi-3w , όλα καλά.
-
Στο δικό μου Mi-3, μπορώ να το πω ότι όλα δουλεύουν καλά. Μετά βέβαια από Format - k΄ καθαρή εγκατάσταση (λόγω φοβερού κολλήματος (BRICK) από λάθος δικό μου) και τη βοήθεια του υπέροχου ''Dnomikos'' ξεκόλλησε. Οι παρατηρήσεις μου είναι: - Η διάρκεια της μπαταρίας ίσως έχει κάποιο μικρό πρόβλημα (γρήγορης εκφόρτησης). - Τα daily lock-screens λειτουργούν άψογα. - Ο ήχος από την έξοδο των ακουστικών είναι άψογος (πολύ καλύτερα από πριν) Σας μιλάω ειλικρινά, δεν έχω προς το παρόν κανένα πρόβλημα. Το…
-
Όσον αφορά την κατανάλωση της μπαταρίας, που ανέφεραν μερικοί φίλοι πιο πάνω, έχω να πω τα εξής από την εμπειρία λίγων (7 ωρών μετά την ολική φόρτιση 100%). Χωρίς να έχω βάλει επιπλέον εφαρμογές με εξαίρεση δύο που έβαλα ( swift key - superSu ) , η μπαταρία μου πήγε στο 91%. Βέβαια χωρίς περιττή χρήση (όπως παιχνίδια τηλεφωνήματα - βίντεο κλπ.)
-
Γεια σας σε όλους τούς fan της ελληνικής xiaomi. Σε μένα στο Mi-3 μου, είχα μπλέξει πολύ άσχημα, όταν πήγα να κάνω την αναβάθμιση, με λάθος σειρά εγκατάστασης των Roms . Δηλαδή, ενώ είχα την Miui (5.12.3) έβαλα με τον updater την ( 5.12.17) και μετά έβαλα την (6.1.7 που δεν έπρεπε να την βάλω.) και έγινε η καταστροφή.!!!!! Ενώ απλά έπρεπε να βάλω μόνο την ( 5.12.17) και την νέα (MIUI ROM_6.1.21 ) και θα προχωρούσαν όλα ομαλά. Όπως καταλαβαίνεται το Mi-3 μου έγινε το απόλυτο BRICK , τρελάθηκα ήμο…
-
Εγώ έμπλεξα με τις αναβαθμίσεις τελικά.!!!!!! Από την Miui (5.12.3) που είχα στο Mi-3 μου, έβαλα με τον updater την ( 5.12.17) μετά από υπόδειξή σας και όντως εγκαταστάθηκε μια χαρά. Αλλά μετά έβαλα την (6.1.7) με update και αυτήν. Το κινητό έδειχνε να μην ανταποκρίνεται με ταχύτητα και κολλούσαν ορισμένες λειτουργίες του (π.χ. το WiFi) ή δεν άνοιγε η κουρτίνα από το επάνω μέρος. Την Marshmallow GTV-6.1.21 , δεν την έπαιρνε με τίποτα (ούτε με update ούτε με Recovery). Μπήκα στο Recovery και πάτη…
-
Έχω πρόβλημα από την αρχή, όταν πάω ξεκινήσω για Install zip μέσα από το Recovery την ---> ( 1. Κατεβάζουμε την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip ) Μου βγάζει μήνυμα ότι η συγκεκριμένη Rom δεν είναι Cangro αλλά ''aosp-cangro'' και μου γράφει error δεν εγκαταστάθηκε. !!! Μετά από αυτό δεν ξέρω τι να κάνω !!!!! Που να βρω μια άλλη Miui - ''5.12.17'' που να είναι cangro και όχι aosp !!!! Τώρα έχω περασμένη την (Miui 7 - 5.12.3) Κάποια ιδέα παρακαλώ , τι να κάνω.!!!!
