Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 579.
-
Πω πω τόσες διαφορετικές εκδόσεις σε Roms. Εγώ δεν έκατσα να ασχοληθώ στο να βάλω και μια 2η διαφορετική Rom, στο άλλο partition. Παρακαλώ όπως με απαντήσετε σε δύο ερωτήματα που έχω. α) Οι Roms (AOSP and CM) τις επεξεργάζεται μόνο ο IVAN, ή είναι και δικιάς του κατασκευής. β) Εάν επιχειρήσω και εγώ να βάλω στο Mi-3 μου μια 2η Ρομ (μάλλον στο 1ο partition) , αφού αναγκαστικά δουλεύουν καλύτερα στο 1ο οι unofficial roms, σας ρωτάω λοιπόν, πως θα το κάνω ως δοκιμή με μια 2η διαφορετική rom; Δηλαδή…
-
xiaomi αλλαγη κινητου?
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΦίλε μου, εγώ θα έλεγα να περιμένεις κάνα δεκάμηνο, διότι θα βγούνε πολύ πιο ωραία κινητά από την Xiaomi, όπως τa Mi-5, Mi-Note-2. Τα αρνητικά εάν φύγεις από Xiaomi είναι: α) Δεν υπάρχει καλύτερο ελληνικό Site υποστήριξης όπως αυτό εδώ. (Εκτός και γνωρίζεις άπιαστα την αγγλική και σε εξυπηρετει κάποιο ξένο Site.) β) Το meizu mx5 pro όππως και το απλό, ο επεξεργαστής του ο exinos είναι σε ταχύτητα 1,8 Mghz . ( Στα xiaomi: Mi-3 και Mi-Note είναι μεγαλύτερη η ταχύτητα.) γ) Το meizu mx5 pro απ΄ότι φ…
-
Να τα εκατοστήσεις ADMIN!!!
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝα τα εκατοστήσεις Admin - Χρόνια πολλά!
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠω-Πω κάτι σκορ από τα θηρία της Xiaomi. Εμείς ως κάτοχοι των Mi-3 που κάποτε είμασταν από τους πρώτους στην σειρά, πως να σας ανταγωνιστούμε πλέον. !!!!
-
Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΦίλε mass22, είναι δυνατόν να υπάρχει update στην Rom cm12.1 , κάθε πρωί!!! Συγνώμη που γίνομε λίγο βαρετός, αλλά πότε προλαβαίνουν και βλέπουν τα προβλήματα που είχε το προηγούμενο update της προηγούμενης μέρας και βγάζουν καινούριο!!! Αυτό δεν το λέω κοροϊδευτικά για την cm12.1, αλλά είναι λιγάκι κουραστικό να ασχολείται κάποιος κάθε λίγο και λιγάκι με το update. Τέλος πάντων, (μπορεί για τους περισσότερους που την έχουν να μην είναι ενόχληση το καθημερινό update). Και κάτι τελευταίο, σε πια έ…
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟοοου !!!! Τι σκορ είναι αυτό (Φανταστικό) με την CyanogenMod CM12.1, φίλε mass22. Μια πρώτη ερώτηση εάν δε σου κάνει κόπο. Την Rom ''CyanogenMod-CM12.1'' την έχεις στο δεύτερο partition , και την Miui στο πρώτο partition, ώστε να μπορείς να τις εναλλάσσεις κάνοντας Boot στην μία ή στην άλη; Η δεύτερη ερώτηση είναι, αν έχεις έστω κάποιο μικρό πρόβλημα στη λειτουργία της ''CyanogenMod-CM12.1'' ή δουλεύει σε όλα άψογα , όπως βλέπουμε και από το άπιαστο σκορ για συσκευή Mi-3w .
-
Ομπρέλα για κινητά!
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΦίλε maddoctor, απλά δεν παίζεσε.
