Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 579.
-
Μπράβο φίλε spideman3 , πολύ καλό άρθρο σου και πολύ καλά τα νέα για το Μi-3. Εάν έπαιζε η κάμερα (φωτογραφική) σωστά , θα περνούσα την rom στο partision-1 άμεσα. Κρίμα , θα περιμένω.
-
Και στο δικό μου Mi-3, λειτουργούν όλα καλά (όπως το είχα αναφέρει από το Σάββατο πρωϊ που την είχα περάσει).
-
Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> [GTV-5.10.29/30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM] Με αυτήν την νέα rom έχω περίπου το ίδιο σκορ εν σχέση με την προηγούμενη rom assaultrifle.gif
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> [GTV-5.10.29/30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM] Με αυτήν την νέα rom έχω περίπου το ίδιο σκορ εν σχέση με την προηγούμενη rom.
-
Mi-3.------> Το επιβεβαιώνω ότι όλα καλά με την [GTV-5.10.29/30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM]
-
Χρόνια πολλα
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια πολλά Admin, πάντα δημιουργικός και δυνατός με υγεία.
-
Μια άλλη ρύθμιση που δεν ξέρω πως γίνεται είναι: Όταν μπαίνω μέσα στο site (με είσοδο αποθηκευμένη για τα θέματα του MI-3), υπάρχει μια μεγάλη κάθετη μπάρα στα δεξιά με τις πρόσφατες δημοσιεύσεις (Τελευταία μηνύματα) , τα ποιο ενεργά θέματα , την Πρόσφατη Δραστηριότητα . Αλλά όταν πατήσω το σήμα (Γράφημα) πάνω δεξιά αυτό εδώ styleLogo-6302b88210a8308adf4a0dd8985bcf92ff72bb22.png , τότες μου βγάζει στην δεξιά πλευρά μια μικρή κάθετη μπάρα , με την μόνη παρουσίαση την Πρόσφατη Δραστηριότητα , όλα …
-
Αμπελοφιλοσοφίες...
geo221 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαmikhailbakurin, καταλαβαίνουμε τις ανησυχίες σου και τα ερωτήματα σου απόλυτα.!!! (Είσαι νέος , βράζει το αίμα σου και γενικά έχεις τις δικές σου απόψεις και σε ενοχλεί που δεν έχουν όλοι οι άλλοι τις ίδιες ακριβώς .!!!! Κατ΄αρχήν λάβε υπόψιν , ότι απευθύνεσαι με τις όποιες απόψεις που μπορεί να έχεις, σ΄αυτό εδώ το Forum που όλοι μας είμαστε Fan των κινητών Xiaomi. Εμείς εδώ είμαστε όλοι περήφανοι για το κινητό Xiaomi που έχουμε (είτε είναι (4,5 ή 5 ή 5,5) ιντσών. Εμένα π.χ. μου αρέσει το 5άιντ…
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.10.22 MIUI V7) Με αυτήν την νέα rom έχω +500 μονάδες περισσότερες. hail.gif assaultrifle.gif
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.10.22 MIUI V7) Με αυτήν την νέα rom έχω +500 μονάδες περισσότερες.
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mass22: “Η καταπληκτική cyanogenmod 12 απλά πετάει και σπάει ρεκόρ. Τέτοια σκορ με xiaomi mi3 και την ρομ από την μάνα του ούτε καν. *υγ δεν υπάρχουν κολλήματα. Το μόνο μείον το ραδιόφωνο που δεν παίζει πολύ καλά” Μπράβο 'mass22' , φοβερό σκορ για Mi-3W !!!! Αλλά για μένα (πολύ σοβαρό να έχει κάπως πρόβλημα το Ράδιο-FM). Επέτρεψε μου να πω, ότι για να επιλέξω την αγορά ενός οπουδήποτε κινητού, πρέπει να διαθέτει απαραίτητα και απαρέγκλιτα (GPS και Ράδιο-FM).
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΦίλοι μου καλοί και οι δύο (MIUI_ART και mass22). Έχετε και οι δύο δίκαιο.!!!! Ευτυχώς δηλαδή, διότι τα επιχειρήματα και των δυο απόψεων (Miui και CYANOGEN), είναι σεβαστά από μένα. Το γιατί υπστηρίζω αυτήν μετριοπαθή άποψη, είναι απλός ο συλλογισμός μου. α) Ας αφήσουμε τον φίλο μας ΄΄mass22΄΄ να εντυπωσιάζεται από το σκορ που πιάνει η CM-12 (με εντυπωσιάζει και εμένα). Αλλά φίλε μου καλέ ΄΄mass22΄΄ μεν επιτήθεσαι με ωμό τρόπο εναντίων της Miui (και μην την απαξιώνεις) . Απλά πες τα προτερήματα …
-
spideman3. Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις που μου έδωσες.!!! Επίσης σε παρακολουθώ και στο site myphone.gr για το Mi-3 , που δίνεις και εκεί απαντήσεις σε νεόφερτους με xiaomi-Mi-3 και φυσικά τους προτρέπεις για να βοηθηθούν (ξεστραβωθούν) , να επισκεφτούν το site μας εδώ για περισσότερη βοήθεια.