-
ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ - 25-12-2015 Το νέο Tablet - Xiaomi Mi Pad 2 Νίκησε κατά κράτος d1eb8cc9c5a61658d3e455594eaaec17-696x407.jpg Νίκησε κατά κράτος τα Samsung Galaxy Note 5, Meizu Pro 5, Huawei Mate 8 και iPad Pro και ανακηρύχθηκε ως το ταχύτερο tablet της αγοράς, σύμφωνα με benchmarking test που εμφανίστηκε στην Android εφαρμογη AnTuTu. Ο λόγος για το Xiaomi Mi Pad 2, τη νέα ταμπλέτα της κινέζικης εταιρείας Xiaomi με high-end χαρακτηριστικά και τιμή μόλις 156 δολάρια για την έκδοση με αποθηκευτικό χώρο …
-
Μόλις ψήφισα ως 83ος. Καλή επιτυχία μας
-
Κύριοι, εμείς οφείλουμε όπως κάθε ένας από εμάς, να το ονομάζουμε με την διεθνή του νόμιμη (αλλά πρόχειρη) ονομασία τους (FYROM). Μην ακολουθούμε και παραδειγματιζόμαστε για το πως το ονομάζουν οι άλλοι λαοί. Πέρυσι για τους νέους που δεν ξέρουν, η Xiaomi τους κατέγραψε στον διαγωνισμό ως ΄΄Macedonia΄΄ , τότε ο Admin μας ο (MIUI_ART) είχε παραπονεθεί ώστε να διορθώσουν την ονομασία τους, αλλά η Xiaomi απάντησε ότι ήταν αργά για να κάνει την αλλαγή και θα το έκαμνε την διόρθωση την επόμενη χρονιά…
-
Φίλοι μου καλοί, όλοι εμείς που έχουμε το κινητό Mi-3, οι περισσότεροι από εμάς τους κατόχους , δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα με την τελευταία [GTV-5.12.3/4] Ελληνι MIUI ROM. (Ούτε Reboots , ούτε τίποτα άλλο). Αλλά όλοι εμείς που δεν έχουμε προβλήματα, κάνουμε erase data Delvik , πριν βάλουμε την νέα Rom .
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> [GTV-5.12.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM] Με αυτήν την νέα rom έχω μικρή μείωση στην ένδειξη ( κατά -189 μονάδες) στο σκορ εν σχέση με την προηγούμενη rom Παρ όλη την μικρή μείωση, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπόλοιπες λειτουργίες του.
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> [GTV-5.12.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM] Με αυτήν την νέα rom έχω μικρή μείωση στην ένδειξη ( κατά -189 μονάδες) στο σκορ εν σχέση με την προηγούμενη rom Παρ όλη την μικρή μείωση, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπόλοιπες λειτουργίες του.
-
MIUI 7 - Για τις Xiaomi συσκευές που βασίζεται στο Android 5.1 Lollipop
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ MIUI 7 με βάση στο Android 5.1 για τις Xiaomi συσκευές MIUI%2B7.jpg Αν είσαι κάτοχος Android συσκευής οπωσδήποτε γνωρίζεις τι είναι μια custom ROM και σίγουρα ξέρεις ότι μία από τις καλύτερες είναι η MIUI, η πιο ιδιαίτερη ROM από όλες. H MIUI λοιπόν αναβαθμίστηκε αισίως στην έβδομη της έκδοση, η οποία βασίζεται στο Android 5.1 Lollipop και αυτά είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά της. Ξεπερνώντας το γεγονός ότι ήταν η πρώτη ROM που προσπάθησε να παντρέψει οπτικά το τότε ομορφότερο iOS με τις And…
-
Παράθεση από spideman3: “Ή εφαρμογή Ο Καιρός όταν βάζω χειροκίνητα την πόλη στην οποία κατοικώ βγάζει χωρίς αποτέλεσμα. Έκανα εκκαθάριση εφαρμογής χωρίς αποτέλεσμα. Το πρόβλημα εμφανίστηκε από την προηγούμενη rom και παραμένει. Το έχει κανένας άλλος? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι, σε μένα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο , βέβαια δεν δοκίμασα χειροκίνητα να βάλω την περιοχή μου ή σε άλλη περιοχή όταν είμαι , την βρίσκει αυτόματα εκείνη τη στιγμή μέσω Internet.
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> [GTV-5.11.26] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM] Με αυτήν την νέα rom έχω μεγαλύτερη ένδειξη ( κατά +76 μονάδες) στο σκορ εν σχέση με την προηγούμενη rom.
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> [GTV-5.11.26] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM] Με αυτήν την νέα rom έχω μεγαλύτερη ένδειξη ( κατά +76 μονάδες) στο σκορ εν σχέση με την προηγούμενη rom.
-
Mi3 -----> Όλα καλά. Ευχαριστούμε πολύ.!!!