-
Στο Mi-3 --------> [GTV-5.9.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM Και σε μένα όλα δουλε'υου μια χαρά με την νέα MIUI
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3 ----------> MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.9.24 MIUI V7)
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3-----> MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.9.24 MIUI V7)
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “” Αγαπητέ 'MIUI_ART' , ο λόγος που ανοίξαμε ένα δεύτερο ξεχωριστό νήμα για Antutu στο Mi-3W , είναι ότι απλά θα γίνεται πιο γρήγορα η σύγκριση μεταξύ των κατόχων Mi-3W. Άρα η ερώτησή μου είναι, πως θα γίνει να πάρουμε μετάλλιο σ΄αυτό εδώ το νήμα; Δεύτερη ερώτηση είναι, εάν συμμετέχουμε ενεργά και στο πρώτο νήμα, (γιατί να χάσουμε το μετάλλιο συμμετοχής μας). Γι αυτό αγαπητέ 'MIUI_ART ' , πες μας σε παρακαλώ τι θα γίνει με τα μετάλλια; Ή τι πρέπει να κάνουμε ώστε να έχουμε…
-
Παράθεση από Terminous: “πολυ καλη η νεα ρομ να'στε καλα παιδια πολυ καλη δουλεια συνεχιστε ετσι..” Συμφωνώ απόλυτα. Μπράβο στην υπεύθυνη ομάδα της xiaomi-miui.gr
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Kalmichalis: “Στο antutu χωρίς ενέργεια έχει μεγαλύτερο σκορ από ότι με ενέργεια, αυτό λέω τόση ώρα” Φίλε 'Kalmichalis', θα μπορούσε να είναι και έτσι όπως τα λες διότι συμβαίνει αυτό, όταν κάνεις συνεχείς μετρήσεις με το Antutu-score, όλο το κινητό έχει αρχίσει να ζεσταίνεται ήδη από το πρώτο τεστ, οπότε τα (2ο και 3ο) τεστ θα βγουν με μικρότερο σκορ. Γι αυτό μετράμε μόνο μία φορά (για αρκετό χρονικό διάστημα) και στο πρώτο τεστ βάζουμε πάντα στο Antutu την υψηλή απόδοση. Διότι το …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τα σχόλια περνάνε άμεσα στο νήμα που δημιουργείται αυτόματα εδώ => Έρχεται το αυτό-οδηγούμενο της Apple ? Και για αυτό το λόγο δεν βλέπεις την αρίθμιση στο τμήμα των ειδήσεων. => xiaomi-miui.gr/community/news/…%CF%84%CE%B7%CF%82-Apple/” Φίλε Admin , ποίος ο λόγος ύπαρξης με το ''σχόλιο=0'' στο ταμπελάκι, πότε αλλάζει από (0) σε άλλο Νο !!!!!!!!!!
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Kalmichalis: “το mi2 έχει μια επιλογή που λέει ενέργεια που υποτίθεται ότι το κινητό παίζει φουλ σε όλα, δεν ξέρω αν έχει και το δικό σας αυτό... Παλαιότερα όταν έβαζα την επιλογή ενέργεια το σκορ ήταν μεγαλύτερο στο antutu από το να μην είναι ενέργεια... Τωρα βλέπω ότι όταν πατάω ενέργεια είναι πολύ λιγότερο το σκορ από ότι όταν παίζει το κινητό (cpu κτλπ) από το norma” Φίλε 'Kalmichalis', όταν η ''Ενέργεια'' είναι στο ON , το κινητό δουλεύει με φούλ απόδοση του επεξεργαστή (έτσι ό…
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Kalmichalis: “Εγώ βρε παιδιά στο mi2 σαφώς πολύ χαμηλότερο από τα δικά σας αλλά σε ισορροπημένη κατάσταση είναι μεγαλύτερο σκορ από ότι σε "ενεργεια" είναι λογικό?” Φίλε μας 'Kalmichalis' , κάντο σε παρακαλώ λίγο πιο λιανά, για να καταλάβουμε τι εννοείς.
-
Όταν γράφω ένα σχόλιο σε ένα άρθρο, αλλά μετά από μέρες συνεχίζει να μας δείχνει μηδέν σχόλια. π.χ. xiaomi-miui.gr/community/
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΦίλε nikkouk, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ λέω ν΄ανεβάζουμε εδώ τα τεστ ταχύτητας για το Mi3, για τον λόγο ότι θα μπορούμε να βγάζουμε πιο εύκολα συμπεράσματα για την απόδοση των κινητών μας, αφού θα τα συγκρίνουμε πιο γρήγορα μεταξύ μας , παρά να βλέπουμε τ΄ άλλα τα νεότερα θηρία κινητά εν σχέση με τα Mi3 τα δικά μας. Όμως τι τρόπο να βρω για να σε περάσω σε ταχύτητα δεν ξέρω, μα να έχουμε 1.000 πόντους διαφορά (ούτε ο Τσίπρας να ήσουνα!!! , αρχίζω και αισθάνομαι σαν τον Μεϊμαράκη , πάντα…
-
Παράθεση από strathgos: “εγω οσες φωρες την περασα μετα απο καθε εφαρμογη μου κανει επανεκινηση ο Launcher σε ολες ακομα και στην ωρα μου σπασαν τα νευρα τα παραταω” Φίλε 'strathgos' , μου κάνει εντύπωση που έχεις πρόβλημα στο Mi-3W με την GTV-5-9-17-H-νέα-έκδοση-της-Ελληνικής-MIUI-ROM. Στο δικό μου Mi-3W και σε άλλους εδώ, δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Εγώ έκανα τα εξής βήματα: α) Μπήκα μέσα στο recovery και τρέχω το Wipe Dalvik Cache , μετά βγαίνω απο το recovery. β) Αντιγράφουμε την ro…