Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 579.
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜπράβο ''spideman3'' , έχεις απόλυτο δίκαιο με τις δύο μετρήσεις , απέδειξες πόσο μούφα είναι τα παραφουσκωμένα στοιχεία της beta1- 6.0 έκδοσης. Διότι θα χάσουμε το μέτρο σύγκρισης αν μετράμε με άλλες εκδόσεις Antutu.!!!!!!
-
Sony bluetooth +xiaomi =0
geo221 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα¨Εχω και εγώ το ίδιο Sony bluetooth SBH-52 . Όταν την δοκίμασα μέσα στο σπίτι ( δυστυχώς μόνο μια φορά , όταν μου το κάναν δώρο ). Έπαιζε άψογα , χωρίς το ακουστικό το δοκίμασα. Δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο προϊόν στην αγορά, που να κάνει σχεδόν τα πάντα, όπως το Sony bluetooth SBH-52. !!!!!! Το μόνο μειονέκτημα που έχει είναι ότι συνοδεύεται (περιέχονται) από κακής ποιότητας ακουστικά Sony.!!!!!!! Ένα πλεονέκτημα του είναι ότι χρησιμοποιείς το bluetooth χωρίς ακουστικά, αυτό σημαίνει ότι μπορείς ν…
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από geo221: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από geo221: “Φίλε spideman3, επανέρχομαι και ρωτώ (όπως είχα προβληματιστεί και παλιότερα), μπορούμε να βάλουμε την CM-13 στο 1ο partition και να συνεχίσουμε να έχουμε την Miui στο 2o partition; την ερώτηση αυτήν την έκανα στο ( en.miui.com/thread-184303-1-1.html ) και περιμένω απάντηση από κάποιον. ” Νόμιζα ότι σε είχε απαντήσει κάποιο άλλο παιδί. Κάπου διάβασα ότι στην Miui V7 δεν μπορούμε να έχουμε δυο Rom. Ας μα…
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από geo221: “Φίλε spideman3, επανέρχομαι και ρωτώ (όπως είχα προβληματιστεί και παλιότερα), μπορούμε να βάλουμε την CM-13 στο 1ο partition και να συνεχίσουμε να έχουμε την Miui στο 2o partition; την ερώτηση αυτήν την έκανα στο ( en.miui.com/thread-184303-1-1.html ) και περιμένω απάντηση από κάποιον. ” Νόμιζα ότι σε είχε απαντήσει κάποιο άλλο παιδί. Κάπου διάβασα ότι στην Miui V7 δεν μπορούμε να έχουμε δυο Rom. Ας μας δώσει τα φώτα του για το ορθόν κάποιος από το…
-
Φίλε spideman3, επανέρχομαι και ρωτώ (όπως είχα προβληματιστεί και παλιότερα), μπορούμε να βάλουμε την CM-13 στο 1ο partition και να συνεχίσουμε να έχουμε την Miui στο 2o partition; την ερώτηση αυτήν την έκανα στο ( en.miui.com/thread-184303-1-1.html ) και περιμένω απάντηση από κάποιον.
-
Μπαταριοφάγες εφαρμογές
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟι 10 πιο μπαταριοφάγες Apps στο Android
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> [GTV-5.11.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM] Με αυτήν την νέα rom έχω μεγαλύτερη ένδειξη ( κατά +190 μονάδες) στο σκορ εν σχέση με την προηγούμενη rom.
-
Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> [GTV-5.11.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM] Με αυτήν την νέα rom έχω μεγαλύτερη ένδειξη ( κατά +190 μονάδες) στο σκορ εν σχέση με την προηγούμενη rom.
-
Στο Mi-3 ---------> Η MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.11.12 ) , όλα καλά και ταχύτατο ρολλάρισμα και ανταποκρίνεται σε όλα άμεσα. Μπράβο και πάλι, στην ομάδα του Forum μας.
-
Fix speaker bug
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΓια μένα η γνώμη μου είναι καθαρά πρόβλημα hardware, είμαι παθόν και μαθών .
-
red rise αγορασα Mi3 βγηκε?
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε μας wolfaki , Το κινέζικο μαγαζί '' to2c '' , εγώ το θεωρούσα σοβαρό και αξιόπιστο, διότι είχα ψωνίσει από εκεί (πριν 4 χρόνια) το πρώτο κινέζικο κινητό (και μου είχαν περάσει και ελληνική γλώσσα μου είχαν σβήσει όλα τα κινέζικα και δωράκια με είχαν δώσει.!!!!! Όσο αφορά το κινητό σου , το βλέπει κάποιος με την πρώτη ματιά ότι είναι Μαΐμού (ειδικά αν πέσει στο μάτια του dnomikos). Πιστεύω ότι οι μόνοι που μπορούν να σε βοηθήσουν σχετικά με το αν παίρνει αναβάθμιση , είναι το ίδιο το κατάστη…
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> [GTV-5.11.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM] Με αυτήν την νέα rom έχω το κάτι τις λιγότερο ( κατά -118 μονάδες) στο σκορ εν σχέση με την προηγούμενη rom.
-
Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> [GTV-5.11.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM] Με αυτήν την νέα rom έχω το κάτι τις λιγότερο ( κατά -118 μονάδες) στο σκορ εν σχέση με την προηγούμενη rom. Αλλά η μπαταρία του δουλεύει άψογα μπορώ να πω, (την άφησα το βράδυ 49% και την βρήκα το πρωί με το ίδιο ποσοστό (49%).
-
Στο Mi-3 ------> όλα καλά με την GTV-5.11.5 νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. Και η χρονική διάρκεια της μπαταρία λειτουργεί άψογα.
-
Συγνώμη αν γίνομαι βαρετός . Aλλά στο δικό μου Mi-3 που δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα , είτε με τα google aps , είτε με κάτι άλλο στην [i]Ελληνική (GTV_5.11.1/30 MIUI .[/i] Υπάρχει κάποιος λόγος να πάω στην νέα 5.11.1 V7 MIUI ROM, θα κερδίσω κάτι; !!!!!!!!
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από geo221: “spideman3, πολύ καλό σκορ για Mi-3. ” Ναι όντως και φαντάσου ότι το έχω λιώσει να αλλάζω Rom εδώ και 24 ώρες. Από την 5.10.30 πήγα στη 5.11.1 china dev μετά έβαλα την Realese Ivan Android Marshmallow το πρωί την CM 12.1 και το απόγευμα έβαλα την GTV 5.11,1. ” Και παρ΄ όλες τις αλλαγές με τις Rom, σου βρίσκεται σε τέλεια κατάσταση για να πιάνει αυτό το σκορ. Μια ερώτηση, όλες αυτές τις Rom τις περνάς στο partision-2 , που είναι εγκατεστημένη η Miui ή…
-
geo221 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαspideman3, πολύ καλό σκορ για Mi-3.